Sayfa 6 / 94 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Güncellemeden sonra oyuna girmeyecektim bu kadar yazılanlardan sonra final sürümünü bekleyecektim ama transferdeki hata yüzünden gireyim dedim. Arkadaşlar cache silin falan demiş denedim gelen tekliflerden biri oyuncuyu değerine önerdim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben ne istediğinizi anlamıyorum açıkcası.

Ben oyuna giriyorum krallar gibi oynuyorum, mis gibi oyun olmuş. Bilmem kaç serisinden beri oynarım şu oyunu gözüme batmayan serilerden birisi şuan ki oyun.

Buraya bakıyorum ve acaba ben yanlış oyunu falan mı oynuyorum durumu oluşuyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Bu kadar şikayetiniz varsa, almayın, oynamayın arkadaş, bizde şikayet ediyoruz ama burada gelip aman o kötü aman bu kötü aman oynanmaz demiyoruz. Eğer varsa bir şikayetiniz gidin SIGAMES forumlarında yazın şikayetinizi, burada yazmanız hiç bir şeyi değiştirmez.

Bu oyunu 2005 yılından beri oynayan biri olarak ne kadar geliştiğini bildiğim için SIGAMES'i sonuna kadar savunurum, ek olarak transfer tekliflerindeki %10 hatası muhtemelen verdiğiniz yada gelen teklifin %bilmemkaç altı geldiği için yani muhtemelen parasal olarak ufak bir kur hatası oluştu, bu nedenle teklifler az görünüyor olabilir. Bir sonraki versiyonda düzelteceklerdir. Oyununuzu kayıt edin ve bekleyin...

Oyunun "BETA" versiyonuna bile şikayet ediyorsunuz, eğer oyunda hata olmasa zaten adamlar BETA diye bir sürüm çıkarmazdı, bu hataları görmek için çıkarıldı bu BETA...
    Katılıyorum yorumlar heves kaçırıcı biçimde oyunu takip etmek için buraya giriyorum ama her seferinde soğuyorum yorumlardan.Oyun olduğunu unutmamak gerek.Mutlaka eksi yönlerinden bahsederdin düşünceni belli edersin ama çok çok fazla aşırısı var şuan burada

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Tek istediğimiz SiGames'in müşterilerine biraz daha saygılı olması.. En azından bunu hak ediyoruz..
    forum moderatörleri biraz fazla hassas orada. mesela ben burada oyun hakkında "oyun çok kötü" diye yazılan düz bir mesajı sildim. çünkü oyunun neden kötü olduğu hakkında hiçbir bilgi yoktu.

ama buradaki bir arkadaşımız (Eogh) gayet açıklayıcı bir mesaj yazmıştı oraya ve bu mesajı sildiler. silinme bahanesi de şu: yapıcı eleştiri değilmiş Eogh'un eleştirisi.

yapıcı olsun veya olmasın, o eleştiriye doğru düzgün bir cevap verilmesi gerekirdi oradakilerin. beta forumunda hata bildirilen forumda direkt olarak oyunun yapımcıları ile muhattap oluyorsunuz ve hata bildirdikten sonra size "teşekkür ederiz, ilgileneceğiz" diye bir mesaj atar oyunun yapımcıları. ama bu forum moderatörleri kraldan çok kralcı gibi duruyor.

transfer hatası, maç motoru hatası gibi şeyler beta diye sindirilebilir ancak tam sürümde de bu hatalarla çıkarlarsa karşımıza skandal olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Bu gece oyunu oynayalım ondan sonra bi hata varsa paylaşırsınız arkadaşlar bende bi süre sinirlendim ama düşündümde bu zaten ''BETA'', full sürüm değil sonuçta bekleyelim görelim.
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    forum moderatörleri biraz fazla hassas orada. mesela ben burada oyun hakkında "oyun çok kötü" diye yazılan düz bir mesajı sildim. çünkü oyunun neden kötü olduğu hakkında hiçbir bilgi yoktu.

ama buradaki bir arkadaşımız (Eogh) gayet açıklayıcı bir mesaj yazmıştı oraya ve bu mesajı sildiler. silinme bahanesi de şu: yapıcı eleştiri değilmiş Eogh'un eleştirisi.

yapıcı olsun veya olmasın, o eleştiriye doğru düzgün bir cevap verilmesi gerekirdi oradakilerin. beta forumunda hata bildirilen forumda direkt olarak oyunun yapımcıları ile muhattap oluyorsunuz ve hata bildirdikten sonra size "teşekkür ederiz, ilgileneceğiz" diye bir mesaj atar oyunun yapımcıları. ama bu forum moderatörleri kraldan çok kralcı gibi duruyor.

