1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    San Marino 4 Defa Korner Kullanmış Adamlar Hücum Alanında Daha Düzgün Paslar Yapmış ve Hollanda'dan Daha Fazla Mücadele Etmiş

Dünyanın Sonu Geliyor Heralde
    Burada direkten dönen top sayısı ve mutlak gol şansı dışında bir gariplik yok bence. Pas konusunda hiç bir istatistikten San Marino'nun Hollanda' dan üstün olduğu bilgisine ulaşamıyorum. Sen nereden ulaştın Futbolda topa daha az sahip olan takım genel olarak daha fazla koşar bunu unutma. Bence bu konuda da istatistikler gayet tutarlı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Burada direkten dönen top sayısı ve mutlak gol şansı dışında bir gariplik yok bence. Pas konusunda hiç bir istatistikten San Marino'nun Hollanda' dan üstün olduğu bilgisine ulaşamıyorum. Sen nereden ulaştın Futbolda topa daha az sahip olan takım genel olarak daha fazla koşar bunu unutma. Bence bu konuda da istatistikler gayet tutarlı.
    Baga makara yapmış mesajında ciddi değil yani
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Adam Gelmiş mi Gelmiş

Bir Zahmet San Marino'dan da Üstün Ol Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri