Macaristan maçında hak veriyorum akıl tutulmasından dolayı olmuş, soğukkanlılık ve konsantrasyon sorunu var bence belki de Decisions orada. Gana maçında da ilk golden bahsediyorum, ben de baktım az önce ama dediğim pozisyonu almamışlar özete, Gyan'a atılan toptan bahsediyorum.

Sanırım bu konu altında Positioning'in tartışmamın sebebi ona başka anlam yüklemem olmuş. Ben Positioning deyince saha içindeki yerleşimi aklıma geliyor nedense, oysa duruş şekliymiş, mantıklı da. Ancak benim aklıma bi soru takıldı, saha içindeki yerleşimin doğru,yanlışlığını hangi özellik belirliyor? Bir kaç özelliğin birleşimi mi yoksa, mesela Penaltı kurtarma gibi mi?

O halde Semih'in çok da Positioning sıkıntısı yok gibi, fakat Egemen de çok bilmiyor değil be abi Neyse konu Egemen değil.

Sanırım ilk mesajımda da yazmıştım, Heading değeri düşük gibi biraz. 11 bence karşılamıyor. 12-13 olur mu diye düşünmüyor değilim. Dünkü maçta Webo'dan bir top aldı mesela çok iyiydi. Tackling de bence yine 14 olmalı. Bazı müdahalelerinden hiç sonuç alamıyor. Mesela Hollanda maçında yediğimiz ikinci gol.