Quote Originally Posted by perpetua View Post
Gosterdigim yaziyi okursan anlarsin TFF'deki yazinin ne anlama geldigini.

http://turkfutbolu.net/turkiyekupala...upasi_TFF.html

Bu konu uzerinde daha once cok tartisildi. Meseleyi en gercekci yansitma sekli oyunda su anda oldugu gibi

Ileride eger TFF bu kupalar Super Lig ile esdegerdir diye karar verirse, o zaman degistiririz. O zamana kadar oyun sana sozkonusu kupayi kimin kac defa kazandigini gosteriyor. Besiktas ta Super Lig kupasini 11 defa kazandi. 13 tane Turkiye sampiyonlugu olsa da.
Gösterdiğin yazıyı okudum ve o yazıda Kasımpaşa'dan da söz ediyor.TFF resmi sitesi ve tüm kurumlarda Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 13 iken o halde Kasımpaşa'nın 1 olmalıydı.Demek ki o yazı da bazı yanlışlıklar var.Ben size en resmi kurumun bilgisi ile geliyorum ve de bu resmi kurum olan TFF şampiyonluk sayılarını;Gs 19-Fb 18-Bjk 13-Ts 6 -Bursa 1 şeklinde kabul ediyor. Ve de alta SADECE Beşiktaş ile ilgili bildiğimiz notu koyuyor.Eğer bu oyun en gerçekçi şekilde yapılıyorsa en gerçekçi yol gerçeği yansıtmaktır.Kendimize göre doğru olanları değil resmi olan sayıları oyuna yansıtmaktır.

Daha önce de defalarca belirttiğim gibi bu oyun gerçek bilgilere göre yapılmalıdır.Lig tarihi ve şampiyonluk sayıları TFF de ki gibi olmalı ve Beşiktaş ile ilgili olan not oyuna aktarılmalıdır.Doğru olan resmi olarak 13 olan sayıyı 11 göstermek değildir.