Sayfa 17 / 94 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
    tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
    oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
    evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.

bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
    ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki

işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
    konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.

kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.

Ben her update de sizi görüceğiz dediğimde, bence bundan sonra bir daha gerek olmaz size dedi. Ben de orijinal oyunu updateler için alıyoruz dedim. O da merak etmeyin bu yeter size diye ukalaca cevap verdi. Sanalsaray kara listeye girdi

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Oyunculara kiralik teklif gönderemiyorum yada ben beceremedim sizde de böyle bi sorun var mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Oyunculara kiralik teklif gönderemiyorum yada ben beceremedim sizde de böyle bi sorun var mi ?
    Bana da oldu bu, en son sportif direktöre kiralatmak zorunda kaldım.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.

bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
    ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki

işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
    konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.

kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanalsaray nedir abi ? Adında hayır yok. 20 lira fazla veririm, düzgün alırım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İndirmeler-Steam Atölyesi bölümüne giremiyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    İndirmeler-Steam Atölyesi bölümüne giremiyorum...
    20 dakika falan bekleyince açılıyor..

3-4 Aylık sakat escude'yi anji ye sattım. Önceki serilerde oyuncular sakat olduğunda sağlık kontrolünden geçemiyordu ama adam 3-4 ay sakat baya baya bonservisiyle beraber gönderdim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    20 dakika falan bekleyince açılıyor..
    Açıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    evet aldım ozycim bu sene paypal ile tr den sipariş ettim dilim yandı ya neyse denizli berbat, gerçekteki gibi yani şaka bi yana kalecimiz ozan evrim özenç e sağlam bir ayar çekilmeli, bu yaşta ümit milli kalesinde ve denizli kalesinde çok iyi görünüyor, yani baya bi düzeltilmeli, herşey sıfır verilmiş yani öylesine atılmış oyuna, diğer gençler de 0 -5 arası yapılmış, tabi tam gözlenemediler hep yeni geldiler ama en azından ozan için bir ayar yapılmalı. diğer oyuncular zaten bildiğimiz gibi sıfır kahe bulent ertuğrul hariç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    3-4 Aylık sakat escude'yi anji ye sattım. Önceki serilerde oyuncular sakat olduğunda sağlık kontrolünden geçemiyordu ama adam 3-4 ay sakat baya baya bonservisiyle beraber gönderdim
    Bu yeni bir ozellik herhalde oyunda...

Bu oyuncuların maç puanları çok az veriliyor sanki eski serilere göre bana mı öyle geliyor?

14. Exclamation

Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum
    Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu

16. Default

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu
    Cevap için teşekkür ederim. Ben de araldan aldım beklemedeyim. Beta kodunu da yalvar yakar göndertmiştim kendime Ama en azından betayı 1 hafta süreyle falan oynayabiliyoruz o yüzden oyun kutusunun gönderilmesini bekleyebiliriz. Zaten kod da kutu üzerinde yazacak

Nesil
    2008
    Yer
    İskenderun

ah bide savunma arkasına atılan her top gol olmasa... her maçta böyle 3-4 gol yiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunu playstore'dan satın alıp hala full sürüme geçemeyenler oyun dosyalarını doğrulasın, otomatik bir şekilde oyun güncellenecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İskenderun

sadece bugün 4-5 saat oynadım ve yazık verdiğim paraya.... bugüne kadar yapılan en saçma FM olmuş.... arkadaş ne yapsam her maç 4-5 gol yemekten kurtulamıyorum.. son 5 maçın hepsinde 45+'larda gol yedim. en az gol yediğim maç kendi evimde 4 tane... gerisi hep 5-6 oluyor.... oyuncum rakiple yanyana ve topa resmen müdahale etmiyor... her maçta 5 topum direkten dönüyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Atölye olayı güzel ama şu anda çok kullanışsız. Bilgisayarda Megapack yüklü, sanırım atölyede tanımlı olmadığından neredeyse 20dk beklemek zorunda kalıyorum cache sildiğimde falan. Hatta şu an açılıştaki reklamların ardından 15dk falan bekledim, ana menüden atölyeye girdiğimde de yine 15dk'dır devam eden bir işlem var yanıt vermiyor oyun.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Oyunu playstore'dan satın alıp hala full sürüme geçemeyenler oyun dosyalarını doğrulasın, otomatik bir şekilde oyun güncellenecektir.
    Ben oyunu birinci key ile 21 ekimde oyunu yüklemiştim. Benim oyunum full sürüme geçti fakat arkadaşım ikinci key ile oyunu bugün yükledi ama onun oyunu hala daha 14.1.1 de görünüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama hazırlık maçlarında takır takır işleyen üstelik kalburüstü takımlara karşı da fazlasıyla iş gören taktik lig başlayınca çöp oluyor..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama hazırlık maçlarında takır takır işleyen üstelik kalburüstü takımlara karşı da fazlasıyla iş gören taktik lig başlayınca çöp oluyor..
    Yahu bende deliricem en iyi kadroyu çıkartıyorum en iyi felsefeyi oynatmaya çalışıyorum yinede skorlar gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    Yahu bende deliricem en iyi kadroyu çıkartıyorum en iyi felsefeyi oynatmaya çalışıyorum yinede skorlar gelmiyor.
    Hangi liglerde oluyor bu durum?

Valla benim ilk yaptigim taktik cuk diye oturdu Galatasarayima Sonuclar fena degil

Edit; Benim merak ettigim birsey var. Duran toplarda kamera acilari degisiyor. Bunu nasil engelleye bilirim?

braunschweig adlı vasat bir takımı çalıştırıyorum bu teknik ekibi değiştirmem illa ki gereklimi ?
    takım zaten kötü mourinho asistanım olsa bi fayda etmez

Quote Originally Posted by FelipeMelo View Post
    Valla benim ilk yaptigim taktik cuk diye oturdu Galatasarayima Sonuclar fena degil

Edit; Benim merak ettigim birsey var. Duran toplarda kamera acilari degisiyor. Bunu nasil engelleye bilirim?
    TV veya televizyon diye bir secenek vardi galiba.. onu sectiginde sabit kaliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

bilemiyorum sizlerin düşüncesi ne yönde ama bence bu maç motoru çok sıkıntılı.
    -Neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum
    -Takım asla kontraya çıkamıyor. Ne denediysem olmadı
    -MC oynayan oyuncular her türlü aksi komutu vermeme rağmen saçma sapan pas hataları ve top kayıpları yapıyorlar
    -Karşı karşıya çok zor gol buluyorum
    -Uzun taç atan oyuncunuz varsa ceza sahası dolayındaki taçlar aşırı tehlike yaratıyor. (direkt taç-kafa-gol şeklinde çok sayıda gol buldum)
    -Oyuncu ratingleri çok sıkıntılı. 7'nin üstüne çıkmaları için dünyayı yerinden oynatmaları lazım.
    -Ceza sahası dolaylarına gelen bekler her türlü direktife rağmen topu içeriye kesmek yerine geriye yay dolaylarına çıkarmakta ısrar ediyorlar
    -Kaleciler ısrarla topu şişiriyor ve topların çoğu rakibe gidip tehlike olarak geri dönüyor.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bilemiyorum sizlerin düşüncesi ne yönde ama bence bu maç motoru çok sıkıntılı.
    -Neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum
    -Takım asla kontraya çıkamıyor. Ne denediysem olmadı
    -MC oynayan oyuncular her türlü aksi komutu vermeme rağmen saçma sapan pas hataları ve top kayıpları yapıyorlar
    -Karşı karşıya çok zor gol buluyorum
    -Uzun taç atan oyuncunuz varsa ceza sahası dolayındaki taçlar aşırı tehlike yaratıyor. (direkt taç-kafa-gol şeklinde çok sayıda gol buldum)
    -Oyuncu ratingleri çok sıkıntılı. 7'nin üstüne çıkmaları için dünyayı yerinden oynatmaları lazım.
    -Ceza sahası dolaylarına gelen bekler her türlü direktife rağmen topu içeriye kesmek yerine geriye yay dolaylarına çıkarmakta ısrar ediyorlar
    -Kaleciler ısrarla topu şişiriyor ve topların çoğu rakibe gidip tehlike olarak geri dönüyor.
    Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by esreffb View Post
    Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.
    taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor

Sayfa 17 / 94 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri