Valencia rovansini bekliyoruz hocam ..Guveniyoruz
![]()
Valencia rövanşını alırız artık !![]()
Şanssız bir şekilde elendik yazık oldu. :/
Canın sağolsun kardeşim , seneler var önümüzde başarı elbet gelecek Avrupada sen git 6da6 yap karşına Valencia çıksınbiraz şansta olacak insanda
Bu arada karabulut gelse de Bursasporum ile kariyer yapsa diye beta çıktığından beri sayıklıyorum geç kaldın mudur
![]()
Valencia'yı çantada keklik olarak görüyoduk ama demekki öyle değilmiş
Bu arada Fatih Terim'e de fazla karışma
27 şut inanılmaz iyi kitlemişsin ama o gol gelmeyince de gelmiyor![]()
Yine de tebrikler ..
Geçmiş olsun hacı abi ilk sezon avrupa yerine lig daha hayırlıdır..şampiyonluk primi ve clye direk katılım vs vs gereksinim olarak daha önde (:
O değilde henriquedeki teknik dripling orta açma yusufta yok şaka gibi :F geçen sezon son güncellemelerden oldukça düşürülmüş..e takım kötü olunca oyuncu özelliklerinde düşüş olmuş sonerde de düşme olmuş..yumlu iç güveysinden hallice ilk kariyeri favori takımımla mı yapsam diyordum ama emin de değilim kendi liginin kalbur üstü takımlarını almayı sevmiyorum
@Burak Akmanoğlu
Aynen kardeşim herşeyi denedim olmadı
@Leonadias
Sorma ya gruplarda o kadar yardırdık içeride dışarıda adamların dumanını attırdık gel gör ki Valencia geldiBu arada Bursa emin ellerde yerli oyuncularla bu takım Avrupa şampiyonluğu görecek merak etmeyin
@Lesandro Parleo
Valla anlamadım herkes Valencia'yı çantada keklik gördü , ben hiç öyle görmedim ama iki maçtada ızdırap olduk turu şanssız şekilde verdik , Fatih Terim'e gelince Jem Karacan gibi bir dinamoyu nasıl almaz hayırdır
@resoag
Eyv, kardeşim
@Juan Diaz
Lig konusunda epey ümitliyim ilk sezonda muhtemelen Türkiye Kupasındada Final görürüz , sana paylaştığım oyuncuların profillerine çok aldanma aralarında çok sakatlık geçirmiş olan olabilir , kalbur üstü takımdan ziyade ben alt yapısından dolayı Bursa'yı seviyorum ve takımın tüm hücrelerini ezbere biliyorum , zaten farketmişsindir yabancı transferi yapmıyorum 1-2 sezon sonra takım komple yerli olacak
Tüh be olmadı ama sonraki sene kesin final![]()
Olsun hocam önemli değil sınav arefesi kariyerlerini okuyorum yeniden açasım geliyor vallahi![]()
valenciayaya neyapmışsın ya rovanştakalecilerini şut manyağı yapmışsın 27 şut az değil yani
![]()
Sınavlar varken kesinlikle açma derim kardeşim
Deplasmanda farklı değil di be kardeşim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<
BEYLER BU KARİYERDE FARKLI ŞEYLER YAPACAĞIMI BELİRTMİŞTİM , İLK OLARAK YABANCI TRANSFERİNİ KOMPLE SİSTEMİMİZDEN ÇIKARTTIK ŞİMDİ SIRA 2. AŞAMAYA GELDİ BU DAHA ÖNCE DENENMEMİŞ BİRŞEY SANIRIM EN AZINDAN BEN RASTLAMADIM LAZ61 (ÇAĞRI ) KARDEŞİM İLE BU KARİYERİMİ ORTAK KARİYERE ÇEVİRİCEZ ASLINDA BETA SÜRÜMDE ÇEVİRİM İÇİ MOD OLSA BU KARİYER ORTAK KARİYER OLARAK BAŞLAYACAKDI AMA BUNUN DİĞER ORTAK KARİYERLERDEN FARKI FORUMDA 2 TANE KARİYER OLACAK BEN GENE BURADAN BURSA KARİYERİME AYNI HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA DEVAM EDİCEM ÇAĞRI'DA BENİM OYUNUMA BAĞLANARAK TRABZONSPOR İLE KENDİNE YENİ BİR KARİYER AÇICAK ONUNDA KENDİNE GÖRE FARKLI HEDEFLERİ OLACAK , BÖYLECE ORTAK KARİYERLERDE YAŞANAN PAYLAŞIM KARIŞIKLIĞI VE DÜZENSİZLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇMEYİ PLANLIYORUZ ÖZETLE 2 FARKLI KARİYER FARKLI BİR REKABET OLACAK YARIN AKŞAM GİBİ ÇAĞRI'NIN KARİYERİNİ DE AÇMIŞ OLURUZ UMARIM 2 KARİYERDENDE KEYİF ALIRSINIZ
Oh iyi olmuş! Meşhur lafım Beter ol Moruk !![]()
![]()
Oğuz abi sen de katıl da yine efsane 3'lü olun![]()
Akhisar-Konya-K.Erciyes gibi takımlarla ortak kariyer yapın la daha zevkli olur bence![]()
Başarılar favorim fener![]()
Cık Cık Cık![]()
hocam çok güzel düşünmüşsünüzde şu paylaşımlar artsa çok iyi olcak pcyi açtığım gibi senin kariyeri açıyorum
Adamsın
Bu kariyerin bi hakkini verelimde dediğin şekildede yapila bilir tabiki sarar yani
Öncelikle teşekkür ediyorum dün normalde güncelliycekdik kariyeri iş yerimde bir takim sorunlar vardi gece yarisina kadar oradaydim akşam 8 gibi ve hafta sonu full güncelleme olacak
Akşam buyuk ihtimal lig biter ilk Şampiyonluğumuzu kutlarız![]()
başarılar abi.inşallah ortak kariyerde birlikte çalışıp grafikleri daha da artırırsınız.bu arada çok merakla bekliyorum ortak kariyerinizi.
diğer ortak kariyerlerde sadece maçlar paylaşılıyordu sürekli.(maç - transfer) olmuyordu.
böyle atışmalar ws olursa mükemmel olur diye düşünüyorum.Örneğin;
2 tane yüz çalışması yapılıp bi futbol programına 2 t.d olarak katılmanız felan güzel olur senin yapamıyacağın bişiy değil yani neyse çok uzattım elim yoruldu yazarkenbaşaırlar
Başarılar hocam![]()
Atışmasız ortak kariyer olmaz zatenpaylaşım konusunuda bu kariyerde daha önce paylaşımlarım nasılsa bundan sonrada aynı şekilde olacak , Transferler , Şampiyonlukar , Avrupa maçları ve Türkiye liginde büyük takımlarla oynayacağımız maçların paylaşımı daha özenli olacak yani elimden geldiğince enazından
Teşekkürler![]()