Originally Posted by
Crantola
Dostum ben zaten kısa pas oynatıyorum takıma ve ceza sahasına paslaşarak gir , gibi topu ayakta tutacak direktiflerle oynuyorum. GS ile nasıl çok düşük tempoda oynıyım ? ayrıca o dediğin bam bam bam yöntemini sen bir iki gol kaçırınca zaten rakip çok güzel uyguluyor... Takımın beyni olarak oynattım Sneijder'i zaten akıcı falanda oynamıorum Dengeli oynuyorum yani tempo falan yüksek değil. mentalitede standart oynuyorum maç içinde gol gelmezse veyahut duruma göre değiştiriyorum. Yani ne yaptıysamdüşük tempo yüksek tempo bu adamı oynatamadım sağdan olcan kaçıyor soldan bruma burak desen sürekli geziyor bir ara pası bekliyor sneijder ya ikili mücadeleye girip kaptırıyor ya 1 metre önündeki adama şut çekiyor yada dağlara taşlara tam kontraya kalkıyoruz topu kaptırıyor gol geliyor 3 maçtır Engin'i oynatıyorum oyun kurucu-hücum olarak 1 gol 1 gol pası. 1 kez maçın adamı oldu. yahu özellikleri kıyaslasan Engin'in saldırganlığı dışında sneijder'i alt ettiği hiçbir özelliği yok.. sonunda satıcam bu çocuğu ama neyden kaynaklanıyor bu onu merak ediyorum fizği kötü ondanmdır nedir anlamadım oyuncu alırken ona göre terchi yapıcam hızıda düşük wellinton nem vardı 13 de o hızlıydı sneijder kadar yaratıcı ve pasör değildi ama adam geçip çok iyi fırsatlar doğuruyordu...