1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turkiye sampiyonu oldugunu ben inkar etmedim ki hic. Bunu zaten TFF soyluyor. Ama Super Lig Sampiyonluk sayisi 11.

Diger iki sampiyonluk da Federasyon Kupasi Sampiyonasi olarak oyunda var.

TFF resmi sitesinde ve resmi kurumlarında bunu 11 Süper Lig ve 2 Federasyon olarak ayırmamıştır.Beşiktaş'ın şampiyonluğunu 13 olarak kabul etmiştir.

Bu istatistik oyuna da yansıtılmalıdır.Tff de 11 Süper lig ve 2 Federasyon olarak ayırmayı bilirdi.Siz resmi olan istatistiği yapmak zorundasınız.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by gzbjk View Post
    TFF resmi sitesinde ve resmi kurumlarında bunu 11 Süper Lig ve 2 Federasyon olarak ayırmamıştır.Beşiktaş'ın şampiyonluğunu 13 olarak kabul etmiştir.

Bu istatistik oyuna da yansıtılmalıdır.Tff de 11 Süper lig ve 2 Federasyon olarak ayırmayı bilirdi.Siz resmi olan istatistiği yapmak zorundasınız.
    TFF Federasyon Kupasi Sampiyonasi'nin, Turkiye Super Ligi ile ayni sampiyona olduguna dair bir bildiri yayinlayana kadar veritabanindaki bilgiler dogru.

Kusura bakma ama konu kapandi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    TFF Federasyon Kupasi Sampiyonasi'nin, Turkiye Super Ligi ile ayni sampiyona olduguna dair bir bildiri yayinlayana kadar veritabanindaki bilgiler dogru.

Kusura bakma ama konu kapandi.
    Ben lig tarihine bakılırken gerçekte olduğu gibi sayıların bu şekilde olmasının ve o notun eklenmesinin size en doğrusu olduğunu söylüyorum.Bu oyun resmi bilgilere göre yapılıyor ve bu nedense atlanıyor.Resmiyette şampiyonluk sayıları 19-18-13 iken oyunda 19-18-11 olarak görünüyor bu büyük bir haksızlık.Bunu oyuna aktarıp küçük bir not eklemek sizi neden bu tepkiye itiyor?Bu resmi sayılara göre yazılmayan şampiyonluk bilgilerinin düzeltilmesini tüm Turksportal ekibinden rica ediyorum.Misal örnek veriyorum bir yabancı Beşiktaş'ı seçtiğinde o 2 Federasyon kupasının Süper Lig şampiyonluğu ile eş değer olduğunu ve onun lig şampiyonluğuna eklediğini nereden bilecek?Bu belirsizlik resmiyette olduğu gibi düzeltilmelidir...

Mesaj Yetkileri