Quote Originally Posted by gzbjk View Post
Gösterdiğin yazıyı okudum ve o yazıda Kasımpaşa'dan da söz ediyor.TFF resmi sitesi ve tüm kurumlarda Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 13 iken o halde Kasımpaşa'nın 1 olmalıydı.Demek ki o yazı da bazı yanlışlıklar var.Ben size en resmi kurumun bilgisi ile geliyorum ve de bu resmi kurum olan TFF şampiyonluk sayılarını;Gs 19-Fb 18-Bjk 13-Ts 6 -Bursa 1 şeklinde kabul ediyor. Ve de alta SADECE Beşiktaş ile ilgili bildiğimiz notu koyuyor.Eğer bu oyun en gerçekçi şekilde yapılıyorsa en gerçekçi yol gerçeği yansıtmaktır.Kendimize göre doğru olanları değil resmi olan sayıları oyuna yansıtmaktır.

Daha önce de defalarca belirttiğim gibi bu oyun gerçek bilgilere göre yapılmalıdır.Lig tarihi ve şampiyonluk sayıları TFF de ki gibi olmalı ve Beşiktaş ile ilgili olan not oyuna aktarılmalıdır.Doğru olan resmi olarak 13 olan sayıyı 11 göstermek değildir.
Yazida yanlislik yok. Buradan da sağlama yap istersen. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/142837.asp

Kasimpasa'dan bahsedilmesinin nedeni Kasimpasa'nin da bu kupayi kazanmis olmasi. Ama kupayi kazanmasi sayesinde 1. Lig'de oynama hakki kazaniyor Kasimpasa. Yani kupa bir nevi 1. Lig'e cikma playoff'u halini aliyor 1958/59 sezonunda ve Sekerhilal, Altinordu ve Ferikoy ile beraber Kasimpasa 1. Lig'e bu kupada ilk 4 siraya girdikleri icin aliniyor.

Besiktas'a yildiz sayisi icin 2 tane sampiyonluk verilmesinin nedeni de Besiktas'in bu kupayi kazandigi icin Avrupa Kupalarinda oynamaya hak kazanmasi. Kasimpasa boyle bir hak kazanmiyor. Bu nedenle de yildiz sayisi icin Kasimpasa'ya bir sampiyonluk verilmiyor.

Sonuc olarak, oyun takimlarin kazandigi kupalari ve sayilarini dogru gosteriyor mu? Gosteriyor.
O zaman konusacak baska da bir sey yok.