1,231 ile 1,260 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Threaded View

kasıtlı olarak son güncellemeden sonra oyuna başladım. Öncesi mevcut haline göre inanılmaz kötüymüş bununda farkındayım. Peşin peşin yazayım

Kendi yorumuma gelirsek;

Abartılı sakatlıklar, neredeyse her maç direkte patlayan şutlar & çuvalla kaçan %100'lük golleri ve çok olumlu konuşmalar yapmama rağmen (davranış bilimiyle yakından ilgiliyim ) hemen küsen oyuncularımı saymazsak, mevcut oyun gelmiş geçmiş en iyi FM bana göre. (Tüm seriyi oynadım, hatta CM 03-04 hala yüklü arada açıp oynuyorum.)

Çok fazla kötüledik, iyi bir şeylerdende bahsedelim ki burayı okuyanlar yanlış fikre kapılmasın.

Taktik ekranı çok eleştirildi fakat nesini eleştirdiler anlamış değilim, taktikle ilgili yaptığınız en ufak değişiklik bile sahaya direk yansıyor (extended'ta oynuyorum) ve bunu çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. Taktik açıdan oyun simulasyon olayını tam anlamıyla yakalamış diyebilirim.

Bu arada basın toplantıları ve diğer karakterlerle olan etkileşimde mükemmel. Sabahtan beri Mancini ile kavga ediyorum ve diyaloglar öyle iyi hazırlanmış ki sokakta görsem, tekme tokat girişecek durumdayım.

neyse çok uzattım, son olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu oyun olmuş beyler!
    Last edited by Barb92 : 29.Kasım.2013 at 02:23 Reason: düzeltme

Mesaj Yetkileri