1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Arkadaşkar o konuyu bulamadım buraya yazmak durumunda kaldım
    Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı ile ilgili araştırmacı arkadaş bi spor haberinden 1957-1957-1958 sezonu şampiyonluklarının sadece yıldız sayısına etki edeceği şampiyonluk sayısına etki etmeyeceğini savunmuştu buyrun federasyon yayını

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.

Bana kalırsa TFF eğer 1923 yazmasını biliyorsa kuruluş yılına o vakitten sonra düzenlenmiş bütün Ulusal Liglerin şampiyonlukları da eklenmeli takımlara. Dünyadaki birçok federasyonun uygulaması da bu yönde.

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Bana kalırsa TFF eğer 1923 yazmasını biliyorsa kuruluş yılına o vakitten sonra düzenlenmiş bütün Ulusal Liglerin şampiyonlukları da eklenmeli takımlara. Dünyadaki birçok federasyonun uygulaması da bu yönde.
    O konu da sonuna kadar katılıyorum sana mesela bi derbi den önce Galatasaray a en çok gol atan oyuncu Hakkı Yeten yahut Lefter Küçükandonyadis bilgisi veriliyo ama hiç bi değeri yok görünürde gollerin
    özeti şu ki Hakkı Yetenin Lefterin Turgay şenerin akıttığı tere emeğe sahip çıkılmamıştır
    FB: 27
    BJK:20
    GS: 21
    Ts: 6
    Ankara Gençlerbirliği: 2
    Harp Okulu: 2
    Bursaspor: 1
    Ankara Demirspor: 1
    Ankara Muhafızgücü: 1
    Ankaragücü: 1
    Eskişehir Demirspor : 1
    Göztepe: 1
    Güneş İstanbul : 1
    Harbiye: 1
    İstanbulspor: 1

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

One Direction grubundan birisi oyunda yer alıyormuş.

Yakında burada Direction Fanlarını görürsek şaşmayalım lütfen

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

1 maçta toplam 8 kere dırekten döner mi top ? gerçek hayata 2-3 kere doner . ayrıca benım kalecı hep sarı kart goruyor. Kalecilerin sarı kart ve kırmızı kart görmeleri çok ender sarslanır. Gerçekcilikten bi olayı yok bunların. ben 10 20 kere gol yapabilecek pozisyon yaparken karsı taraf hop gelip gol atıyor. o anda sıgames yapıpsını öldüresin geliyor. adam çok uzakda. umarım yeni güncellemede herşey düzgün halolmus olur. yoksa sınır kırızı geçircem, geçiricez.

Mesaj Yetkileri