1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bilemiyorum sizlerin düşüncesi ne yönde ama bence bu maç motoru çok sıkıntılı.
    -Neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum
    -Takım asla kontraya çıkamıyor. Ne denediysem olmadı
    -MC oynayan oyuncular her türlü aksi komutu vermeme rağmen saçma sapan pas hataları ve top kayıpları yapıyorlar
    -Karşı karşıya çok zor gol buluyorum
    -Uzun taç atan oyuncunuz varsa ceza sahası dolayındaki taçlar aşırı tehlike yaratıyor. (direkt taç-kafa-gol şeklinde çok sayıda gol buldum)
    -Oyuncu ratingleri çok sıkıntılı. 7'nin üstüne çıkmaları için dünyayı yerinden oynatmaları lazım.
    -Ceza sahası dolaylarına gelen bekler her türlü direktife rağmen topu içeriye kesmek yerine geriye yay dolaylarına çıkarmakta ısrar ediyorlar
    -Kaleciler ısrarla topu şişiriyor ve topların çoğu rakibe gidip tehlike olarak geri dönüyor.
    Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by esreffb View Post
    Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.
    taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor

taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor
    Oyuncular orta saha civarında olduğundan kaynaklanabilir o durum, ama nasıl ayarlanır fikrim yok maalesef

dağıtımı seçilen defans adamı kaleciye yanaşmayınca, ileri vurmak zorunda kalıyor kaleci. bug olduğu yetkililerce de kabul edilmişti ama onca güncellemeye rağmen hala bir ilerleme kaydedilmemiş olması düşündürücü. taktiğimin temel felsefesini geriden kısa pasla çıkma üzerine kurduğum için bug düzelene kadar oynamama kararı aldım.

Mesaj Yetkileri