Sayfa 436 / 578 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
13,051 ile 13,080 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeni hoca yabancı olacaktır Ünal Aysal'a olan sempatim ne kadar yok olsa da o adam çok akıllı birisi taraftarla karşı karşıya gelmeyi göze aldığına göre sağlam bir isimle anlaşıldı bence ama yine de isterse Mourinho gelsin yine de bir Terim'in yerini tutamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yaşayan en büyük Türk gitti. Belki doğru, belki yanlış bilmiyorum. Ama şu durumda kimse hatasız değil.

Ünal Aysal'a bugüne kadar güvendik. Hep bir bildiği vardır diye baktık. Şu aşamadan sonra ne kadar kabul etmek istemesek de Fatih Hoca takımın başında yok. Ünal Aysal ise başkanlığa devam ediyor. Ona güvenmek zorundayız.

Yeni hoca olarak ise ben Eric Gerets'ten yanayım. Hatta Fatih Hoca gelmeden önce de ilk adayım Gerets'ti. Fatih Hoca'nın korkusuz kaos futbolunu devam ettirebilecek bir isim. Sistem mistem hikaye, bu ülkede sistem hocaları iş yapamıyor. O yüzden mevcut şartlarda gelebilecek en iyi isim bence Eric Gerets'tir.

Son olarak başarı dolu iki yıl için teşekkürler Fatih Hocam. Keşke böyle gitmeseydin, keşke 1 numaralı kupayı kaldırdığın bir yılın ardından emekli olarak ayrılsaydın Galatasaray'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar her ne kadar üzgün ve kızgın olsada sağduyulu olmalı.Devam eden bir Avrupa ve lig serüveni var.Rize maçında umarım sadece pankartlarla protesto olur.Diğer türlüsü oyuncularıda etkiler.Hoca Rize maçına kadar açıklansa bile o maç muhtemelen tribünde olur.Umarım Fatih hoca giderken son toplantısında takımı gazlayıpta gider.O bile yeter oyunculara

Mancini'ye herkes olumsuz baksada ben gelmesini isterim.Neden olumsuz bakılıyor merak ettim.Kariyerini pek bilmediğim için şimdi vikiden okudum.İlginç bir ayrıntıya rastladım.
    "Roberto Mancini teknik adamlık kariyerine ise Fiorentina'da başladı. Mancini görevi 2001 senesinin Şubat ayında Fatih Terim'den almıştı.Terim genç teknik adama İtalya Kupası'nda finalist bir takım devretmişti. Mancini de, Parma'yla oynanan iki ayaklı final sonrasında Fiorentina'ya kupa zaferi yaşattı. "

İnter ve City ilede lig şampiyonluğu yaşamış.Ben teknik direktörün saha kenarında duruşunada dikkat ederim.Mancini'de tip ve karizmada var.Avrupa'da tanınan biri.Oyuncu getirmektede zorlanmaz.Tanıdığı bildiği iyi adamlarıda getirir diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ROK soyledi aysalin yakin adamlarindan mancini kesinlike olmucak dedi ingiliz sistemi dusunuyor galatasaray dedi martin jolda olabilir capelloda olabilir.. benim hala adayim bielsa insallah bielsa gelir..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok abi ben senin fikrini merak ettim. Şu anda en çok öne çıkan isim Mancini mesela, o uygun mu sana göre ?

Ünal Aysal'ın planını yaptığı belli zaten. Bugün 24 veya 48 saat derken, yeni hocayı 1-2 güne açıklarız demek istediği belliydi.
    Bence gorev kapsamina bagli. Sadece A takimi teslim edecekleri kisi farkli olur, hem futbol felsefesini belirleyecek hem de A takimi calistiracak kisi farkli olur.

Kisa donem icin (sezon sonuna kadar) Hiddink olursa sasirmam. Ozellikle oyuncularin cogunu taniyor olmasi onemli bir avantaj olur.

Galatasaray taraftarı iyi gün taraftarı diye her sosyal ortamda bağırıyor insanlar.

Bugün taraftar bunu kanıtladı , Drogba gelirken ünal başşggaannn Fatih hoca gidince karaktersiz başkan.

Yok öyle bi dünya yahu !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@tribundergi
    SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @tribundergi
    SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser.
    yahu bu adam futbolu bırakmadı mı ? bırakmadıysa makine gibi işleyen bayern'i neden bıraktı ki ? seviliyordu da sonuçta

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

@tribundergi
    Bence yalan haber.Emekli olan adam bize gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Galatasaray taraftarı iyi gün taraftarı diye her sosyal ortamda bağırıyor insanlar.

Bugün taraftar bunu kanıtladı , Drogba gelirken ünal başşggaannn Fatih hoca gidince karaktersiz başkan.

Yok öyle bi dünya yahu !
    Bunun iyi gün taraftarlığı ile ilgisi yok.Yanlışa doğru demek iyi gün taraftarlığı değil.İyi giden teknik direktörü ayrıca kulübe 16 kupa kazandıran efsane bir ismi kişisel egoları sebebiyle kovan adama tepki tabii gelecek.Şu andan sonra Ş.Ligi alsakta umrumda değil yönetim değişene kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın geri adım atma olasılığı nedir sizce?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ünal Aysal'ın geri adım atma olasılığı nedir sizce?
    İnşallah ama KAP'a bildirildi artık imkansız bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu Heynckes haberlerine gülüp geçiyorum valla adam emekli oldu hala haberleri çıkıyor sezon başında da Fenerbahçe ile adı geçiyordu yahu adam emekli olmuş zirvede bırakmış bırakmayacak olsaydı Bayern'de devam ederdi zaten.Yarın ya da en geç Cuma gününe açıklanır yeni hoca bakalım kim olacak merakla bekliyorum Aysal beyin hoca transferini.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bana çok komik geliyor şu konuştuklarımız.Çok başarılı bir hoca var.Anlamsız sebeplerle gönderiyoruz sonra şu gelsin bu gelsin.Ünal bey getirebiliyorsa F.Terim'le yeniden imzalasın F.Terim'i getirsin.Galatasaray'daki tek huzursuzluk F.Terim'in sözleşme kriziydi hocanın istediği gibi sözleşmeye onayı verip bütün söylentilere son vermek varken hocayı kovdu şimdi o gelsin bu gelsini konuşuyoruz.Ne diyelim yönetim sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fatih terimle ünal aysalın ego çatışması geçen seneden beri gündemde geçen sene başarı gelmese bence yılsonu gönderilirdi şl başarısı hocayı takımda tuttu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu ayrılık böyle mi olmalıydı her şeyden önce bu konuşulmalı.

Sene sonu, sezon ortası, sezon başı farketmez ancak ortada resmen Aysal ve Terim'in görüşmeden ayrılma olayı var..

Aysal kupalar gelirken yanında hocanın yüzüne gülmeyi biliyordu demek ki arkasından durum böyle değilmiş.

Gayet iyi giden ve 2 senelik bir emeği olan hocayı kendisiyle görüşmeden bu şekilde göndermek bir ihanettir. Terim ne yapmış da bu kadar boyut kazandı bu iş ?

Yerine gelecek olan isim muhtemelen hazırdır, 1-2 güne kalmaz açıklanır hatta yarın bile açıklanabileceğini düşünüyorum konuyu dağıtmak için. Bu kadar emek ve çaba bu kadar basit silinmemeliydi..

Mancini - Matteo ya da bir başkası kim gelirse gelsin gözler o kulübede arayacak Terim'i bu çok net.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslinda Senol Gunes gelse iyi tercih olur.

4-2-3-1 oynatiyordu bize. Galatasarayada en uygun taktik bu gibi gozukuyor.

Tabi gelir gelmez orasi ayri mesele

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hocanin gozler dolmus...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hocanin gozler dolmus...

gözyaşlarına kurban olayım hocam senin

Nesil
    2006

Daha sezonun başında gelecek her yabancı kariyer için değil para ve istanbul boğazı için gelir. Avrupa'dan elenene kadar oynatır, sonra bavulunu toplar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"Galatasaray yerde kalmaz ona göre, ayaktadır hep.."
    [YOUTUBE="GCCdVdFoiqo"]Bu Böyle Yarım Kalmayacak[/YOUTUBE]

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    "Galatasaray yerde kalmaz ona göre, ayaktadır hep.."
    [YOUTUBE="GCCdVdFoiqo"]Bu Böyle Yarım Kalmayacak[/YOUTUBE]
    Yine Buluşacağız Fatih Hoca

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ünal Aysal bana göre tek kalmak istiyor. Karşı çıkan kimse olmasın herkes bana uysun istiyor. İlk geldiğinde Terim'in kendi prensiplerine göre bir hoca olmadığını biliyordu. (Duygusal bir hoca değil, daha profesyonel olan bir hoca) Ancak tabir-i caizse o bataklıktan yine Terim'in kurtaracağını da bliyordu. İlk iki yıl Galatasaray düzlüğe çıktı. Geçen sene ondan önce ligi şampiyon bitirdi. Süper Kupa'yı aldı, ŞL'de Çeyrek final oynadı. Yani Terim Aysal'a göre, ona verilen görevi yapmış ve miyadı dolmuştu. Bu sezon milli takım sadece bahane oldu. Galatasaray ligi 3. bitirse bile kimse bir şey dememeli. 3. senesinde 2 kez ligi şampiyon tamamlayan süper kupalar kazanan, avrupada başarılı olan ve bir enkazı toplamış bir Terim vardı. İster beğenin ister beğenmeyin ama Terim bu takımın ruhunu okuyan birisiydi. Galatasaray bana göre 10. hafta itibariyle açılır. Genelde de öyle oluyor. En kötü devre arasına kadar Terimle devam edilmeliydi. Çünkü derbide alınan 3 puan bile takımı toplarlamıştı ki Terim'in gitmesi yerli yabancı bir çok oyuncuyu etkileyecektir. 3. sezonda 2 kez şampiyon olduktan sonra 1 sezon olamaması çok mu başarısızlık (lig daha yeni başlamış üstelik)...

Ünal Aysal kendi fikirlerine uymayanları yönetimden çıkarmıştı. Fatih Terim'i isteyen adamlardı hep onlar. Bence bu yaptığı ile dediğim gibi tek güç olmak istiyor. Bi nevi Aziz Yıldırım politikası ancak onun kadar kimse olamaz tabi. Candan Erçetin falan nedir yahu?

Hoca floryada antrenmanda deniyordu. Eğer öyleyse hoca idmana telefonla mı çıkması lazım? Ya da sen hocanın hangi saatlerde idman yaptırdığını bilmiyor musun? Gerçekten Terim'e haksızlık yapıldı. Çok kötü oldu...

eboue ile sınayder kavga etmiş antremanda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu habere çok sevindiğimi belirtmek isterim, Zira bitmiş tükenmiş bir Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş üçlüsünün hala toparlanmaya çalıştığı bir dönemde bu şartları en iyi şekilde (şuana kadar kullanmış) daha 3-4 sene daha rahatlıkla kullanabilecek bir hoca artık yok. Galatasaray'ın 3 Temmuzdan sonra fark yapabileceği 6-7 senelik periyot bana göre dün bitmiş oldu. Yarın hangi hoca gelirse gelsin alınacak en ufak kötü sonuçlarda taraftar-yönetim-futbolcu üçgeninde sağlam karşı karşıya gelmeler yaşanacak. Başarının en büyük anahtarı, sıkı bir birlik ve bütünlüktür. Artık bu yok, Galatasaray tarihinin en büyük hatalarından biriydi, etkilerini zamanla görecez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok sevdiğin birini kaybetmek gibi. Dün akşamdan beri aklımdan çıkmıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

" Olmasaydı sonumuz böyle "

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim benden önce ölmesin, dünden beri en büyük dileğim bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue ile Sneijder tartışma/kavga ne derseniz deyin olabilir, ilk değil son da olmaz. Fatih Terim varken Melo & Riera olayı da oldu sonuçta.

Hasan Şaş, Ümit Davala, Scott Piri, Taffarel, Şükrü Hanedar, hatta masör Uğur Durul dahil olmak üzere görevlerini bırakıyorlarmış. Kaosa gidiyoruz diyorduk, şu anda dip noktasında kulüp resmen. Sen soktun duruma, çıkarmak da senin görevin Ünal Aysal. 3 gün sonra maç var, ne olacak bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu Resim Nedir Ya Resmen Dalga Geçmektir Herkes Şok Terim Dönemi Bitti Diye Başlık Atıyorlar Fanatik Gazetesinin Başlık Sayfasını Süslediği Şeye Bakın İğrençlik Takımı Adeta Aşağılamak

Mesaj Yetkileri