Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
  • Berabere biter

4 10.26%
  • Galatasaray kazanır

11 28.21%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 316 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada İmparator Fatih Terim sesleri ciddi anlamda mı yükseldi ?

Son anlarda bir makara yapıldığı doğru ama İmparator Fatih Terim sesi ciddi manada ise Helal valla.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Olaysız bir derbi, gelişme var futbolcularda sanırım sorun Sabride

Gs kötü oynadı zorlanmadan kazanmasını bildik.

İmparator Fatih Terim tezahuratını sadece ben duydum galiba hiç yorum yapılmamış oysaki bütün stad inledi, çok güzeldi.
    Yalnız o tezahürattan sonra o azınlıkta ki grupta sövmüştü sanırım ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu arada İmparator Fatih Terim sesleri ciddi anlamda mı yükseldi ?

Son anlarda bir makara yapıldığı doğru ama İmparator Fatih Terim sesi ciddi manada ise Helal valla.
    Stad inledi denilebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Yalnız o tezahürattan sonra o azınlıkta ki grupta sövmüştü sanırım ?
    İstisnalar kaideyi bozmaz diyelim ben çoğunluğun tarafındayım, hoşuma gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kopenhag maçının kopyası bir futbol oynadık.Yani rezalet bir futbol.2 senedir deli gibi hücum yapan takım 1 ayda nasıl asimile oluyor anlamıyorum gerçekten.Fenerbahçe çok net pozisyonlar yakalamadı goller dışında biz Fenere uyduk pozisyonu bırakın şut bile çekemedik.Ya Mancini vaziyeti toparlar devre arası transferleri ile falan iyice düzene oturur takım ya da Mancini istifasını versin gitsin daha da rezil etmesin bizi.Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kazanmayı bekliyordum ama sıkıcı bir maç beklemiyordum. Sıkıcı bir maçtı. Geceden de uykusuz kaldığım için biraz maç boyu 2 çaydanlık çay devirdim uykumu açsın diye. Moussa Sow'un ciğerlerine kurban olunur. Sahanın her yerindeydi. Galatasaray maçı diye özel bir psikoloji ile böyle oynamadıysa saha içindeki serbestliğini arttırmamız daha güzel olacak sanırım. Bir ara "Selçuk Şahin ne ara girdi, Selçuk mu la o?" dedim maçı izlediğim kişilere. Savunmanın önüne kadar gelip top yapmaya çalışıyordu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Tebrikler tüm takıma

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ünal Aysal'a en güzel cevabı üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe taraftarı verdi.Bana en çok koyan içimi en cız ettiren bu tezahüratı başımızda Mancini varken Fenerbahçe taraftarından duymak oldu.Hep söylerim yine söylüyorum Galatasaray'ın tek düşmanı vardır o da Galatasaray'dır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler FENERBAHÇE!
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray rezalet bir futbol oynadı. Savunma yapmayı bilmeyen bir takıma savunma oynatmaya calısmak cok enterasan.. Burak Yılmaz'dan kanat yaratmaya calısmakta bir o kadar enteresan.

Beşiktaş macının ikinci yarısındaki 11 dışında oynamaz bu takım.

Sıkıcı bir mactı genel olarak. Chedjou o penaltıyı yapmasa 0-0 biterdi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Fatih Terim'in Galatasaray'ı Beşiktaş önünde maç çevirdi, Mancini'nin takımı bu gün başka derbide korner bile atamadı...

Cidden Terim'e yapılan ile Alex'e yapılan aynı idi.

Taraftar bana göre güzel bir ders verdi rakip yönetime.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eray'dan kimse bahsetmemiş ama ben Kopenhag maçında ve bu maçta beğendim.Bu kadar genç ve oynamayan bir kaleci 2 tane çok önemli maçta oynadı.Ve yeterli seviyedeydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emenike'nin tripleri canımı sıktı benim.

Maç boyu girdikten sonra kenara bir kızgınlık sezdim. Alışın artık arkadaş bu takımda 4 tane as kalite adam var. Maalesef ki aralarından 3 tane'yi seçmek zorundayız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    09

Stochta nazlıydı Emenikede öyle galiba

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Emenike'nin tripleri canımı sıktı benim.

Maç boyu girdikten sonra kenara bir kızgınlık sezdim. Alışın artık arkadaş bu takımda 4 tane as kalite adam var. Maalesef ki aralarından 3 tane'yi seçmek zorundayız.
    Ayağında top tutamıyor, bu taktik içinde top tutup topu dağıtamadıkça ilk onbirde yeri zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Emenike olayının farklı olduğunu düşünüyorum ben.Emenike şike davası sonucu gittikden sonra tekrar alınmasını büyük ihtimal Fenerbahçe için ben çok çok önemli bir futbolcuyum diye kafasında kurmuş olsa gerek ki maçın özetini izlediğimde Ersun Yanal'ın kızdığı bir pozisyonda onu hiç iplememesiyle gösterdi en azından benim böyle bir kanıya varmama sebep oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ayağında top tutamıyor, bu taktik içinde top tutup topu dağıtamadıkça ilk onbirde yeri zor.
    Emenike o Konya maçından sonra oynadıysa zaten oynayacaktır.

Bu stres neden anlamıyorum. Hoca değiştire değiştire hepsini oynatmaya çalışıyor zaten.

Bu takımda en kral oynasan bile yerinin garanti olacağını sanmıyorum. Yeri garanti tek adam Kuyt. O kadar koşu ve çaba göstermedikçe kimsenin yeri garanti olmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emenike yanlısım yoksa son 3 maçta 4 gol attı yalnız bu performansı ile Gs maçında 11 oynamayı hakediyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Baroni gol atacak gibime geliyor.
    .
    Hay dilimi

Fenerbahçe bizden daha çok haketti maçı. Hakem iyi bir maç yönetti Bi kaç sarı kartı es geçti o kadar. Mancini'nin Ceyhun'dan artık gerçekten vazgeçmesi lazım. Ceyhun oynayacağı için Selçuk yerinden oldu verimsiz oynadı Melo yerinden oldu verimsiz oynadı. Burak'ı da kanatta oynatmaktan vazgeçmesi lazım. Tonla hatası vardı Mancini'nin. Zevksiz bir maçtı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hay dilimi

Fenerbahçe bizden daha çok haketti maçı. Hakem iyi bir maç yönetti Bi kaç sarı kartı es geçti o kadar. Mancini'nin Ceyhun'dan artık gerçekten vazgeçmesi lazım. Ceyhun oynayacağı için Selçuk yerinden oldu verimsiz oynadı Melo yerinden oldu verimsiz oynadı. Burak'ı da kanatta oynatmaktan vazgeçmesi lazım. Tonla hatası vardı Mancini'nin. Zevksiz bir maçtı.
    Bence böyle bakarak bir yere varılmaz.

Selçuk bariz kötü oynuyor.Önce Sneijder dedik, şimdi de Ceyhun yüzünden diyoruz. Selçuk biraz dinlense bence daha iyi olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Eray'dan kimse bahsetmemiş ama ben Kopenhag maçında ve bu maçta beğendim.Bu kadar genç ve oynamayan bir kaleci 2 tane çok önemli maçta oynadı.Ve yeterli seviyedeydi.
    top gelmediki bu maç kophenag maçında çok kötüydü bence kalede bildiğin emanet gibi duruyodu bu maç biraz daha güvenerek oynadı kendine sanırım ama genede bi numarasını göremedik onun boyundaki bi kaleci köşeyi önceden bildiyse emrenin penaltısını kolayca çıkarırdı mesela ki köşeyede erken yattı ama çıkaramadı

Nesil
    2006

Emenike o Konya maçından sonra oynadıysa zaten oynayacaktır.

Bu stres neden anlamıyorum. Hoca değiştire değiştire hepsini oynatmaya çalışıyor zaten.

Bu takımda en kral oynasan bile yerinin garanti olacağını sanmıyorum. Yeri garanti tek adam Kuyt. O kadar koşu ve çaba göstermedikçe kimsenin yeri garanti olmaz.
    Webo da çok özverili oynuyor, belki çok yetenekli değil ama oynadığı müddetçe elinden geleni yapıyor.
    Quote Originally Posted by attirson View Post
    Emenike yanlısım yoksa son 3 maçta 4 gol attı yalnız bu performansı ile Gs maçında 11 oynamayı hakediyordu.
    Kanatta da oynasa santrafor da oynasa top indirip dağıtması gerek ama Emenike'de o özellik yok, bu yüzden çok sıkıntı çekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence böyle bakarak bir yere varılmaz.

Selçuk bariz kötü oynuyor.Önce Sneijder dedik, şimdi de Ceyhun yüzünden diyoruz. Selçuk biraz dinlense bence daha iyi olacak.
    Okey selçuk kötü oynuyor zatn milli takımada çağırılmamış ama; demek istediğim Selçuk forvet arkası gibi oynadı. Selçuk teknik ve çevik değil. Burada oynaması imkansız. Aydın ile çıkıp 4-4-2 oynasaydık Gökhan gönül bu kadar rahat çıkamazdı. Bizim sol kanatta otoban olmazdı.Burak'ta kanatta yokları oynamazdı. Ben böle düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada maçın oyuncusu kim seçildi bilmyorum ama bana göre Webo idi. Çok çok iyi oynadı gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe.
    Ceyhun iyi oynuyor laf yok. Selçuk kesilmeli. Burak sol açıkta oynayacaksa, Amrabat oynasın daha iyi. Bari bir maç sag açıkta dene adam yıllarca sag açık oynadı. Bruma konusunda da galiba kazıklandık beyler. Hadi hayırlısı.

Kaleci yatmadan gol yiyoruz kac mactir cok buyuk problemlerimiz var. Fb gayet iyi oynadi haketti kazandi tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Gereksiz bi gol yiyerek maci verdk . Bu arada Buraktan solda bişey beklemek çok saçma zatn bu adam kosulariyla gol atabiliyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bruma konusunda da galiba kazıklandık beyler. Hadi hayırlısı.
    Çok genç bir oyuncu bir anda böyle karar vermek ön yargı olabilir.Malum henüz çok fazla oynama şansı yakalayamadı.Kaldı ki oynadığı ilk maçlarda herkes memnundu yaptıklarından.

Ama şuanda Galatasaray öyle bir halde ki beklentileri karşılayamaması çok normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Tebrikler Fenerbahçe.
    Ceyhun iyi oynuyor laf yok. Selçuk kesilmeli. Burak sol açıkta oynayacaksa, Amrabat oynasın daha iyi. Bari bir maç sag açıkta dene adam yıllarca sag açık oynadı. Bruma konusunda da galiba kazıklandık beyler. Hadi hayırlısı.
    Bruma konusunda kazıklanmadık. Takım inanılmaz kötü oynatılıyor Mancini tarafından. Takımı tanımadıgı icin degisik degisik seyler deniyor ve takıma zarar veriyor. Çatır çatır hücum oynatmıyor mesela savunmayı ön planda tutuyor ki savunma yapmayı bilmeyen bir takım için, bir zirve takımı için, maçları oynayarak kazanan bir takım için yemez bu taktik.

Fatih Terim taktik sıkıntısını çözmüştü Beşiktaş maçında ve 4-3-3'ü çok güzel yerleştirmişti takıma. Her oyuncu da forma girmeye başlamsıtı. Ego savasları cok zarar verdi takıma.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Forum tarihinde bir ilk yaşanıyor. Konuda 1 mesaj bile silinmemiş. Tebrikler herkese
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri