1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Pozisyonlarda azalma oldu eskiden 30 şut çekerken şimdi 20 şut çekebiliyorum aynı taktikle. Ayrıca taktikten mi bilmiyorum(amr-aml oynatıyorum) kanat oyuncuları forvete yakın gol atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Pozisyonlarda azalma oldu eskiden 30 şut çekerken şimdi 20 şut çekebiliyorum aynı taktikle. Ayrıca taktikten mi bilmiyorum(amr-aml oynatıyorum) kanat oyuncuları forvete yakın gol atıyor.
    Bro ,
    Şut sayısında azalma güncellemenin en büyük artısı zaten.Aman gözünü seveyim ses etme.
    Güncelleme öncesi orta saha oyuncuları uçana kaçana şut atıyordu.Şimdi de atıyor da sayısı biraz azaldı hiç değilse.Her maç o kadar şut olması zaten gerçekçi değil.

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Bro ,
    Şut sayısında azalma güncellemenin en büyük artısı zaten.Aman gözünü seveyim ses etme.
    Güncelleme öncesi orta saha oyuncuları uçana kaçana şut atıyordu.Şimdi de atıyor da sayısı biraz azaldı hiç değilse.Her maç o kadar şut olması zaten gerçekçi değil.
    Hocam ,

ben ortalama 20 şut çekip maksimum bunların 5'i uzaktan şut oluyor. Kısa pas, ceza sahasına paslaşarak gir ve de oyuncu talimatlarından daha az şut çeki ayarlıyorum. Baya etk,l, oluyor .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    Hocam ,

ben ortalama 20 şut çekip maksimum bunların 5'i uzaktan şut oluyor. Kısa pas, ceza sahasına paslaşarak gir ve de oyuncu talimatlarından daha az şut çeki ayarlıyorum. Baya etk,l, oluyor .
    Evet işte ben de diyorum ki güncellemeden önce söylediğin şekilde direktifleri de versen bile oyuncular delicesine şut çekiyodu.Şut sayılara 40 larda geziyordu.
    Güncelleme öncesi yorumlara bakarsan sinir hastası oluyorduk bu duruma.
    Gerçek hayatta örneğin Premier Lig de maç başına ortalama 16-18 şut oluyor.

Şu anda oyunda halen fazla sayıda şut oluyor fakat güncelleme ile oyun da daha kabul edilebilir bir seviyeye geldi

Mesaj Yetkileri