Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

18 52.94%
  • Berabere biter

7 20.59%
  • Galatasaray kazanır

9 26.47%
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.
    Valla bugün Drogba'nın kaçırdıkları daha netti Burak'ın kaçırdıklarına göre. En azından ayaklarına gelmişti top. Özellikle ayağının dışıyla vurduğu bi top var ki aman aman.

Mesaj Yetkileri