1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: FM 14 Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Ben oyunu CM2'den beri oynuyorum. CM2'deki hatalar da coktu.

Ustelik o zamanlar yama da yoktu. Internet daha yeni yeni evlere giriyordu. Ben biraz sansliydim cunku universite sayesinde bir cok kisiden daha once internet'e girebiliyordum. 14.4, 28.8 modemlerin oldugu donemdi.

Ufak 1 mb'lik bir dosya indirmek 5 dakika suruyordu. 740 mb'lik CD'lerde geliyordu oyunlar. Yani bir CD'lik veriyi indirmek 60 saat suruyordu. Tabii baglanti kopmazsa.

Simdi 1 gb 5 dakika iniyor. 740 mb'lik bir CD indirmek 45 dakika.

Sirketler de artik teknolojinin nimetlerinden faydalaniyor. Yama cikartmak ve bu yamayi dagitmak artik cok daha kolay. Bu nedenle de oyun hakkinda cabuk geri donus alabileceklerini bildikleri icin daha kalitesiz degil, aksine bence daha iddiali projeler/degisiklikler yapabiliyorlar. Cunku biliyorlar ki eger bir sorun cikarsa, cok kisa surede daha iyisini cabucak urunlerini satin alanlara yayabilirler. Bunu kullanmamalari yanlis bence.

Ama bu baska bir sorunla beraber geldi. Yamanin dagitilmasi kolay oldugu icin sorunlarin hemen duzeltilmesi baskisi ortaya cikti. Var olanla memnun olmak yerine, gelismisinin en kisa zamanda gelmesi istenmeye baslandi. Hatalar goze fazla batmaya basladi.

Halbuki bence eski oyunlarda cok daha fazla hatalar vardi.

İyi de kalecim o anki oyunun heyecanıyla yada oyunda yaptığı hatalı çıkıştan yada rakibini biçmesinden dolayı kart görmüyorki. Oyundaki bug buna sebep veriyor ve bu bug nadir de değil 2 kaleci giriyor oda aynısını yapıyor. Ozmn bn kendimi şöyle avutmam lazım, Ben ampüte takımın teknik direktörüyüm.

Yni mesela son derbide CHedju yu kim suçlayabilir. Derbinin atmosferi psikolojisi adam yaptı bir hata belki kendisi izlediğinde vay be ben ne yapmısım bile demiştir. ama bu öle bisey değilki içerde tutuo dısarı tasıo. ve nadiren de değil 2 side yapıo ve sıkça başa gelio. Yani sırf kalecilere kırmızı kart göstermeyi eklemekse oyunun amacı tamam seninle hemfikirim eklensin. Yalnız bu iş tam olduğu zaman eklensin bu haliyle değil yani.
    Last edited by heartbreaker007 : 23.Kasım.2013 at 04:38

Mesaj Yetkileri