Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 46.43%
  • Berabere biter

5 17.86%
  • Ç. Rizespor kazanır

10 35.71%
1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Galatasaray - Ç. Rizespor | STSL 6. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    9-5 falan bitecek maç 1-1 bitti, daha bir şey demiyorum
    Maçtan önce yazdım bunu ama dünyaları kaçıracaklarını tahmin edemezdim
    http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=17

Şu pozisyona nasıl kırmızı verilmez? Hakemin ne düşündüğünü çok merak ediyorum.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

mehmet topuz ceyhun erişe yumruk sallarken 40 cm beriden bakan hakem ne düşündüyse bu hakem de aynısını düşünmüş olabilir mesela

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun. Yemin ederim sıkıldım senin bu yorumlarından ben. Orada Selçuk atılmasın diye Sabri bir çaba gösteriyordu kendince, Rizespor'lu oyuncu da gidip Sabri'yi ittirdi mittirdi saçmasapan hareketler yaptı Sabri başta bir iki itti gitsin diye gitmedi ısrarla taciz etti Sabri'yi e Sabri'de sonuçta agresif adam tuttu bağırdı falan filan. İkisine de sarı kart çıktı, bitti, gitti. Öyle kırmızı kartlık bir şey yok yani. Adamı tuttu diye kırmızı kart vereceksen her maç en az 3 kırmızı kart olmalı maçlarda.

Maça gelirsek eğer, haftalardır bahsettiğim kadro ile başladı Galatasaray ve çokta iyi başladı. Takımın dengesini komple bozan olay Amrabat'ın oyuna girmesi oldu. Amrabat yerine Ceyhun ya da Yekta girse farka giderdi Galatasaray fakat bir anda 4-4-2 diye dönünce kimin nerede oynadığı meçhule dönüştü. Bunun sonucu da kaos ve futbol şansı ile Rize beraberliği kurtardı. Özellilkle vurgulamak istedigim bir nokta var ki o da Bruma ve Dany. Bruma çok yetenekli ve banko oynamalı her maç.. Fakat Dany pozisyon alması sıfır yani ben oynasam daha iyi pozisyon alırım bu adamdan. Tamam hızlı eyvallah fakat çok kötü pozisyon alıyor. Mümkünse bekte değerlendirilsin stoper oynayacak kadar bilgisi yok futbola dair. Ofsayta bırakması gerekirken adamları sweeper gibi hep ofsaytı bozuyor gereksizce..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun. Yemin ederim sıkıldım senin bu yorumlarından ben. Orada Selçuk atılmasın diye Sabri bir çaba gösteriyordu kendince, Rizespor'lu oyuncu da gidip Sabri'yi ittirdi mittirdi saçmasapan hareketler yaptı Sabri başta bir iki itti gitsin diye gitmedi ısrarla taciz etti Sabri'yi e Sabri'de sonuçta agresif adam tuttu bağırdı falan filan. İkisine de sarı kart çıktı, bitti, gitti. Öyle kırmızı kartlık bir şey yok yani. Adamı tuttu diye kırmızı kart vereceksen her maç en az 3 kırmızı kart olmalı maçlarda.
    Valla maşallah ne diyeyim. Senarist olmanı isterim yada medyum. Yazdıklarından bunu çıkardım ben.

Neyse geçen hafta Selçuk bu hafta da Sabri .. Kaç kere daha boğaz sıkma durumu görücez sahalarda merak ediyorum.

Maça gelirsek eğer, haftalardır bahsettiğim kadro ile başladı Galatasaray ve çokta iyi başladı. Takımın dengesini komple bozan olay Amrabat'ın oyuna girmesi oldu. Amrabat yerine Ceyhun ya da Yekta girse farka giderdi Galatasaray fakat bir anda 4-4-2 diye dönünce kimin nerede oynadığı meçhule dönüştü. Bunun sonucu da kaos ve futbol şansı ile Rize beraberliği kurtardı. Özellilkle vurgulamak istedigim bir nokta var ki o da Bruma ve Dany. Bruma çok yetenekli ve banko oynamalı her maç.. Fakat Dany pozisyon alması sıfır yani ben oynasam daha iyi pozisyon alırım bu adamdan. Tamam hızlı eyvallah fakat çok kötü pozisyon alıyor. Mümkünse bekte değerlendirilsin stoper oynayacak kadar bilgisi yok futbola dair. Ofsayta bırakması gerekirken adamları sweeper gibi hep ofsaytı bozuyor gereksizce..
    Sabri'nin -yukarıdaki videoya bakarsak- hareketi (boynundan ittirip ardından sıkması) direk kırmızı, kendisini savunmak buysa haklısın tabii, artık her maç bu tarz hareketler görüyoruz nasıl olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Sabri'nin -yukarıdaki videoya bakarsak- hareketi (boynundan ittirip ardından sıkması) direk kırmızı, kendisini savunmak buysa haklısın tabii, artık her maç bu tarz hareketler görüyoruz nasıl olsa.
    Kendisini savunuyor mu dedim. O sırada takım arkadaşın kırmızı kart görüyor bir kaos yaşanması gayet normal. Hangi maçta kime kırmızı kart verirsen ver bir kaos oluyor tartışma çıkabilir ne yani bogazından tuttu sıktı diye kırmızı kart mı olacak anlayamadım ? Ufak bir sürtüşme olarak görüyorum ben bunu. Eğer ki devam etselerdi kırmızı derdim fakat öyle anlık bir itişme kakışma sarı kart doğru bence.

Ayrıca senaryo yazmıyorum gördüğümü söylüyorum. Anlık ortamın stresi, gerginliği vb. şeyler. Ama dediğim gibi anlık bir şeydi. Devam ettirselerdi kırmızı olabilirdi fakat karşısındaki oyuncunun tacizi ve aynı anda hakemin başka bir oyuncuya kırmızı kart gösterir durumda olması vb. ve maçın hızlıca baslaması ile olaylar fazla büyümedi. Büyüse tamam haklısınız..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun.
    Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.

Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.

% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.

Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.

Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.

% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.

Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.
    Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.

Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.

Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Futbolcu Bilgileri

Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.

Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.

Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Düzelteyim, Rizeli oyuncuyu atmak gibi bir durum yok adamın herhangi bir kırmızı kartlık hareketi yok. Sabri kendini kaybedip saldırmış olay bundan ibaret.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Başkan orda Kıvançın bi muhabbeti yokki orda dolayısıyla Rizeli bi futbolcununda atılma gibi bi durumu yok yani

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Başkan orda Kıvançın bi muhabbeti yokki orda dolayısıyla Rizeli bi futbolcununda atılma gibi bi durumu yok yani
    Tabi canim sabriye vahiy geldi orada bi anda bogazina sarildi adamin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tabi canim sabriye vahiy geldi orada bi anda bogazina sarildi adamin
    Sert faul yapıldı diye rakibin boğazına sarılman gerekmiyor. Hakemin yerine ceza kesmeye kalktığında disiplinsizlik ortaya çıkar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri