Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Maçtan önce yazdım bunu ama dünyaları kaçıracaklarını tahmin edemezdim
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=17

Şu pozisyona nasıl kırmızı verilmez? Hakemin ne düşündüğünü çok merak ediyorum.

Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun. Yemin ederim sıkıldım senin bu yorumlarından ben. Orada Selçuk atılmasın diye Sabri bir çaba gösteriyordu kendince, Rizespor'lu oyuncu da gidip Sabri'yi ittirdi mittirdi saçmasapan hareketler yaptı Sabri başta bir iki itti gitsin diye gitmedi ısrarla taciz etti Sabri'yi e Sabri'de sonuçta agresif adam tuttu bağırdı falan filan. İkisine de sarı kart çıktı, bitti, gitti. Öyle kırmızı kartlık bir şey yok yani. Adamı tuttu diye kırmızı kart vereceksen her maç en az 3 kırmızı kart olmalı maçlarda.

Maça gelirsek eğer, haftalardır bahsettiğim kadro ile başladı Galatasaray ve çokta iyi başladı. Takımın dengesini komple bozan olay Amrabat'ın oyuna girmesi oldu. Amrabat yerine Ceyhun ya da Yekta girse farka giderdi Galatasaray fakat bir anda 4-4-2 diye dönünce kimin nerede oynadığı meçhule dönüştü. Bunun sonucu da kaos ve futbol şansı ile Rize beraberliği kurtardı. Özellilkle vurgulamak istedigim bir nokta var ki o da Bruma ve Dany. Bruma çok yetenekli ve banko oynamalı her maç.. Fakat Dany pozisyon alması sıfır yani ben oynasam daha iyi pozisyon alırım bu adamdan. Tamam hızlı eyvallah fakat çok kötü pozisyon alıyor. Mümkünse bekte değerlendirilsin stoper oynayacak kadar bilgisi yok futbola dair. Ofsayta bırakması gerekirken adamları sweeper gibi hep ofsaytı bozuyor gereksizce..