transfer hatası, maç motoru hatası gibi şeyler beta diye sindirilebilir ancak tam sürümde de bu hatalarla çıkarlarsa karşımıza skandal olur.
    Ayrıca gayet de yapıcıydı, sadece her güncellemede beliren yeni hatalardan usanmayı eleştiren biraz sivri bir dil mevcuttu o kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Bu gece oyunu oynayalım ondan sonra bi hata varsa paylaşırsınız arkadaşlar bende bi süre sinirlendim ama düşündümde bu zaten ''BETA'', full sürüm değil sonuçta bekleyelim görelim.
    Son güncellemeyle sağ alttaki BETA yazısı kalktı bu arada, full oyun sayılır artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Son güncellemeyle sağ alttaki BETA yazısı kalktı bu arada, full oyun sayılır artık.
    Football Manager sayfasında oyunun yarın çıkacağı yazıyor. BETA yazısı kalktı diye full sürüm olduğunu söylemeyiz.

En yakın örnek halen Online oynanmaması.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demoda 6 maç yaptım direkten dönme konusunda hiçbi sıkıntı yaşamadım her futbolcuya gol attırıyorum hatta DR oynayan serdal kesimal bile gol attı
    ama bazı maçlar oluyor ki ağzınızla kuş tutsanız alamayacaksınız maç motoru kafaya koymuş
    olsun gerçekçilik bakımından güzel bence sıkıntı yok

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Football Manager sayfasında oyunun yarın çıkacağı yazıyor. BETA yazısı kalktı diye full sürüm olduğunu söylemeyiz.

En yakın örnek halen Online oynanmaması.
    Sayılır dedim zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

"BETA"dır olur şeklindeki düşünceler elbette doğrudur. Ancak şu konuya bi açıklık getirelim. BETA demek oyunu ham haliyle kullanıcının önüne sunup alın şundaki hataları bulun siz buldukça biz düzeltelim değildir.
    BETA'yı son kullanıcıya açıyorsanız bu şu anlama gelir: Biz bunu yaptık, çeşitli aşamalarda denedik (beta'dan önce çeşitli deneme aşamaları da vardır) ufak tefek sıkıntılar var ama öyle majör sorunlar kalmadı. Tabi biz burda sınırlı sayıda kişi ile denedik yine de gözden kaçan sorunlar vardır, 10 kişinin denemesi ile 1milyon kişinin denemesi farklıdır, buyrun bi bakın gözünüze çarpan sorunları bildirin ki onları da düzeltelim...

Yani demektir ki esas sürüme çok yakın bi hale geldi, sadece "gözden kaçan" ya da sınırlı sayıda denemede "ortaya çıkmayan" hatalar olabilir onları da 2 haftada her türlü düzeltiriz.

Tepkimiz ise şuna:
    5 metre yanındaki adama atılan pasların kısa düşmesi gözden kaçmış olabilir mi? ya da ortaya çıkmamış denemeler boyunca?
    Hadi bu görecelidir diyelim( Gerçi SI forumlarında benzer şikayetler mevcut ama geçelim bunu)
    Kaleci degajlarının %80'inin rakibe gitmesi ve geri dönüp kalenizde tehlike oluşturması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış bir hata olabilir mi? Her maçta oluyor..
    Karşı karşıya pozisyonların özellikleri über olan adamlar tarafından %90 kaçırılması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış bi sorun olabilir mi?
    Kenarlardan penaltı noktasına doğru çıkarılan toplarda adamların bomboş kalması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış olabilir mi? üstüne bir de o boş kalan adamın her topu ya kaleciye ya da auta göndermesi de gözden kaçmış olabilir mi? aslında o adamın o kadar boş kalmaması lazım.. kalırsa o tür pozisyonların en az yarısının gol olması lazım. o şutu atan adam yetenekli ise çok daha fazlasının.. Ama yapay zeka yediği haltı anlayıp hemen dengeliyor olayı. sonuçta da saçmasapan işler oluyor..

