1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

kesinlikle pirlonun sonu guti gibi olmaz pirlo mevkisinin tarihte en iyilerinden ve gelme ihtimali o paraya yok bence türkiyede gelirse de galatasaraya gelir o bile imkansıza yakın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    kesinlikle pirlonun sonu guti gibi olmaz pirlo mevkisinin tarihte en iyilerinden ve gelme ihtimali o paraya yok bence türkiyede gelirse de galatasaraya gelir o bile imkansıza yakın
    Biraz garip olmuş , gerçi altta yorumlamışsın ama hepsinin gerekçesi var demişsin.

Roberto Carlos , Ariel Ortega , Hoojdonk , Anelka gibi oyuncular Fenerbahçe için.

Ghorge Hagi , Wesley Snjder , Dider Drogba gibi oyuncular Galatasaray için.

Q7 , Guti gibi oyuncular Beşiktaş için.

Bir alt da ki mesajın da ise Pirlo'yu herkes ister yazmışsın ona istinaden de ;

Anelka , Q7 , Drogba ve Snjder gibi oyuncuları da çoğu hoca isterdi herhalde
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Biraz garip olmuş , gerçi altta yorumlamışsın ama hepsinin gerekçesi var demişsin.

Roberto Carlos , Ariel Ortega , Hoojdonk , Anelka gibi oyuncular Fenerbahçe için.

Ghorge Hagi , Wesley Snjder , Dider Drogba gibi oyuncular Galatasaray için.

Q7 , Guti gibi oyuncular Beşiktaş için.

Bir alt da ki mesajın da ise Pirlo'yu herkes ister yazmışsın ona istinaden de ;

Anelka , Q7 , Drogba ve Snjder gibi oyuncuları da çoğu hoca isterdi herhalde
    Drogba'nın ön plana çıkan özelliği fiziksel mücadelesiydi, uzakdoğu macerası sonrasında Avrupa'da pek rağbet görmedi çünkü riskli bir transferdi. Sneijder formsuzdu, Quaresma kötü nam salmıştı, Anelka ortalama üstü bir forvetti Avrupa standartlarında, fakat her takımda oynayabilecek seviyede değildi. Hooijdonk 34 yaşındaydı, falan filan.

Pirlo bana kalırsa zamandan ve yerden bağımsız olarak dünyanın en büyük futbolcularından, en büyük futbol zekalarından biri. 40 yaşında da olsa bir takımın kaderini belirleyecek hamleler ve paslar atabilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye getirilirse getiren takıma çok büyük saygı duyarım ve takdir ederim, fakat gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse ne mutlu Türk Futboluna

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Drogba'nın ön plana çıkan özelliği fiziksel mücadelesiydi, uzakdoğu macerası sonrasında Avrupa'da pek rağbet görmedi çünkü riskli bir transferdi. Sneijder formsuzdu, Quaresma kötü nam salmıştı, Anelka ortalama üstü bir forvetti Avrupa standartlarında, fakat her takımda oynayabilecek seviyede değildi. Hooijdonk 34 yaşındaydı, falan filan.

Pirlo bana kalırsa zamandan ve yerden bağımsız olarak dünyanın en büyük futbolcularından, en büyük futbol zekalarından biri. 40 yaşında da olsa bir takımın kaderini belirleyecek hamleler ve paslar atabilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye getirilirse getiren takıma çok büyük saygı duyarım ve takdir ederim, fakat gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse ne mutlu Türk Futboluna
    Dediklerini kabul ederim tabi göreceli bir kavram kim neden gelmiştir vs vs.

Ama arkadaşın yazısının sonunda yazdığı '' gelirse galatasaraya gelir o da imkansız gibi '' kavramı bu oyuncunun buraya gelebileceğini düşündüğünü belirtmiş pek ihtimal vermeyerek.Kaldı ki şöyle düşünelim Pirlo sezon sonu ayrılacağı kesinleştiği zaman Bjk 10 elma verse Herhangi bir Avrupa takımı 2 elma verse bence Pirloyu herkes burada izleyebilir o zaman Belki şu yorumuma yahu yapma Pirlo para mı düşünecek diyen olursa şu soruyu hemen sormak isterim cebinde 100 lira var 200 olsun istemezmisin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri