Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

18 52.94%
  • Berabere biter

7 20.59%
  • Galatasaray kazanır

9 26.47%
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Hayırdır ne oldu?Ben radyodan dinledim o yüzden pek bir şey farkedemedim.
    Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.
    Anladım dediğin gibi ayıp etmiş.Maçın stresiyle olabilecek şeyler özellikle herkes bu kadar isteksizken.Bakalım terleri soğuduğunda durum nasıl gelişicek.

Mesaj Yetkileri