Kimse çıkıp BETA'dır olur demesin o yüzden. Beta'da olur diyebileceğimiz şeyler ya gerçekten gözden kaçabilecek ufak detaylardır ya da çok sayıda deneme ile görülebilecek hatalardır.
    20 milyon değerindeki adam 300k teklif geliyorsa bunun adı işini ciddiye almamaktır. O yamayı yayınlamadan önce 1 saat test etseler sorunu kendileri de görürlerdi ve düzeltirlerdi. Ama zahmet edip uğraşmadıkları için böyle saçmalıklar oluyor ve biz de müşteri olarak sinirleniyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bu serideki maç motorundan keyifliyim,sanki gerçeğe daha yakın hale gelmiş gibi,zorlaştırmışlar özellikle Süper Lig için söylüyorum baya keyif alıyorum açıkcası..Şampiyonluk yarışında kopma olmuyor,ligden düşmede kopma olmuyor..Benim için tek sıkıntı Altyapı ve yeni türk oyuncuların çıkmıyor olması..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Sayılır dedim zaten.
    İşte sayılır diye bir şey olmaz diye dedim.

Full'dür ya da değildir

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Forumdan bir arkadaşımız yazdı ama ben yazmadım o kadar ingilizce bilgim yok yalan olmasın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyun aslında kötü değil zaten, sadece çok basit yerlerde hata yapıyorlar.. Maç motoru düzeldiği takdirde oyun bugüne kadar yapılan en iyi FM oyunu olur lakin daha önce dediğim gibi SiGames müşterilerine haksızlık ediyor.. Oyunun beta sürümü dahi olsa, bu kadar basit ve kötü hatalarla oyunu sunmaları umurlarında değilmişiz hissiyatı yaratıyor.. Benim itirazım oyuna değil bu umursamazlığa.. Yoksa bu kul yapımı bir oyundur hatasız olması beklenemez..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu gece oyunun full sürümü çıkcakmı

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Oyun aslında kötü değil zaten, sadece çok basit yerlerde hata yapıyorlar.. Maç motoru düzeldiği takdirde oyun bugüne kadar yapılan en iyi FM oyunu olur lakin daha önce dediğim gibi SiGames müşterilerine haksızlık ediyor.. Oyunun beta sürümü dahi olsa, bu kadar basit ve kötü hatalarla oyunu sunmaları umurlarında değilmişiz hissiyatı yaratıyor.. Benim itirazım oyuna değil bu umursamazlığa.. Yoksa bu kul yapımı bir oyundur hatasız olması beklenemez..
    Aynen. 2-3 senelik bir oyun yapımcısı olsa neyse. 20 senedir piyasadasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Öyle bi hava var ki sanki takımlar sahaya 7 kişi çıksa ya da sahada hentbol oynasa sırf BETA diye normal karşılanması gerekiyormuş gibi.

Herşeyi bi kenara bırakırsak temel noktalar yani transfer ve maç motoru optimize edilirse evet bu seri gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilir ki bu her seri için geçerli. Her defasında transferdeki ve maç motorundaki sıkıntılardan yakınıyoruz ama inatla her defasında saçmalıklar oluyor.
    Neyse 12 saat kaldı full sürüme.. Ortaya çıkacak herşey..

Türkiye saati ile kaçta çıkıcak acaba bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by raulbravokan View Post
    02.00 olması lazım

Beşiktaş'ın yeni stadıyla alakalı şöyle bir durum varmış:

"1. stadın isminde typo var. çok mesele değil. ("kompleksi" yazacaklarına "kompkeksi" yazmışlar.)
    2. ilk iki sezon olimpiyat stadında oynarken, sezon sonu seyirci ortalaması 48000 civarındayken yeni stada geçince ortalama 27000 oluyor. man utd maçında bile stad dolmuyor. yeni stadı mı beğenmediler anlamadım.
    3. takım, yeni stada geçtikten sonra, şampiyonlar ligi 2. tur, çeyrek ve yarı final iç saha maçlarını türk telekom arena'da oynuyor. "

ekşi sözlük'ten alıntı.

Bu hatalar mutlaka düzeltilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by raulbravokan View Post
    Türkiye saati ile 02.00 de..

Ben ne istediğinizi anlamıyorum açıkcası.

Ben oyuna giriyorum krallar gibi oynuyorum, mis gibi oyun olmuş. Bilmem kaç serisinden beri oynarım şu oyunu gözüme batmayan serilerden birisi şuan ki oyun.

