Abi yardımcı oluyorsun madem bende benim taktiğimle ilgili önerini almak isterim.
İlk başta defanstan kısa pasla çık komutunu yapmama rağmen kaleci rakip forvetlerin baskısı nedeniyle degaj çekiyor ve bu genelde rakip takımda kalıyor buradan gol yiyoruz.Onun dışında bu oyun anlayışında defansı ileride mi yoksa geride mi oynatsam karar veremedim.Birde sen yorumlarsan memnun olurum
Koşu yoluna pas yap konusunda da ayrıca bir kararsızlığım var bu kadar sıkışık bir alanda.
Edit:Eskiden kanatlarda olurdu serbest oyuncunun iki yanındaki adamlar fakat sizin dediğiniz şeyden sonra kısa paslar için onları içeri çektim.Fakat benim taktiğimde gol atanlar genelde kanatlar oluyordu.Sorun olup olmayacağını ileride daha iyi anlarım.
Edit2:Görüntü olarak hiç içime sinmedi bu arada kanatsız oynamak.Alışkın değilim
Acaba kısa pastan vazgeçip şöyle bir şey denesem daha mı şeker olur?
Edit3:Bugün baya boş olduğumdan Edit2'deki taktikle birkaç maç yaptım.Galatasaray kadrosuna oyuncu almadan oynadım maçları(Ziya Erdal'ı aldım yedek olarak bir tek)
Fakat hala sorduğum sorular konusunda sıkıntılarım devam ediyor.Birde bir türlü öne geçtiğimizde veya defans yapmamız gerektiğinde ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.Şu zamana kadar bunu hiçbir seride beceremedim.Sürekli atak oynuyorum mecburiyettenHatta gittim Bayern deplasmanında bile yüklendim rakibe.Adamlar 5 oyuncumu revirlik yaptılar.Çok sert ve temiz müdahalelerle bizi ezdiler.
Eğer savunmam yapmam gerekiyorsa nasıl hareketler izleyebilirim ekstra olarak
Aldığım performansıda şöyle gösteriyim.
-Normal bir takıma karşı
-Güçlü bir takıma karşı
-Beşiktaş'ı erken bulduğum gollerle yenince böyle bir savunma yaptı Bilic.Konuşmalar ne kadar etkili bilmiyorum tabi oyuna
-Buda oynadığım maçlar
Dipnot:Spoiler butonu olsa iyi olacaktı baya doluluk yaptım.Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim şimdiden![]()