özilli arsenale bir ben canlı izlemedim herhalde![]()
özilli arsenale bir ben canlı izlemedim herhalde![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Facebook'ta bir yorum gördüm çok beğendim
mesut özil assisted his nurse when he was born.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real Madrid Kopenhag'ı 4-0 ile geçer..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Harbi maç sonucunu görünce aklıma sen geldin direk.Ama skor oynanmıyordu maça 2h açmışlardı Kopenhag'a.
Futbolcu Bilgileri
İngilizler ve İspanyollar kazanacaktır.Ayrıca Arsenal - Dortmund maçını NTV verecek.
Bugun arsenalliyiz darma duman edicekler dortmundu
Reus'da yok zaten her türlü alır Arsenal.
Reus vardı ve Dortmund 2-1 kazandı tebrik ediyorum Kloop ve öğrencilerini kolay değil son zamanın en iyi Arsenal'ini yenmek.
Dortmund son yılların bana göre Avrupa'da ki en iyi kulübü. İngilizlere top göstermedi ve rahat oynatmadı. Bunu başarabilen kaç takım var ki? Yoktan var oldular. Tebrikler.
Bir kulübün taraftarı bir kulübü nasıl yükseltirin çok net göstergesidir Dortmund. Yıllar içinde gözümüze soka soka büyüdü adamlar. En kötü dönemlerinde bile kapalı gişe oynadılar maçlarını. Taraftarlık budur. Bizimkilere bakıyorum da sadece ceza aldırmaya yarıyorlar.
Gecenin Sonuçları:
Arsenal:1 - B.Dortmund:2
Celtic:2 - Ajax:1
Porto:0 - Zenit:1
Milan:1 - Barcelona:1
A.Wien:0 - A.Madrid:3
Marsilya:1 - Napoli:2
S.Bükreş:1 - Basel:1
Schalke:0 - Chelsea:3
7 maçta 2-3 gol olmuş biz oynasaydık 0-1 ya da 4-6 gol olurdu.Bu arada ölüm grubu adının hakkını veriyor 3 takım da 6 puana ulaştı muhtemelen Napoli 3. olur gibi ama bugün nasıl Arsenal yenildiyse Napoli'de bir sürpriz yapabilir her şey olur bu grupta.
![]()
Marsilya,Steua,Celtic,Atletico 2-3 golünü bildim,Arsenal 1'den yattım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dortmund 2 senedir ölüm grubunda , belki de Dortmund o gruba düştüğü için ölüm grubu oluyorBen Napoli'nin de o kadar basit bir şekilde 3. olacağına inanmıyorum.Bu grupta her şey olabilir ama 3. olan UEFAnın en büyük favorisi olur.Marsiya'ya da yazık gerçekten..2. torbadan katılıp ta bu kadar kötü bir kura gerçekten büyük şanssızlık.
Milan'ın golünde asisti Kaka yapmış çok mükemmel bir asist değil ama topu kaptıktan sonra Robinho'nun koşusu gayet iyi.
Ben bu maça rağmen gidip Arsenal-Dortmund maçını izledim bana daha bir heyecanlı gibi geldi..
Dortmund'a helal olsun çok sağlam oynuyor takım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
inanılmaz bir gol attı yine ibrahimovic http://www.youtube.com/watch?v=OJJ0HYD6ZSk
İbrahimovic damgasını vurdu bugüne 4 gol attı adam.![]()
Ibrakadabra..
Keşke sen hiç yaşlanmayacak olsan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Milletin forvetleri nerelerden atıyor...![]()