Buraya bakıyorum ve acaba ben yanlış oyunu falan mı oynuyorum durumu oluşuyor.
    hocam buradaki arkadaşların yaptığı eleştirilerde fm tabiriyle "hırsla" bunu nasıl böyle bozarlar, oyun berbat olmuş şeklinde bir ruh haliyle söylediklerini düşünmüyorum

beta'nın ilk çıktığı an neredeyse mükemmele yakındı oyun.. tabi işin teknik taraflarını bilemiyoruz ama gün geçtikçe beta'da hataların çoğalması hakikaten can sıkıcı. ileri adım atacakları yerde "kullanıcı çerçevesinden bakıldığında" 2 geri adım atmış gibiler.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by serwan View Post
    "BETA"dır olur şeklindeki düşünceler elbette doğrudur. Ancak şu konuya bi açıklık getirelim. BETA demek oyunu ham haliyle kullanıcının önüne sunup alın şundaki hataları bulun siz buldukça biz düzeltelim değildir.
    BETA'yı son kullanıcıya açıyorsanız bu şu anlama gelir: Biz bunu yaptık, çeşitli aşamalarda denedik (beta'dan önce çeşitli deneme aşamaları da vardır) ufak tefek sıkıntılar var ama öyle majör sorunlar kalmadı. Tabi biz burda sınırlı sayıda kişi ile denedik yine de gözden kaçan sorunlar vardır, 10 kişinin denemesi ile 1milyon kişinin denemesi farklıdır, buyrun bi bakın gözünüze çarpan sorunları bildirin ki onları da düzeltelim...

Yani demektir ki esas sürüme çok yakın bi hale geldi, sadece "gözden kaçan" ya da sınırlı sayıda denemede "ortaya çıkmayan" hatalar olabilir onları da 2 haftada her türlü düzeltiriz.

Tepkimiz ise şuna:
    5 metre yanındaki adama atılan pasların kısa düşmesi gözden kaçmış olabilir mi? ya da ortaya çıkmamış denemeler boyunca?
    Hadi bu görecelidir diyelim( Gerçi SI forumlarında benzer şikayetler mevcut ama geçelim bunu)
    Kaleci degajlarının %80'inin rakibe gitmesi ve geri dönüp kalenizde tehlike oluşturması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış bir hata olabilir mi? Her maçta oluyor..
    Karşı karşıya pozisyonların özellikleri über olan adamlar tarafından %90 kaçırılması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış bi sorun olabilir mi?
    Kenarlardan penaltı noktasına doğru çıkarılan toplarda adamların bomboş kalması gözden kaçmış ya da ortaya çıkmamış olabilir mi? üstüne bir de o boş kalan adamın her topu ya kaleciye ya da auta göndermesi de gözden kaçmış olabilir mi? aslında o adamın o kadar boş kalmaması lazım.. kalırsa o tür pozisyonların en az yarısının gol olması lazım. o şutu atan adam yetenekli ise çok daha fazlasının.. Ama yapay zeka yediği haltı anlayıp hemen dengeliyor olayı. sonuçta da saçmasapan işler oluyor..

Kimse çıkıp BETA'dır olur demesin o yüzden. Beta'da olur diyebileceğimiz şeyler ya gerçekten gözden kaçabilecek ufak detaylardır ya da çok sayıda deneme ile görülebilecek hatalardır.
    20 milyon değerindeki adam 300k teklif geliyorsa bunun adı işini ciddiye almamaktır. O yamayı yayınlamadan önce 1 saat test etseler sorunu kendileri de görürlerdi ve düzeltirlerdi. Ama zahmet edip uğraşmadıkları için böyle saçmalıklar oluyor ve biz de müşteri olarak sinirleniyoruz.
    Kesinlikle BETAdır olur diyen yok. Benim demek istediğim BETA ilk çıktığında böyle hatalar yoktu, demek ki sonradan bazı şeyleri düzeltirken hatalar oluştu, ki en gerizekalının bile biraz oynayıp fark edebileceği bir hata bu o yüzden en kısa zamanda düzeltilecektir muhtemelen gece 12 de gelecek tam sürüm güncellemesi ile düzelip düzelmediğini görme fırsatımız olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Kesinlikle BETAdır olur diyen yok. Benim demek istediğim BETA ilk çıktığında böyle hatalar yoktu, demek ki sonradan bazı şeyleri düzeltirken hatalar oluştu, ki en gerizekalının bile biraz oynayıp fark edebileceği bir hata bu o yüzden en kısa zamanda düzeltilecektir muhtemelen gece 12 de gelecek tam sürüm güncellemesi ile düzelip düzelmediğini görme fırsatımız olacaktır
    çok iyi niyetlisiniz bence.. zira SI forumlarından takip ettiğim kadarı ile çalışanlardan biri akşam çıkacak olan sürümde mevcut maç motorunun kullanılacağını söyledi. üzerinde çalışıyorlarmış ama şu an için bir değişiklik söz konusu değilmiş..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    hocam buradaki arkadaşların yaptığı eleştirilerde fm tabiriyle "hırsla" bunu nasıl böyle bozarlar, oyun berbat olmuş şeklinde bir ruh haliyle söylediklerini düşünmüyorum

