Originally Posted by
gzbjk
Zaten ligin tarihini değiştirin diyen yok sizlere lütfen beni biraz daha dikkatli okuyun.Ben diyorum ki oyunda da gerçekte olduğu gibi olmalıdır lig şampiyonlarının altına o uyarı eklenerek bizim şampiyonluk sayısının bilgilerde 13 olması gerekmektedir.Nasıl resmi sitede 59 dan başlıyor altta da bizim 2 şampiyonluk eklendi bilgisi var ve sayı 13 deniyor oyuna da bu yansıtılmalıdır.
Bunlarla beraber Federasyon kupası, Milli Küme ve İstanbul Ligi ile karşılaştırılamaz.Türk takımları Avrupa'ya takım yollamaya Federasyon kupası ile başlıyor.Uefa bizim federasyona şampiyonunu Avrupa'ya yolla diyor bizimkilerde 2 yıl boyunca şampiyonu Federasyon kupası adı altında belirliyor 2 yıl sonra bu sistem değişip lig usulünü alıyor.
Son olarakta resmi kaynaklar da Beşiktaş 11 Süper Lig-2 Federasyon kupası kazandı diye geçmemektedir 13 Süper Lig şampiyonluğu kazandı diye geçmektedir bu hatanın biran önce düzeltilmesini rica ediyorum.Madem oyun gerçek bilgilere göre yapılıyor bu da gerçek bilgilere göre yapılsın.Böyle gerçekçi bir oyunun sencesi bencesi olmaz.
perpetua'nın da belirttiği gibi, 13 kez Süper Lig şampiyonudur denmiyor işte. Türkiye Ligi şampiyonudur deniyor. Bu şampiyonluk da Federasyon Kupası ile geliyor. Oyunda da Beşiktaş'ın hanesinde 2 adet Federasyon Kupası var. Beşiktaş o dönemlerin Süper/1./Milli Lig şampiyonu değil, Federasyon Kupası şampiyonu. Oyunda mevcut oynanan Süper Lig ise Süper/1./Milli Lig olarak süregelen organizasyon. Süper/1./Milli Lig'de olunmayan bir şampiyonluğun Süper Lig kayıtlarında gösterilmesi mi doğru olan?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...