Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
hocam buradaki arkadaşların yaptığı eleştirilerde fm tabiriyle "hırsla" bunu nasıl böyle bozarlar, oyun berbat olmuş şeklinde bir ruh haliyle söylediklerini düşünmüyorum

beta'nın ilk çıktığı an neredeyse mükemmele yakındı oyun.. tabi işin teknik taraflarını bilemiyoruz ama gün geçtikçe beta'da hataların çoğalması hakikaten can sıkıcı. ileri adım atacakları yerde "kullanıcı çerçevesinden bakıldığında" 2 geri adım atmış gibiler.
Şimdi ben olayın SEGA boyutunu bilmiyorum, müşteri davranış biçimleri hakkında bilgim maalesef yok.

Ben olaya daha çok oyun içinden bakıyorum. Milan ile yarım sezon, Fenerbahçe ile de 6. haftadayım şuanda çok büyük bir hataya ben rastlamadım.

Burada duyduklarımdan sadece direk sorununa rastladım ki bunun tam sürümde halledileceğini düşünüyorum.

Transfer olayında bir arkadaş yazmıştı, büyük oyuncular artık paraya bakıyor diye. Bu olumlu bir hamle ama bir de transfer hatası olduğu söyleniyor. Değeri ile alakası olmayacak derecede kötü teklifler geliyormuş oyunculara sanırım.

Benim canımı sıkan olay Bekir'e bile Çin'den teklif gelmesi.

Hatalar var, yok değil ama tam sürüm gelmeden ''berbat, iğrenç, aldığıma pişman oldum'' laflarını yakıştırmak henüz almamış olanların hevesini kaçırıyor. Bir tam sürüm çıksın mevcut hatalar varsa konuşulur zaten.