1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Emin ol senden daha çok takip ediyorum 2.Lig'i ve açıp eğer iki kadroyu karşılaştırırsanız bizim takımımızda da gerek süper lig gerek PTT de oynamış birsürü oyuncu var . Geçen sene gol kralı olmuş bu senede hala gollerine devam eden 2.Ligin en iyi Santrafor'u Eren Görür'ün CA 77 yapılmış geçen sene bu 88 di . Yine diğer oyunculara bakıyorum hepsini vasatın altına indirmişler anlamıyorum bu takım geçen sezon şampiyonluğa oynuyordu neden bu kadar azaltıldı bu değerler. Oyuna gerçekten bir katkım olsun istiyorum evet bunlarında böyle kalmaması için elimden geleni yaparım.

Bu Eren'in geçen sezon attığı gollerin listesi.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=611750
    Eren geçen sezon ligte ( playofflar hariç ) 13 gol attı, sadece kendi grubunda en çok gol atan oyuncu. Lig olarak kabul edip iki gruba da bakarsak gol krallığı sıralamasında 5. sırada.. Gol kralı'da ligin en iyi santraforu demek değildir o ayrı bir mevzu tabi Mesela yine 2.Ligte geçen yılın gol kralı ( playofflar hariç 24 gol ) Mugdat Çelik, bu yıl da sanırım 9 tane attı şu ana kadar tam hatırlamıyorum. Ve CA'sı 85.. Nasıl yapalım..

2. Ligteki en iyi CA alan 20 adamı sayayım istersen. Izzet Akgül-Gökhan Kaba-Gökhan Güleç-Önder Çengel-Şaban Genişyürek-Metin Akan-Adem Sarı-Mert Kaytankaş-Abdi Aktaş-Ömer Yalçın-İlyas Çakmak-Ali Kucık-Şehmus Özer-İbrahim Şahin-Murat Behram-Taylan Eliaçık-Murat Uluç-Aydın Çetin-Raif Demir...

Eksiklik var mı evet bence var. Eren'in yükselmesi değil başka adamların da düşmesi gerekiyor. Malum 2. Ligte araştırmacı eksiğimiz var ve yakın takip altında olamıyor tüm takımlar. Genel olarak CA düşüşü yapıldı oyuncularımızda. Takip ettiysen görmüşsündür Süper Lig'ten itibaren biraz indirime gidildi mümkün olduğunca eşit oranda. 2.Lig'in en iyi 3. takımı olarak yapılmış Yeni Malatyaspor. Yani şampiyonluğa oynayacak bir takım. Bence istenilen olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Quote Originally Posted by aykutbagci View Post
    Eren geçen sezon ligte ( playofflar hariç ) 13 gol attı, sadece kendi grubunda en çok gol atan oyuncu. Lig olarak kabul edip iki gruba da bakarsak gol krallığı sıralamasında 5. sırada.. Gol kralı'da ligin en iyi santraforu demek değildir o ayrı bir mevzu tabi Mesela yine 2.Ligte geçen yılın gol kralı ( playofflar hariç 24 gol ) Mugdat Çelik, bu yıl da sanırım 9 tane attı şu ana kadar tam hatırlamıyorum. Ve CA'sı 85.. Nasıl yapalım..
    Muğdata araştırma bölümünde konu açtım dönen olmadı, sanırım olmamasının sebebi araştırma yapılmaması geçen seneyle profili aynı duruyor, bütün oyuncular araştırılmaz haklısınız ancak sonuçta bu adam gol kralı yaşı genç Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş bi araştırma yapılsa olurmuş bi düzenlemeye gidilse, bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Muğdata araştırma bölümünde konu açtım dönen olmadı, sanırım olmamasının sebebi araştırma yapılmaması geçen seneyle profili aynı duruyor, bütün oyuncular araştırılmaz haklısınız ancak sonuçta bu adam gol kralı yaşı genç Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş bi araştırma yapılsa olurmuş bi düzenlemeye gidilse, bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ?
    Yok kesinlkle doğru düşünüyorsunuz. Malum alt liglerdeki araştırmacı azlığı böyle eksikliklere neden olabiliyor. Konuyu bugün mü açtınız peki ? Özellikle 2.Lig için o araştırma sayfalarına gelecek yorumlar önemli olacaktır. Belki oradaki tüm oyuncuları takip etmemiz mümkün değil ama göze çarpanlar veya profilinde önemli derecede hata gördüğünüz oyuncuları oyun başladıktan sonra orada belirterek, sonraki güncellemelerde daha düzgün ve doğru alt ligler yapabiliriz.

Mesaj Yetkileri