Quote Originally Posted by marlo41 View Post
Arkadaş ne yaparsam yapayım her maç rakibim daha az şut ile golleri buluyor.

Ne zaman futbolcularım rakip ceza sahasına girse en az 5 adam karşılarında oluyor bir anda. Üstelik benim futbolcular da zevkine topu adamlara çarptırıyorlar.

Karşı takımın 10 hızlanmalı 11 top sürmeli kalas target man'i her ara topta defansı fink attırıp golü atıyor sanki Saviola gibi.

Karşı takımın kalas ötesi kalas DMC'si topu ayağına aldı mı üç defansımın arasından geçip golü atıyor.

Denemedik taktik varyasyonu bırakmadım ama her maç tırnaklarımı yeyip küfrederek maçı izliyorum.

Bu ne ya ?
Taktikle mi alakalı acaba? Bende de buna benzer bir durum var. Aynı taktikle Bayern'e yenilmedim ŞL'de, kötü oynadım ama yenilmedim. Tottenham'dan 1 puan alabildim 2 maçta da üstün olmama rağmen. Bu maçlarda toplam 3 gol yedim 2 gol attım. Ancak gel gör ki Dinamo'dan tek maçta 2 gol yedim Gerçi ben de 6 gol atıp kazandım o maçı ama yine de Bayern'den zar zor gol yerken, Tottenham'ın bana attığı tek gol duran top organizasyonuyken Dinamo'dan 2 yemek garibime gitti. Ligde gol yemediğim maç yok. Takım Galatasaray bu arada. Aksi gibi ligde zor da gol atıyorum ilk yarı bitti üçüncüyüm