1 ile 30 arası toplam 415 sonuç

Konu: Sil Baştan Bursaspor 1.sezon / Ortak / Bursa&ts

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

valenciayaya neyapmışsın ya rovanşta kalecilerini şut manyağı yapmışsın 27 şut az değil yani

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Olsun hocam önemli değil sınav arefesi kariyerlerini okuyorum yeniden açasım geliyor vallahi
    Sınavlar varken kesinlikle açma derim kardeşim

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    valenciayaya neyapmışsın ya rovanşta kalecilerini şut manyağı yapmışsın 27 şut az değil yani
    Deplasmanda farklı değil di be kardeşim

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<

BEYLER BU KARİYERDE FARKLI ŞEYLER YAPACAĞIMI BELİRTMİŞTİM , İLK OLARAK YABANCI TRANSFERİNİ KOMPLE SİSTEMİMİZDEN ÇIKARTTIK ŞİMDİ SIRA 2. AŞAMAYA GELDİ BU DAHA ÖNCE DENENMEMİŞ BİRŞEY SANIRIM EN AZINDAN BEN RASTLAMADIM LAZ61 (ÇAĞRI ) KARDEŞİM İLE BU KARİYERİMİ ORTAK KARİYERE ÇEVİRİCEZ ASLINDA BETA SÜRÜMDE ÇEVİRİM İÇİ MOD OLSA BU KARİYER ORTAK KARİYER OLARAK BAŞLAYACAKDI AMA BUNUN DİĞER ORTAK KARİYERLERDEN FARKI FORUMDA 2 TANE KARİYER OLACAK BEN GENE BURADAN BURSA KARİYERİME AYNI HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA DEVAM EDİCEM ÇAĞRI'DA BENİM OYUNUMA BAĞLANARAK TRABZONSPOR İLE KENDİNE YENİ BİR KARİYER AÇICAK ONUNDA KENDİNE GÖRE FARKLI HEDEFLERİ OLACAK , BÖYLECE ORTAK KARİYERLERDE YAŞANAN PAYLAŞIM KARIŞIKLIĞI VE DÜZENSİZLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇMEYİ PLANLIYORUZ ÖZETLE 2 FARKLI KARİYER FARKLI BİR REKABET OLACAK YARIN AKŞAM GİBİ ÇAĞRI'NIN KARİYERİNİ DE AÇMIŞ OLURUZ UMARIM 2 KARİYERDENDE KEYİF ALIRSINIZ

Mesaj Yetkileri