Kızgınsanız kapatırsınız, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.
Kızamıyorum, çünkü bu anlamsız fanatik tavırları bir çok defa gördüm.
% 100 kırmızı kartlık hareket. Tartışılması bile abes.
Maçı sonuna kadar izledim. Uzun uzun analiz de yaparım isterseniz ama kimsenin okuyacağını sanmıyorum. O yüzden çaba sarfetmem.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaraylı futbolculara adam gırtlaklamak serbest mi? Buna nasıl kırmızı kart verilmez? Volkan yapsaydı kırmızı kartı almıştı, cidden söylüyorum.
![]()
Yahu nerede var fanatiklik yazdığımda ? Ben ne zaman baksam bir fotoğraf eşliğinde bir karara varma çabasında gibi duruyorsunuz. Zaten sakinim zerre umrumda değil takımın aldığı sonuç, oldukça keyifli bir maçtı sonuçta.
Maçı izlemiş olmanız önyargıma yenildiğimi gösterir zira Fenerbahçeli oldugunuz icin ki bazen fanatikliğe varan düşünceleriniz oldugu icin Galatasaray maçını izlemeyeceginizi düşünmüştüm, yanılmışım, affola.
Fakat pozisyon hakkında kırmızı kartlık oldugunu düşünmüyorum. Hakemin takdiridir gerçi sarı ile geçiştirdi . Niye geçiştirdi denilebilecek bir pozisyon değil. Kırmızı da olabilirdi sarı da. Ben de olsam sarı verirdim henüz Selçuk'u atalı 10 saniye olmamışken peşinden Sabri'yi ve Rize'li de bir oyuncuyu atmak abes olurdu gibi. Bilemiyorum. Zaten hakem yeterince kötüydü bugün. Bu kararınında tartışılması normal.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabri hakeme olayı anlatmaya çalışırken yandaki adam sabriyi ittirip duruyordu. Sabri de 1-2 kere itti en sonunda adama sinir oldu boğazını sıktı. O an bende gıcık oldum rizeli adama. Hakem de bunu gördü ve muhtemelen o an Sabri'ye hak verdi. Çünkü adam cidden sinir etti Sabri'yi.
He tabiki kural açısından kırmızı verse kimsenin sesi çıkmazdı. Benim tahminim hakem o an duygusal davrandı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bruma enfes bir oyuncu,sezon boyu bir çok maçta bir çok önemli katkı sağlayacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
.Mac çok güzeldi.Çok net fırsatlar kaçtı.Galatasaray ilk yarıda farkı da yakalayabilmedi ama bitiricilik sorunu büyük.Bu arada Mancini yeni td olmuş.Transfer haberlerinden bakabilesiniz forumda.
bence ilk yari brumaya yapilan hareket penaltiydi.
Bruma 11088 metreyle Galatasaray'ın en fazla mesafe kat edeni olmuş.
toplamdaki koşu rakamlarını biliyor musunuz? yazabilirmisiniz acaba biliyorsanız
http://www.ligtv.com.tr/haber/bruma-...erkesi-solladi
103 e 109 yine az kosmusuz
28-0 kaybetsek ama hakemler gsye yeaea diye aglayacak adam var burda
İlahi adalet Selçuk'un atılması ile olmuş. Umarım bir diğer ilahi adalette haftaya Sabri reyiz için yaşanır.
FM Gazetesi
Bu hafta Motta'nın atılmasıyla da belki bir ilahi adalete daha şahit oluruz ha ne dersin ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fırat Aydınus yönetmiyor ama bu maçı bak ilahi adalet işte sizin paket işi haftaya kaldı![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Her Galatasaray maçı konusunda olduğu gibi bazı arkadaşlar yine maçın "kötü" yanlarıyla ilgili konuşmaya gelmişler. Oynanan futbol umurlarında değil.
X neden atılmadı, Y neden şu kartı görmedi diyip gidiyorlar. Bu kişilerin Galatasaray' a karşı beyinleriyle değil duygularıyla hareket ettiklerini biliyoruz, o yüzden sallamayın derim. Bu da benden öneri olsun.
Maça gelecek olursak, Burak bildiğimiz Burak. Ama bu sefer biraz fazla abarttı. Öte yandan Bruma daha çok genç 1-2 sene sonra eğer bizde olursa halen ligde 4-5 kişiyi geçip attığı golleri sık sık görecek gibiyiz. Umarım sürekli forma şansı bulabilir. Maçın hakkını tartışmaya gerek yok, Top bizi sevmedi, olmadı.
Football is simple,but Football Manager is not
Gs farkı kaçırdı özellikle ilk yarıda, ikinci yarıda biraz daha dengeledik oyunu bi nebze, bizim açımızdan girdiğimiz bi kaç pozisyonu gole çevirememiz kötü oldu, böyle bi maçta böyle yakalıyorsan atacaksın, biz atamadık. Bi kaç pozisyonu acemice hatalarımızla olgunlaşmadan kaybettik. Arenada Rizem için 1 puan çok çok iyi, Allah utandırmasın takır takır top oynuyo çocuklar.
Sabri muhabbetini tartışmanın alemi yok, net kırmızı kart. Sabri adet edinmiş bu hareketi. Neyse mühim değil. 1 puanın ve 1 günlükte olsa liderliğin tadını çıkaralım![]()
Sezerin ilk yari Brumaya yaptigi faul verilmeyince (cizgi uzeri) anladik macin hakeminin bizlere neler izletirecegini ki o faulun yapildigi yerden Galatasaray rahatca gol atabilirdi.
Selcuga kirmiziyi gosterdikten sonra Sabri Kivancin bogazini tutuyor hakemin gozleri onunde, hakem ise bu pozisyona kirmizi vermiyor. Ligin bir standarti yokki herkese ayri muammele![]()
Bruma muthis bir futbolcu, cok rahat adam geciyor. Drogba gibi bir adamin yaninda zaten mental anlamda gelisecektir, onun icin fizigine onem verilmeli. Ozaman gozler ne Drogba ne Sneijder transferi arar
Maçı izlemedim. O yüzden maç hakkında konuşmayacağım. Ama Ç.Rize'ye karşı her takım puan bırakır öyle bir takım; ama G.Saray sezon başında bu kadar kayıp ile iddiasını kaybetmez üzere.
Burak, Bruma, Selçuk, Engin iyi oynadı bence. Drogba 45dk lık topçu olmuş. Yahu anlamıyorum bu kadar profesyonel adamlar İstanbul'a gelince bir anda Türkleşiyorlar. Drogba, Alex moduna girmiş, ki Alex kadar da iş yapmıyor zaten, sahada yürüyor, ya ben çok sinir oluyorum bazen Drogba'ya. Keza Sneijder de öyle.
Ohoo ABOOO yine farklı bi dünyada. Abi orada faulü yapan Selçuk zaten, Sabri'ye orda bir şeyler söyledi Kıvanç o yüzden ona saldırdı. Tamam yorum yap da abi şu Galatasaray mevzularında tamamen değişiyorsun, gözünü fanatiklik bürüyor, yapma artık böyle.
Bu arada Sabri'ye kırmızı şart, eğer Kıvanç küfür ettiyse ona da kırmızı verilmeli öbür türlü sarı kart kafi. Ancak bu kadar rezil bir hakemden bunları bekleyerek hepimiz hata yapıyoruz.
Hee birde Ali Adnan'ın Bruma'ya attığı dirseği de es geçmeyelim, orada direk kırmızı çıkması gerekiyordu.
Screw you guys, I'm goin' home