1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    şöyle bişey olsa anlarım mesela... ben oyuna başlarken geçmiş tecrübemi sunday league footballer olarak ayarlayıp real madrid'i aldığımda, takımdaki oyuncuların %80'i gitmek istese, hiçbir şekilde adam gibi transfer yapamasam, takımda kalan oyuncular da sürekli sen kimsin yahu bana şöyle yap burda dur diyorsun şeklinde baş kaldırsa bu anlaşılır.

Konuyu saptirmak ya da koskoca yazidan sadece bunu cikardim gibi olmasin ama;

Ben "yari profesyonel" futbolcu gecmisiyle basladigim kariyerde Palermo'dan kiralik olarak gonderdigim adamlari, aylik gelen raporlardan takip ediyorum. Donem donem de gelisimleri ile ilgili kendileriyle gorustugumde surekli ayar veriyorlar bana, samar oglanina dondum. Yani sanirsam kismen de olsa "sen kimsin birader?" dusuncesini yansitmislar gibi oyuna.

Ayrica; "Sunday League Footballer" secince zaten oyun bize "oglum git 3. veya 2. ligden basla, Real Madrid senin neyine?" demeliydi bence. Gercekciligin yanisira zorluk seviyesi acisindan da bu gecmis konusu yonlendirici olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Konuyu saptirmak ya da koskoca yazidan sadece bunu cikardim gibi olmasin ama;

Ben "yari profesyonel" futbolcu gecmisiyle basladigim kariyerde Palermo'dan kiralik olarak gonderdigim adamlari, aylik gelen raporlardan takip ediyorum. Donem donem de gelisimleri ile ilgili kendileriyle gorustugumde surekli ayar veriyorlar bana, samar oglanina dondum. Yani sanirsam kismen de olsa "sen kimsin birader?" dusuncesini yansitmislar gibi oyuna.

Ayrica; "Sunday League Footballer" secince zaten oyun bize "oglum git 3. veya 2. ligden basla, Real Madrid senin neyine?" demeliydi bence. Gercekciligin yanisira zorluk seviyesi acisindan da bu gecmis konusu yonlendirici olabilirdi.
    ben zaten olmuyor demiyorum ki.. kısmen oluyor. mesela beşiktaş'la başladığımda fernandes direkt gitmek istiyor. bunlar güzel.. oyunu zorlaştıran şeyler.. bunlar daha da artırılsa anlarım diyorum. mesela transferler çok çok zorlaşsa. şimdi doğruya doğru. 25 yaşında hiçbir tanınırlığı olmayan bi adam geçse takımın başına kimse gelmek istemez. bunlar oluyor ama kısmen.. artabilir. sesim çıkmaz.
    ama sırf zorlaşacak ya da gerçekçi skorlar ortaya çıkacak diye ben saç baş yolmak zorunda değilim. doğru düzgün pozisyon bulamazsam, uğraşsam, taktik yapsam, eğer iyiyse zamanla pozisyon bulmaya başlasam anlarım. ama kariyere başlıyorsunuz her maç 30 şut 1 gol, 3-4 tane direk, 4-5 tane yüzde yüz kaçan pozisyon.. insan çıldırıyor.

Mesaj Yetkileri