Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 46.43%
  • Berabere biter

5 17.86%
  • Ç. Rizespor kazanır

10 35.71%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 127 sonuç

Konu: Galatasaray - Ç. Rizespor | STSL 6. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bruma'ya abdest veya Drogba dopingli bitiricilik çalıştırılması şart bu ne abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun.
    Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.

Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.

% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.

Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı futbolculara adam gırtlaklamak serbest mi? Buna nasıl kırmızı kart verilmez? Volkan yapsaydı kırmızı kartı almıştı, cidden söylüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    gençler emre belözoğlu fanları olarak sizin dediklerinizin şuanda çok bi anlamı yok haberiniz olsun. emre için günlük rutin sayılabilecek bir "movement" ppm bile denebilir
    Ne alaka allasen ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.

Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.

% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.

Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.
    Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.

Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.

Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sabri hakeme olayı anlatmaya çalışırken yandaki adam sabriyi ittirip duruyordu. Sabri de 1-2 kere itti en sonunda adama sinir oldu boğazını sıktı. O an bende gıcık oldum rizeli adama. Hakem de bunu gördü ve muhtemelen o an Sabri'ye hak verdi. Çünkü adam cidden sinir etti Sabri'yi.

He tabiki kural açısından kırmızı verse kimsenin sesi çıkmazdı. Benim tahminim hakem o an duygusal davrandı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma enfes bir oyuncu,sezon boyu bir çok maçta bir çok önemli katkı sağlayacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

.Mac çok güzeldi.Çok net fırsatlar kaçtı.Galatasaray ilk yarıda farkı da yakalayabilmedi ama bitiricilik sorunu büyük.Bu arada Mancini yeni td olmuş.Transfer haberlerinden bakabilesiniz forumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence ilk yari brumaya yapilan hareket penaltiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri'yi de atıp ortamı daha da germekten korkmuş hakem net kırmızıyı es geçmiş.

gençler emre belözoğlu fanları olarak sizin dediklerinizin şuanda çok bi anlamı yok haberiniz olsun. emre için günlük rutin sayılabilecek bir "movement" ppm bile denebilir
    Emre atleticodan döndüğünden beri hakemle, rakiple çok uğraşmıyor takım arkadaşlarıyla daha çok uğraşıyor, özellikle de Hasan Ali'yi çok azarladı sezon başı

FM 14'te PM'lere eklensin o zaman iyi olur valla baksana zaten atılmıyor oyuncular )

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma 11088 metreyle Galatasaray'ın en fazla mesafe kat edeni olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

toplamdaki koşu rakamlarını biliyor musunuz? yazabilirmisiniz acaba biliyorsanız

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

toplamdaki koşu rakamlarını biliyor musunuz? yazabilirmisiniz acaba biliyorsanız

http://www.ligtv.com.tr/haber/bruma-...erkesi-solladi

103 e 109 yine az kosmusuz

28-0 kaybetsek ama hakemler gsye yeaea diye aglayacak adam var burda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlahi adalet Selçuk'un atılması ile olmuş. Umarım bir diğer ilahi adalette haftaya Sabri reyiz için yaşanır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu hafta Motta'nın atılmasıyla da belki bir ilahi adalete daha şahit oluruz ha ne dersin ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu hafta Motta'nın atılmasıyla da belki bir ilahi adalete daha şahit oluruz ha ne dersin ?
    Fırat Aydınus yönetirse maçı yanında Fernandes, Almeida paketi de yaparız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fırat Aydınus yönetmiyor ama bu maçı bak ilahi adalet işte sizin paket işi haftaya kaldı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Fırat Aydınus yönetmiyor ama bu maçı bak ilahi adalet işte sizin paket işi haftaya kaldı
    Sen merak etme Berk bizim paketler her sene full paket olarak yenileniyor. Hakemlerden çektiğimizi kim çekmiş
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her Galatasaray maçı konusunda olduğu gibi bazı arkadaşlar yine maçın "kötü" yanlarıyla ilgili konuşmaya gelmişler. Oynanan futbol umurlarında değil.

X neden atılmadı, Y neden şu kartı görmedi diyip gidiyorlar. Bu kişilerin Galatasaray' a karşı beyinleriyle değil duygularıyla hareket ettiklerini biliyoruz, o yüzden sallamayın derim. Bu da benden öneri olsun.

Maça gelecek olursak, Burak bildiğimiz Burak. Ama bu sefer biraz fazla abarttı. Öte yandan Bruma daha çok genç 1-2 sene sonra eğer bizde olursa halen ligde 4-5 kişiyi geçip attığı golleri sık sık görecek gibiyiz. Umarım sürekli forma şansı bulabilir. Maçın hakkını tartışmaya gerek yok, Top bizi sevmedi, olmadı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Gs farkı kaçırdı özellikle ilk yarıda, ikinci yarıda biraz daha dengeledik oyunu bi nebze, bizim açımızdan girdiğimiz bi kaç pozisyonu gole çevirememiz kötü oldu, böyle bi maçta böyle yakalıyorsan atacaksın, biz atamadık. Bi kaç pozisyonu acemice hatalarımızla olgunlaşmadan kaybettik. Arenada Rizem için 1 puan çok çok iyi, Allah utandırmasın takır takır top oynuyo çocuklar.

Sabri muhabbetini tartışmanın alemi yok, net kırmızı kart. Sabri adet edinmiş bu hareketi. Neyse mühim değil. 1 puanın ve 1 günlükte olsa liderliğin tadını çıkaralım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezerin ilk yari Brumaya yaptigi faul verilmeyince (cizgi uzeri) anladik macin hakeminin bizlere neler izletirecegini ki o faulun yapildigi yerden Galatasaray rahatca gol atabilirdi.

Selcuga kirmiziyi gosterdikten sonra Sabri Kivancin bogazini tutuyor hakemin gozleri onunde, hakem ise bu pozisyona kirmizi vermiyor. Ligin bir standarti yokki herkese ayri muammele

Bruma muthis bir futbolcu, cok rahat adam geciyor. Drogba gibi bir adamin yaninda zaten mental anlamda gelisecektir, onun icin fizigine onem verilmeli. Ozaman gozler ne Drogba ne Sneijder transferi arar

Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.

Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.

Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Düzelteyim, Rizeli oyuncuyu atmak gibi bir durum yok adamın herhangi bir kırmızı kartlık hareketi yok. Sabri kendini kaybedip saldırmış olay bundan ibaret.

Nesil
    2006

Maçı izlemedim. O yüzden maç hakkında konuşmayacağım. Ama Ç.Rize'ye karşı her takım puan bırakır öyle bir takım; ama G.Saray sezon başında bu kadar kayıp ile iddiasını kaybetmez üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak, Bruma, Selçuk, Engin iyi oynadı bence. Drogba 45dk lık topçu olmuş. Yahu anlamıyorum bu kadar profesyonel adamlar İstanbul'a gelince bir anda Türkleşiyorlar. Drogba, Alex moduna girmiş, ki Alex kadar da iş yapmıyor zaten, sahada yürüyor, ya ben çok sinir oluyorum bazen Drogba'ya. Keza Sneijder de öyle.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
    Başkan orda Kıvançın bi muhabbeti yokki orda dolayısıyla Rizeli bi futbolcununda atılma gibi bi durumu yok yani

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Başkan orda Kıvançın bi muhabbeti yokki orda dolayısıyla Rizeli bi futbolcununda atılma gibi bi durumu yok yani
    Tabi canim sabriye vahiy geldi orada bi anda bogazina sarildi adamin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tabi canim sabriye vahiy geldi orada bi anda bogazina sarildi adamin
    Sert faul yapıldı diye rakibin boğazına sarılman gerekmiyor. Hakemin yerine ceza kesmeye kalktığında disiplinsizlik ortaya çıkar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sert faul yapıldı diye rakibin boğazına sarılman gerekmiyor. Hakemin yerine ceza kesmeye kalktığında disiplinsizlik ortaya çıkar.
    Ohoo ABOOO yine farklı bi dünyada. Abi orada faulü yapan Selçuk zaten, Sabri'ye orda bir şeyler söyledi Kıvanç o yüzden ona saldırdı. Tamam yorum yap da abi şu Galatasaray mevzularında tamamen değişiyorsun, gözünü fanatiklik bürüyor, yapma artık böyle.

Bu arada Sabri'ye kırmızı şart, eğer Kıvanç küfür ettiyse ona da kırmızı verilmeli öbür türlü sarı kart kafi. Ancak bu kadar rezil bir hakemden bunları bekleyerek hepimiz hata yapıyoruz.

Hee birde Ali Adnan'ın Bruma'ya attığı dirseği de es geçmeyelim, orada direk kırmızı çıkması gerekiyordu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri