1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.

bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
    ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki

işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
    konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.

kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    evet aldım ozycim bu sene paypal ile tr den sipariş ettim dilim yandı ya neyse denizli berbat, gerçekteki gibi yani şaka bi yana kalecimiz ozan evrim özenç e sağlam bir ayar çekilmeli, bu yaşta ümit milli kalesinde ve denizli kalesinde çok iyi görünüyor, yani baya bi düzeltilmeli, herşey sıfır verilmiş yani öylesine atılmış oyuna, diğer gençler de 0 -5 arası yapılmış, tabi tam gözlenemediler hep yeni geldiler ama en azından ozan için bir ayar yapılmalı. diğer oyuncular zaten bildiğimiz gibi sıfır kahe bulent ertuğrul hariç

Mesaj Yetkileri