topu alıp oyunu kurucak adam lazım bana sağda solda dolanıp gol fırsatı arayan değil oyüzden sattım kusura bakamsınfiziğide kötüleşti zaten bu saatten sonrada artmaz azalır... gençlere yatırım yapan birisi olarak geleceği parlak januzaj ı aldım
![]()
topu alıp oyunu kurucak adam lazım bana sağda solda dolanıp gol fırsatı arayan değil oyüzden sattım kusura bakamsınfiziğide kötüleşti zaten bu saatten sonrada artmaz azalır... gençlere yatırım yapan birisi olarak geleceği parlak januzaj ı aldım
![]()
Dostum türk uyruklu o yüzden hemen verdim parayı aldımşu an çalışıyorum da net den atayım profilini sana ; http://www.fmgraphics.net/fm-14-oyun...os-m-oos-sgsl/
Honda'ya ders verdiriyorum şu anda bakalım mental anlamda faydası olmasını umuyorum![]()
Hangi Takımı yönetiyorsun ?. Ben 11 Milyon'a aldım. Januzaj'ada yıllık 500 bin Euro veriyorum.. bonservisi dışında oyuncunun maliyeti pek yok. 5 yılda net 2.5 milyon Euro alıcak bendenSneijder adlı eleman 4 milyon Euro'ya yakın bişey alıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Januzaj'ı alın Sneijder'i verin ekonomiye can verin![]()
vay anam 11 milyona ben takımı düzerim yaben 2 milyon bile olunca oturup 2 saat düşünüyom altından kalkabilir miyiz diye
Trabzonsporu yönetiyom oyuncuları kiralık yollayıp onların maaşıyla transfer yaptım anca..satacaktım da transferin gelir yüzdei %10du parayı hiç etmeyim dedim