Maçın ilk yarısını izledim Burak 3 tane sarı kart aldırttı atlayarak ki zaten biri kırmızıya dönüştü. Şimdi özeti izledim Drogba'nın pozisyonun penaltıyla alakası yok dolayısıyla o kart da yanlış. Attığımız ilk golde Selçuk'un faulü var topu kaparken o da es geçilmiş. Sanırım bir tek Cicinho'nun 2. sarısıyla Dany'nin sarıları doğru hakem kararlarından. Yani işin özü hakem Sivas'ı katletti.
Screw you guys, I'm goin' home
Valla Ümit Burak atlamadan önce yüzüne vuruyor bilmem gördünüz mü o da faulu almak için böyle bir şey yapmış olabilir tabi yaptığı şey yanlış orası ayrı sadece bir tahmin yoksa alışığız Burak'a.Eboue'ye yapılanda net fauldu adamın topla alakası yok kesinlikle.
Galatasaray'ı tebrik ederim. Enerji'nin hep yüksek olduğu bir mücadele olmuş.
Drogba duran top sevdasından ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. O penaltı kaçtıktan sonra Galatasaray gol yeseydi çok kötü olurdu. Atamıyorsun işte bırak Selçuk atsın arkadaş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hakem rezilliğine rağmen kazanmak güzel. Bundan sonra oynanacak her maç kritik, umarım bir kazanma serisi yakalayabiliriz.
Hakem gerçekten maçın tüm dengelerini alt üst etmiş. Meireles'in olayından sonra en azından büyük takımların maçlarına bari verilmeseydi... Nyse Galatasaray'ı tebrik ederim. F.Bahçe şu iki haftayı kazanamazsa Gs'de önümüzdeki hafta kazanırsa bence ikinci yarı heyecanlı bir lig olur.
SICAK GELİŞME: Galatasaray-Sivasspor maçının hakemi Halis Özkahya gözlemciden 8.4 (İyi) not aldı...
Gözlemci kör demek ki.
Maç öncesi biri demişti Selcuk'a ihtiyacımız var diye. Gerçekten Selçuk biraz kıpırdandı mı oyun oynayabiliyoruz.
Selcuk psikolojik olarak Sneijder ile oynamaya hazır olamıyor.
Maç sonu söylediği çok saçmaydı.
Sneijder yokken daha ofansif oynuyorum diyor.
Aslanım sen Sneijder varken de daha ofansif oynayabilirsin. Sneijder koşmayan bir oyuncu değil ki.
Ha Sneijder Drogba yapmışsın ilerde ha Burak Umut.
Senin görevin hep aynı zaten Selcuk senin için değişen bir şey yok. Biraz kendine güven ya.