Originally Posted by
perpetua
Benim o genc arkadasa ne yazdigimi da hatirliyormusun? Yemegini ye, dersini calis, ileride oyun oynayacak zaman bulursun demistim.
Insanlari susturmak da benim aleyhime. Buraya ben her konuda herkesle ayni goruste olmayacagimi bilerek geliyorum. Burada yazan herkesin benimle ayni goruste olmasini beklesem, buraya degil yazmak icin, okumak icin bile girmem.
Konuyu acan arkadasin yazdiklari kendi dusunceleri. Katildigim yonler var. Katilmadiklarim var. Okudum ve o konu ile ilgili ekleyecegim bir sey yok.
Ama 'bizi temsil edenler' yazarak beni ima ettigini dusunup, ustume alinip, cevap yazdim. Kimseyi temsil etmedigimi, boyle bir amacim olmadigini ve bu beklentinin yanlis oldugunu ilettim. Beni ima etmediysen, ustu kapali yazmak yerine seni kimin temsil etmesini bekledigini isim vererek de yazabilirdin.
Ben bir cok seyi pek kafaya takmiyorum. 2020-2021 sezonu Araklispor ile bitmek uzere. Oyunun ikinci sezonunda BAL'dan aldigim takim, 31 mac sonunda 59 puan ile PTT 1. Lig'de lider. Ligin en zayif defans oyuncularina sahip olmama ragmen sadece 4 mac kaybettim ve 26 gol yedim.
Oyunumdan da gayet memnunum cunku oyun beni problem cozmeye tesvik ediyor. Oyunda beklemedigim seyler oluyor mu? Pekala oluyor. Hata mi bunlar? Bazilari hata, bazilari benim hatam. Ama zevk almak isteyince, hataya ragmen nasil basarili olurum problemini cozmek de zevk veriyor insana. En azindan bana.