Quote Originally Posted by aykutbagci View Post
Arada uçurum var gibi konuşmuşsunuz. Göztepe'nin kadrosunun neredeyse yarısından fazlası yeni transferle gelen oyuncular ve büyük çoğunluğu 1.Lig hatta Süper Lig seviyesinde oynamış oyuncular. Oyuncuların kim olduklarından veya özelliklerinin nasıl oldukları hakkında bir fikriniz var mı ? Evet sezonun başından itibaren izlediğimiz kadarıyla düşmesi gereken oyuncular olacaktır. Bir sonraki güncellemede bunlar değerlendirilecektir. Örneğin Furkan Alakmak en yüksek CA'lı oyuncu ancak profili tamamen dışarıdan geldi, ben hiç bir değerlendirme yapamadan oyuna yansıdı. Şimdi izleyip gördüğümüz kadarıyla yeni güncellemede değişiklikler yapılacaktır.

Oyuna gerçekten bir katkınız olsun istiyorsanız, eksik veya yanlış gördüğünüz oyuncularla ilgili açılacak araştırma sayfalarında veya buradan eleştirilerinizi yapabilirsiniz. Ancak bunu lütfen düzgün verilerle yapalım. Ya bu Barça olmuş bu bilmem ne olmuş şeklinde değil.
Emin ol senden daha çok takip ediyorum 2.Lig'i ve açıp eğer iki kadroyu karşılaştırırsanız bizim takımımızda da gerek süper lig gerek PTT de oynamış birsürü oyuncu var . Geçen sene gol kralı olmuş bu senede hala gollerine devam eden 2.Ligin en iyi Santrafor'u Eren Görür'ün CA 77 yapılmış geçen sene bu 88 di . Yine diğer oyunculara bakıyorum hepsini vasatın altına indirmişler anlamıyorum bu takım geçen sezon şampiyonluğa oynuyordu neden bu kadar azaltıldı bu değerler. Oyuna gerçekten bir katkım olsun istiyorum evet bunlarında böyle kalmaması için elimden geleni yaparım.

Bu Eren'in geçen sezon attığı gollerin listesi.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=611750