Ayrıca bu istatistiklere göre profil yapmakta moda oldu sanırım. Yok şutun yüzde şu kadarı tutmuş bitiriciliği ona göre verilmiş, yok daha az kart görmüş, bu özelliği ondan daha iyiymiş. Bir analiz yapılırken oyuncunun komple neler yapabileceğine bakılmalı bence. Semih PA olarak Egemen den daha yukarıda olabilir ama CA olarak aynı yapmak bu forumda yıllardır statlardan ya da TV den maç izleyen FM oyuncularına siz bir şey den anlamıyorsunuz demektir.
Egemen kariyeri boyunca hiç bir zaman yanında çok iyi bir deneyimli stoper ile oynamadı. Bursaspor da neyse, Trabzonspor da o oldu, Beşiktaş ta da Fenerbahçe de. Beşiktaş ta Sivok ile oynadığı dönemde milli takıma girmeyi başardı. Eğer Sivok ile bir kaç yıl daha kalsaydı şu anda çok daha farklı bir stoper olabilirdi. Fenerbahçe ye gitti, Lugano ayrıldı. Ama ne olursa olsun yanında oynayan adamlar kim olursa olsun Semih gibi performası ve yaptıkları dağlar kadar farklılık göstermedi. Biraz istatistikleri baz alacağınıza bunlara dikkat etseniz daha iyi profiller oluşur diye düşünüyorum.

Genel olarak ta belirtmek isterim ki iyi bir araştırma olmuş ve FM 14 de iyi işler çıkarılmış. Sadece başarısızlık olan noktalarda hala bizim dediklerimiz, bizim bildiklerimizde idda ediliyor, bu durum hoş değil. Herkes hata yapabilir, önemli olan bir yerde ki bildirilen hatayı benimseyip, kabul etmektir.

Ben daha görmedim, burada yorumlarda bulunan yüzlerce kişinin söylediklerinden kaale alınarak profillerde düzenlemeye gidildiğini.