Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Sezon başında Arsenal maçlarında fikir sahibi olmuştuk az çok. Tabii o zaman kötüydük diyeceksiniz. Üst mesajda dediğim gibi Elazığ'ı Karabük'ü yenmekle Avrupa'da oynamak bir değil, bunu herkes biliyor. Gerçekçi olmak burada başlıyor esas. Siz şuanda ligdeki oyununu görüyorsunuz, ligde sizden en az 10 kat düşük takımlarla oynuyorsunuz ( büyük takımlar için geçerli ), orada kendinizden çok daha iyi takımlara karşı oynanacak oyun ile ligde oynanılan oyunu bir tutmak gerçek dışı.

Ben bugün maçı izlemedim çünkü bende farklı bir mağlubiyet bekliyordum, nitekim öylede oldu.
Tamam da neden sadece yüzeysel bakıyorsun bu olaya. Biz ligde Elazığ, Karabük ile oynuyoruz ama bu takımlar Fenerbahçe'yi yıllardır tanıyan ve bilen takımlar. Sonuçta aynı ligin takımları ve bilgileri daha fazla.

Ancak bir Gladbach ile durum böyle değil. O adamın bizi izleme şansı 5-6 maç kadar ve 5-6 maçlık bir fikir edinebiliyor. Fenerbahçe sezon başında hoca değiştirmişti ve Arsenal maçları yeni yeni bir şeyler oluşturmaya çalışıyorduk.

Karabük,Elazığ dediğin takımları yenmeden de bu arenada boy gösteremiyorsun. Herkesin de söylediği gibi lig ile Avrupa başka bir olay. Ben burada Galatasaray ile ilgili bir şey söylemiyorum zaten bu maçı kazanmanız hatta puan almanız mucize olacaktı. Her zaman söylerim hoca bir takım için çok şey ifade etmiyor gibi gözükebilir ama söylediği her laf takımı etkiler ve hoca bu maçı oynanmış kabul etti.

Sadece biz Avrupada olsak nasıl oynayacağımız hakkında yorum yapamazsın bence.