beta'nın ilk çıktığı an neredeyse mükemmele yakındı oyun.. tabi işin teknik taraflarını bilemiyoruz ama gün geçtikçe beta'da hataların çoğalması hakikaten can sıkıcı. ileri adım atacakları yerde "kullanıcı çerçevesinden bakıldığında" 2 geri adım atmış gibiler.
    Şimdi ben olayın SEGA boyutunu bilmiyorum, müşteri davranış biçimleri hakkında bilgim maalesef yok.

Ben olaya daha çok oyun içinden bakıyorum. Milan ile yarım sezon, Fenerbahçe ile de 6. haftadayım şuanda çok büyük bir hataya ben rastlamadım.

Burada duyduklarımdan sadece direk sorununa rastladım ki bunun tam sürümde halledileceğini düşünüyorum.

Transfer olayında bir arkadaş yazmıştı, büyük oyuncular artık paraya bakıyor diye. Bu olumlu bir hamle ama bir de transfer hatası olduğu söyleniyor. Değeri ile alakası olmayacak derecede kötü teklifler geliyormuş oyunculara sanırım.

Benim canımı sıkan olay Bekir'e bile Çin'den teklif gelmesi.

Hatalar var, yok değil ama tam sürüm gelmeden ''berbat, iğrenç, aldığıma pişman oldum'' laflarını yakıştırmak henüz almamış olanların hevesini kaçırıyor. Bir tam sürüm çıksın mevcut hatalar varsa konuşulur zaten.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by serwan View Post
    çok iyi niyetlisiniz bence.. zira SI forumlarından takip ettiğim kadarı ile çalışanlardan biri akşam çıkacak olan sürümde mevcut maç motorunun kullanılacağını söyledi. üzerinde çalışıyorlarmış ama şu an için bir değişiklik söz konusu değilmiş..
    Şu transfer zımbırtısını düzeltsinler de bu oyundaki bazı yenililkler artık kronikleşen maç motoru hatalarını çekilebilir kılmaya yeter düzeyde benim için.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Şimdi ben olayın SEGA boyutunu bilmiyorum, müşteri davranış biçimleri hakkında bilgim maalesef yok.

Ben olaya daha çok oyun içinden bakıyorum. Milan ile yarım sezon, Fenerbahçe ile de 6. haftadayım şuanda çok büyük bir hataya ben rastlamadım.

Burada duyduklarımdan sadece direk sorununa rastladım ki bunun tam sürümde halledileceğini düşünüyorum.

Transfer olayında bir arkadaş yazmıştı, büyük oyuncular artık paraya bakıyor diye. Bu olumlu bir hamle ama bir de transfer hatası olduğu söyleniyor. Değeri ile alakası olmayacak derecede kötü teklifler geliyormuş oyunculara sanırım.

Benim canımı sıkan olay Bekir'e bile Çin'den teklif gelmesi.

Hatalar var, yok değil ama tam sürüm gelmeden ''berbat, iğrenç, aldığıma pişman oldum'' laflarını yakıştırmak henüz almamış olanların hevesini kaçırıyor. Bir tam sürüm çıksın mevcut hatalar varsa konuşulur zaten.
    İnsanlar şu şekilde serzenişte bulunur bence bunda bir sorun yok. Ama aynı insanlar bu hatalar düzeltilirse gelip de evet hatalar düzeltilmiş, sağolsunlar vs. tarzı konuşmazsa o sıkıntı.

BETA da olsa insanların pişman olduklarını, endişelerini dile getirmeye hakkı var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Transferdeki hata nasıl düzeltiliyormuş, yorumların tamamını okuyamadığımdan göremedim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Transferdeki hata nasıl düzeltiliyormuş, yorumların tamamını okuyamadığımdan göremedim.
    Cache filan silince düzeliyormuş güya ama ben her oyuna başlamadan onca cache klasörlerini siler öyle girerim oyuna, öyle düzeldiğini filan görmedim.

Sayfa 6 / 94 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Mesaj Yetkileri