Ben biraz bu beğenilerin beklentilerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tamam eksik, hatalı yönleri var ancak simulasyon olarak da sunulsa en nihayetinde bir oyun bu, ne kadar gerçeğe yaklaşabilir ki. Ayrıca bu tarz bir oyunu bu adamlar kadar iyi yapabilen de yok, EA Sports'da denedi uzun yıllarca ama olmadı yine her zaman gerçeğe en yakın CM-FM serisi oldu. En beğenilen oyunlarda bile ne mantık hataları, ne sorunlar varken FM'in bu kadar acımasızca eleştirilmesi saçma geliyor bana.
Şahsen ben 14'ü çok beğendim, 13'e göre ciddi sınıf atlamış bir oyun olduğunu düşünüyorum. 13'ü pek oynamadım bile çünkü çok kolay gelmişti bana çabuk başardım bir çok şeyi, sarmadı. 14 daha ayrıntılı ve daha güzel, taktik yaparken çok ince düşünüp kasman gerekiyor, doğru planlama yapman gerekiyor, komutları iyi dengelemen gerekiyor falan. Öyle eskisi gibi Sneijder'i AMC'ye koyayım uca Drogba'yı koyayım rakiplerin aklını alayım diye bir şey yok, çalışmak gerekiyor. Bunlar benim hoşuma giden şeylerden bir kısmı. Ben oyundan ne istediğimi biliyorum, bana ne verebileceğini de biliyorum o yüzden para verip aldım. Bazen gerçekten çok şey istiyor muşuz gibi geliyor.

Alıntılı Yanıtla