Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
  • Berabere biter

4 10.26%
  • Galatasaray kazanır

11 28.21%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 316 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe'ye,hiç yorulmadan,çok kolay bir 3 puan aldılar.

İki gol de temiz.Geçen yıl oynadıkları futbola göre bu yıl evrim geçirmiş Fenerbahçe,neredeyse Baroni bile sırıtmıyor.Sene başında Ersun Yanal'ın başarılı olacağını söylemiştim,haksız bırakmadı beni.Tabi bizim bu kadar kötü olacağımızı ve Aysal'ın saçma sapan bir nedenle Terim'i kovacağını hesaplamamıştım.

Şampiyonluk yarışından bu yıl için koptuk,amacımız sezonu 2. bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olmalı artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahceli arkadaslarim, uzerinde cok tartisilacak bi derbi degil neyse ki, her sey nizami

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alper'in olmaması açıkçası bizi olumsuz etkiledi. O olsaydı Emre'nin düştüğü anlarda takımı ileri taşıyabilirdi. Emre yerine Salih girdi ancak ikisinin temposu aynı değil. Emre ile Alper birbirlerinin ikamesi konumundalar. Keza Meireles-Baroni-Salih birbirinin ikameleri konumunda.

Ancak bu galibiyet çok iyi oldu. Şimdi önemli bir deplasman var. Sonra sanıyorum bir Beşiktaş derbisi var. Zor 4 virajdan ikisini döndük. Kaldı 2

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Amkspor ‏@Amkspor 13 sn
    Gökhan Gönül: İlk yarıda benim bir pozisyonum vardı penaltı değil. Kendimi atmış gibi olduğum için herkesten özür diliyorum.

adam kendini atıyo yalandan yarım saat itiraz ediyo nasıl penaltı değil diye maç sonunda özür diliyo neyin kafası bu anlamıyorum tüm fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum kötü bi maçtı kötünün iyisi olan onlar kazandı bu arada sneijder a sallayanlar umarım görmüştür sneijder takımın yarısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salih bence fizik olarak geliştirmeli kendini. Eziliyor ikili mücadelelerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik edelim.

Şu maçta hakem konuşmanın pek bir anlamı yok. Bugün sahada futbol oynamaya çalışan bir Fenerbahçe ve curling oynamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Fizik olarak bizden çok daha diri olan Fenerbahçe karşısında Muslera'dan çok Sneijder'in yokluğunu hissettik.

Artık toparlanmamız gerek. Zirveyle puan farkı 9 oldu. Bu farkın devre arasına kadar 5-6 civarına düşmesini beklememiz gerek, bunun olması için de devre arasına kadar olan kısımda galibiyet serisi yapmamız lazım. Mevcut şartlarda bu da mümkün görünmüyor. Dolayısıyla bu yıl Fenerbahçe şampiyon olacak gibi. En azından 2.'liği koruyup gelecek sene de Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamız lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Amkspor ‏@Amkspor 13 sn
    Gökhan Gönül: İlk yarıda benim bir pozisyonum vardı penaltı değil. Kendimi atmış gibi olduğum için herkesten özür diliyorum.

adam kendini atıyo yalandan yarım saat itiraz ediyo nasıl penaltı değil diye maç sonunda özür diliyo neyin kafası bu anlamıyorum tüm fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum kötü bi maçtı kötünün iyisi olan onlar kazandı bu arada sneijder a sallayanlar umarım görmüştür sneijder takımın yarısı
    En azından Burak gibi müdahale aldım gibi filan sallamalarda bulunmuyor adam hatasını kabul etmis özür diliyor ne yapsın daha ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Amkspor ‏@Amkspor 13 sn

Adam kendimi atmış gibi olduğum için özür dilerim diyor attım demiyor öyle gözüktü diyor. Sende hemen bi yerden saldır.

Çok temiz galibiyet takıma tebrikler. Artık şampiyonluk için baya bi avantaj yakaladık diyebiliriz. Gerçi daha çok erken ama çok iyi oldu bu galibiyet. Gol ofsayt yada değil ama golden yaklaşık 5-10 dakika önce Sow hemen hemen 2-3 metre geriden çıkıyor ve direk karşı karşıya o pozisyona ofsayt çalan hakemden pekte bişey beklememek lazım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amkspor ‏@Amkspor 13 sn

twitter'dan bakıyorsun sanırım , adam gibi adam kendisi , açıklamanın tamamını okuyup , sinirlerini biraz gevşettikten sonra yorum yapmanı tavsiye ederim.Özür dilemek bir erdemdir , belki sen de yapabilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bence de gerek yok hic boyle seylere. Kaldi ki bahsettigimiz adam belki Turkiyenin en karakterli futbolcusu Gokhan Gonul. Bosuna germeyin ortami

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendisini atmıştı ve sonrasında ciddi şekilde itiraz etmişti oysa ki. Kur'an çarpsın lafı maç sonunda kendimi atmış gibi gözüktüm, utanıyorum haline geliyor, ilginç. Volkan, Emre, Melo, Burak, Sabri bu adamlar neyse o. Beni sinir eden yıllardır Gökhan Gönül. Yarattığı bir algı var, ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok bence. Kısacası adam gibi adamlığına pek itibar etmiyorum Gökhan'ın.

Rakip takımlardan birisinin taraftarı olsam da Selçuk İnan'a gıcık olurdum mesela. Burak'tan fazla kendini yere atıyor ve faul alıyor ama temiz bir imajı var aynı zamanda faul aldığı yerler kritik olmadığı için kimse fark etmiyor bile.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    twitter'dan bakıyorsun sanırım , adam gibi adam kendisi , açıklamanın tamamını okuyup , sinirlerini biraz gevşettikten sonra yorum yapmanı tavsiye ederim.Özür dilemek bir erdemdir , belki sen de yapabilirsin.
    http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhandan-fair-play-dersi

şimdi burdan dinledim adam gayette kendini attığını kabul ediyo iyi tamam sen bunu kabul ediyosun da madem kendini attığından bu kadar eminsin neden ardından yarım saat itiraz ediyosun bildiğin millet karakterli , adam desin diye yapıyo bunları daha öncede bi futbolcuya ana bacı düz gidip maçtan sonra böyle açıklama yapmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sıkıcı bir maçtı.Chedjou gereksiz bir şekilde penaltı yapmasaydı berabere bitme olasılığı yüksekti bence.Fenerbahçe şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti,tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kendisini atmıştı ve sonrasında ciddi şekilde itiraz etmişti oysa ki. Kur'an çarpsın lafı maç sonunda kendimi atmış gibi gözüktüm, utanıyorum haline geliyor, ilginç. Volkan, Emre, Melo, Burak, Sabri bu adamlar neyse o. Beni sinir eden yıllardır Gökhan Gönül. Yarattığı bir algı var, ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok bence. Kısacası adam gibi adamlığına pek itibar etmiyorum Gökhan'ın.

Rakip takımlardan birisinin taraftarı olsam da Selçuk İnan'a gıcık olurdum mesela. Burak'tan fazla kendini yere atıyor ve faul alıyor ama temiz bir imajı var aynı zamanda faul aldığı yerler kritik olmadığı için kimse fark etmiyor bile.
    İyide adam kendini yere atmıyorki oyun kuralları icerisinde koyuyor sırtını alıyor faulu yani bir abeslik yok bunda arada parlamaları dısında gayet düzgün biri.Burak'la mukayese etmen çok yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tam olarak kıyas yapmamıştım aslında. Birisi müdahale yokken kendini atıyor, sonrasında fikri sorulduğunda müdahale vardı diyor. Diğeri düşüyor diyelim -ki bana göre bariz attı kendini ama neyse- penaltı bekliyor, uzunca süre itiraz ediyor. Maç sonunda penaltı değildi vs diye konuşuyor. Valla ben ikisinde de doğru göremiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ederim. Camiaya 3 puan hayırlı olsun. Derbide kavga gürültü olmaması güzel ama pozisyon zenginliği olmayan bir maç olunca sıkıcı geçti Önümüzdeki maçlara bakacağız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç esnasında bizler ne kadar geriliyoruz , o futbolcuların ne ruh halde olduklarını tahmin etmek , empati yapmak gerek biraz , bazı oyuncular bunu sürekli bir şekilde tekrar ettikleri için çok tepki görüyorlar , Gökhan hakeme bile maç içinde lehine verilen kararda itiraz etmiş bir adam , yani durduk yere bir insandan bu kadar nefret etmeye gerek yok , biraz sakin olun , bazen sırf karşı takımlı olduğu için aşırı tepki gösteriyorsunuz , insan olduğunu unutuyorsunuz karşınızdakinin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chedjonun bence bileti kesildi o hatayi yapmamasi lazimdi boyle bir tecrubeli oyuncunun ve semihde kesilmeli bence gokhan-dany ikilisi daha iyi olur dany"yi bugun cok begendim harika oynadi bana gore , selcuk,burak,semih,chedjou acilen kesilmesi lazim akillarini baslarina almasi lazim pozisyonlara birsey diyemicem 2 penaltida net dogruydu. baronin attigi golde supheliyim biraz. iki takimda kotuydu ama galatasaray daha kotuydu tebrikler fenerbahceye.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tam olarak kıyas yapmamıştım aslında. Birisi müdahale yokken kendini atıyor, sonrasında fikri sorulduğunda müdahale vardı diyor. Diğeri düşüyor diyelim -ki bana göre bariz attı kendini ama neyse- penaltı bekliyor, uzunca süre itiraz ediyor. Maç sonunda penaltı değildi vs diye konuşuyor. Valla ben ikisinde de doğru göremiyorum.
    Ben Selçuk İnan konusunda yorum yapmıstım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben Selçuk İnan konusunda yorum yapmıstım.
    Yanlış anlamışım. Selçuk'a dikkat et bundan sonraki maçlarda hak vereceksin bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum berbat oynadık,kimse hiç bir bahane kaçınmasın tebrik ediyorum Fenerbahçeyi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006

15 yıl oldu Turksportal sitesi Galatasaray galibiyeti göremedi...

Daha ne yazayım ki...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Universal View Post

Daha ne yazayım ki...
    Kötüydü be ab

Nesil
    2006

Bu arada maç içinde iki yazayım Mancini kaybetti. Galatasaray'ın 2. yarı şutu yok. Koskoca maç korner atamadı. Bir derbi böyle kazanılmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post

Daha ne yazayım ki...
    1 şampiyonluk,2 de kutlama gördü.

Bunları yazabilirsin bence abi Neyse 15 yıl önce yendik gelecek yıl da yeneriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Kötüydü be ab
    Yapma ya

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    1 şampiyonluk,2 de kutlama gördü.

Bunları yazabilirsin bence abi Neyse 15 yıl önce yendik gelecek yıl da yeneriz.
    Hehe orasıda öyle

Valla bu maç benim cebimi güldürdü digiturk ile telefon faturamı ödedim gerisi mühim değil

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçı dışarıda izledim yeni geldim eve.Öncelikle şunu söyleyeyim sitede görev aldığımdan beri ilk kez bir derbi konusunda mesaj dahi silinmedi ve maçtaki centilmenlik buraya da yansıdı belli ki.

Hak ettik ve kazandık, rakibin oynamamasını sağladık. Selçuk'a takıldım ben maç içinde 2 tane pasını gördüm ki ibretlik. O pasları Sabri veya Selçuk Şahin atsa 1 ay konuşulur.

Selçukta büyük bir düşüş var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    09

Olaysız bir derbi, gelişme var futbolcularda sanırım sorun Sabride

Gs kötü oynadı zorlanmadan kazanmasını bildik.

İmparator Fatih Terim tezahuratını sadece ben duydum galiba hiç yorum yapılmamış oysaki bütün stad inledi, çok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz son zamanlarin en sıkıcı derbisiydi sanirim.

Bana kalirsa Mancini Galatasaray'in makus talihinden cok etkilenmis. Oyle bir oyun anlayisi vardi. Nerede United'a deplasmanda 6 atan oyun anlayisi nerede bugun korner dahi atamayan oyun anlayisi.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri