1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi ne zaman yaşlı ve kariyerli bir oyuncunun transferi gündeme gelse hep aynı şeyleri söylüyoruz da son zamanlarda böyle bir transfer örneği verebilir misin ? Benim aklıma gelmiyor şahsen.
    Guti, Drogba, Alves, Malouda, Bosingwa, Kuyt. Beşiktaş için soruyorsan eğer yazdıklarım genele yönelikti. Bu başlığa yazmamın nedeni çeşitli yaşlı yıldızların isimlerinin üstte zikredilmesi. Yoksa ülke geneline yönelik olarak düşündüğüm şeyler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Guti, Drogba, Alves, Malouda, Bosingwa, Kuyt. Beşiktaş için soruyorsan eğer yazdıklarım genele yönelikti. Bu başlığa yazmamın nedeni çeşitli yaşlı yıldızların isimlerinin üstte zikredilmesi. Yoksa ülke geneline yönelik olarak düşündüğüm şeyler.
    Anladım abi zaten Beşiktaş özelinde sormadım ben de ama bu saydığın oyuncuların çok ekstrem başarılar kazanmasını kimse beklemiyor ki. Kuyt Kupa şampiyonluğunda ve takımın UEFA'da yarı final oynamasında önemli role sahipti. Drogba'nın geldikten sonraki performansı malum. Malouda , Bosingwa ve Alves hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'da çok iyi giden bir Trabzon ve lig lideri bir Fenerbahçe var.

Guti tüm bunların dışında

Mesaj Yetkileri