Sizin zaten fikrinizi değiştirecek birşey düşünemiyorum. Şöyle bir geçmişe bakınca oyun çeviri ücreti için 100.000 lerce dolar maaliyet çıkartmıştınız. Yok dedik olmaz o kadar dedik.. TSİ yapıyor şimdi çeviriyi acaba bahsettiğiniz paraları alıyormu merak ediyorum. Yine Türkçe oyunlarla ilgili bir tek Crysis var onun dışında bir elin parmaklarını geçen oyun çıkmazda demiştiniz bu forumlarda.. Hayır dedik, Türkiye çok gelişecek bu konuda dedik, fiyatlarda düşmeli düşecek dedik.... Ne ötv miz kaldı ne kdv miz... Şuan 40-50tl ye kadar indi fiyatlar.
Neyse geçmişe takılmayalım geleceğe bakalım.. Başkası adına konuşmak istemiyorsanız başkası adına konuşmanızı gerektirecek statüde olmayacaksınız. Burada insanlar oyunda daha iyi vakit geçirmek için, bazıları parasının hakkını alabilmek için isteklerini, dileklerini yazıyor. Bunlara hep kulak tıkadınız. Ama zamanında biraz kulak verseydiniz özellikle Türkçe fm konusunda çok daha hızlı sonuç alabilirdik belki. Belkide alamazdık ama en azından denemiş olurduk. Ancak sizin gibi bir muhalefet olduğu müddetçe olmuyor bazı şeyler.. Yada oluyor ama çoook uzun zaman alıyor. Şuan evet çeviri kötü durumda ama bu böyle gitmeyecek size rağmen düzelecek.
Neyse siz Araştırma sorumlusu sıfatıyla başkalarının fikirlerine önem vermemeye devam edin. Görüyoruz oyundaki Türkiye liginin halini. 2018-19 dan sonra çöpe dönen bir lig.... Diyeceğim ama demeye korkuyorum. Biliyorum ki size göre herşey olması gerektiği gibi...