Maçtan önce yazdım bunu ama dünyaları kaçıracaklarını tahmin edemezdim
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=17
Şu pozisyona nasıl kırmızı verilmez? Hakemin ne düşündüğünü çok merak ediyorum.
![]()
Maçtan önce yazdım bunu ama dünyaları kaçıracaklarını tahmin edemezdim
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=17
Şu pozisyona nasıl kırmızı verilmez? Hakemin ne düşündüğünü çok merak ediyorum.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun. Yemin ederim sıkıldım senin bu yorumlarından ben. Orada Selçuk atılmasın diye Sabri bir çaba gösteriyordu kendince, Rizespor'lu oyuncu da gidip Sabri'yi ittirdi mittirdi saçmasapan hareketler yaptı Sabri başta bir iki itti gitsin diye gitmedi ısrarla taciz etti Sabri'yi e Sabri'de sonuçta agresif adam tuttu bağırdı falan filan. İkisine de sarı kart çıktı, bitti, gitti. Öyle kırmızı kartlık bir şey yok yani. Adamı tuttu diye kırmızı kart vereceksen her maç en az 3 kırmızı kart olmalı maçlarda.
Maça gelirsek eğer, haftalardır bahsettiğim kadro ile başladı Galatasaray ve çokta iyi başladı. Takımın dengesini komple bozan olay Amrabat'ın oyuna girmesi oldu. Amrabat yerine Ceyhun ya da Yekta girse farka giderdi Galatasaray fakat bir anda 4-4-2 diye dönünce kimin nerede oynadığı meçhule dönüştü. Bunun sonucu da kaos ve futbol şansı ile Rize beraberliği kurtardı. Özellilkle vurgulamak istedigim bir nokta var ki o da Bruma ve Dany. Bruma çok yetenekli ve banko oynamalı her maç.. Fakat Dany pozisyon alması sıfır yani ben oynasam daha iyi pozisyon alırım bu adamdan. Tamam hızlı eyvallah fakat çok kötü pozisyon alıyor. Mümkünse bekte değerlendirilsin stoper oynayacak kadar bilgisi yok futbola dair. Ofsayta bırakması gerekirken adamları sweeper gibi hep ofsaytı bozuyor gereksizce..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kendisini savunuyor mu dedim. O sırada takım arkadaşın kırmızı kart görüyor bir kaos yaşanması gayet normal. Hangi maçta kime kırmızı kart verirsen ver bir kaos oluyor tartışma çıkabilir ne yani bogazından tuttu sıktı diye kırmızı kart mı olacak anlayamadım ? Ufak bir sürtüşme olarak görüyorum ben bunu. Eğer ki devam etselerdi kırmızı derdim fakat öyle anlık bir itişme kakışma sarı kart doğru bence.
Ayrıca senaryo yazmıyorum gördüğümü söylüyorum. Anlık ortamın stresi, gerginliği vb. şeyler. Ama dediğim gibi anlık bir şeydi. Devam ettirselerdi kırmızı olabilirdi fakat karşısındaki oyuncunun tacizi ve aynı anda hakemin başka bir oyuncuya kırmızı kart gösterir durumda olması vb. ve maçın hızlıca baslaması ile olaylar fazla büyümedi. Büyüse tamam haklısınız..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.
Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.
% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.
Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.
Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.
Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
Futbolcu Bilgileri