Quote Originally Posted by Aydin View Post
forum moderatörleri biraz fazla hassas orada. mesela ben burada oyun hakkında "oyun çok kötü" diye yazılan düz bir mesajı sildim. çünkü oyunun neden kötü olduğu hakkında hiçbir bilgi yoktu.

ama buradaki bir arkadaşımız (Eogh) gayet açıklayıcı bir mesaj yazmıştı oraya ve bu mesajı sildiler. silinme bahanesi de şu: yapıcı eleştiri değilmiş Eogh'un eleştirisi.

yapıcı olsun veya olmasın, o eleştiriye doğru düzgün bir cevap verilmesi gerekirdi oradakilerin. beta forumunda hata bildirilen forumda direkt olarak oyunun yapımcıları ile muhattap oluyorsunuz ve hata bildirdikten sonra size "teşekkür ederiz, ilgileneceğiz" diye bir mesaj atar oyunun yapımcıları. ama bu forum moderatörleri kraldan çok kralcı gibi duruyor.

transfer hatası, maç motoru hatası gibi şeyler beta diye sindirilebilir ancak tam sürümde de bu hatalarla çıkarlarsa karşımıza skandal olur.
Oyun aslında kötü değil zaten, sadece çok basit yerlerde hata yapıyorlar.. Maç motoru düzeldiği takdirde oyun bugüne kadar yapılan en iyi FM oyunu olur lakin daha önce dediğim gibi SiGames müşterilerine haksızlık ediyor.. Oyunun beta sürümü dahi olsa, bu kadar basit ve kötü hatalarla oyunu sunmaları umurlarında değilmişiz hissiyatı yaratıyor.. Benim itirazım oyuna değil bu umursamazlığa.. Yoksa bu kul yapımı bir oyundur hatasız olması beklenemez..