Oyuncuyla kontrat bitimi, yani 6 ay sonraki sezon sonu icin el sikisiyorum, "bir sezon icinde en fazla 2 EU disi oyuncu alabilirsiniz" diyor.
Boyle saçmalık var mi?![]()
Oyuncuyla kontrat bitimi, yani 6 ay sonraki sezon sonu icin el sikisiyorum, "bir sezon icinde en fazla 2 EU disi oyuncu alabilirsiniz" diyor.
Boyle saçmalık var mi?![]()
Last edited by Kaka Leite : 06.Aralık.2013 at 17:47 Reason: Forum ortamındayız
Hiç kimsenin sözleşme teklif etmediği adamlara siz teklif yapınca tüm kulüplerin gaza gelip teklif yağdırması sinir bozuyor.
Basına yansıyan sözleşme teklifleri için yine bir derece de ;sessiz sedasız yapılan tekliflerde aylarca yüzüne bakılmayan adamın bir anda transferin gözdesi olması saçma oluyor
Ayni hatundan hoslanan bes tane utangac adamin, bir tane cesur adamin o hatuna acilmasi sonucu harekete gecmesi gibi bir sey.
O degil de; o hatun hic benim takimda olmuyor, bedelsiz birakmak istedigim oyuncuya bile talip cikmiyor, manyak midirlar nedirler. Oyuncu satmakta hicbir seride bu kadar zorlanmamistim.![]()
Bro,hadi biz orta sıralı takımımızla utangaç adamız da elin Dortmund'u ,Arsenal'ı ,Porto'su da mı utangaç adam ?
Tamam bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır da ,bi kere de önce onlar talip olsun benim shortlist imdekliere de sonradan parayı basıp kızı alan ağa çocuğu biz olalım di mi?
Ben elden çıkarmak istediklerime kendimce şu yolu izliyorum:
Önce fiyat belirtmeden transfer listesine koyuyorum adamı.1 hafta falan geçtikten sonra da para kazandırabilecek bi adamsa yüksek fiyattan ,yok değersiz bir adamsa profildeki ederinden kulüplere öneriyorum.Elde patlayan olmadı böylece.
Bence elin Dortmund'u, Arsenal'i de sark kurnazi; kapiyi kactan acacaklar diye bekliyolar.
Ben basarim 10M'yi adami alirim ama piyasasi 7M civarinda dolasirsa niye fazladan para vereyim diyo olabilir
Butun sezon satis listesinde olup, kadroya da ara ara soktugum reservelerde de surekli oynatip form tutturdugum, hatta gelisen adamlari bile bedavaya satamiyorum.
Daha da otesinde; oyunculari ne zaman baska takimlara onersem, nadir gelen o teklifler hep pazarlik yapilmaya kapali geliyor, ucun besin hesabini yapamiyorum, "bu kadar verdi adam su kadari zorlayayim" diyemiyorum. "Ya reddet ya kabul et" diyor adam hep.
Bu seride transfer islerinden nefret ettim.
Spesifik ornek vereyim;
30 yasinda Remko Pasveer, Hollandali kaleci. Yasi bir kaleci icin gayet iyi.
Ozellikleri de fena degil. Orta siralara oynayan bir takimda guzel oynar, alt liglerde de keza oyle.
Adami sezonda 10 mac civari oynattim, daha fazla degil. Yedek takimla da maclara cikiyor ayrica.
Senelik 275.000 Euro aldigi bir kontrati var, masrafli da degil.
Bu adami bedelsiz onerdigimde bile 15 tane ligden bir tane teklif gelmiyor.
Bunu bana kimse oyun dinamigiyle falan aciklamaya kalkmasin, bariz sacmalik bu cunku.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Evet kural var, kuralin bilincindeyim.
Ben bahsi gecen sezon icin degil, sonraki sezon icin anlasma yapiyorum ve sozlesme imzalayacagim tarih de sezon sonu.
Zaten oynatamayacagim (kontrati bitmedigi icin) adami bu sezon icin alamazsin diyemez sistem bana.
Kural benim durumuma islememeli.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Evet bir ornek paylasayim yukaridaki konuyla ilgili;
Pavlovski transferi iptal ediliyor, bir sezonda en fazla 2 Avrupa Disi oyuncu transferi kurali nedeniyle...
Bu da Pavlovski'nin profili; kontrat Haziran 2015'de bitiyor. Olay Ocak 2015'de gerceklesiyor...
"Dendigi gibi olsaydi anlasma tarihi yazardi" seklinde ithamda bulunuldugu icin sifirdan denedim. Oyuncunun profili de haber bildirisi de ayni tarih, 10 Ocak.
Anlasma tarihi olmadan iptal haberi var. Kontrati olan adami da o an alamayacagima gore...![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
şu oyuna 80 lira verip almak ne büyük hatadır arkadaş nasıl böyle bir hata yaptım da aldım lanet olsun yahu .....
Birader once bir konuda anlasalim;
Hepimiz insaniz, her konuyu da bilmek zorunda degiliz, normal olarak. Bilmiyorsak da bilmiyorum diyebilmeliyiz. Utanacak gucenecek bir sey yok, hicbirimiz otorite degiliz.
Ayni sey kendim icin de gecerli, ben de bilmiyor olabilirim. Ama sallamadan orneklerle desteklenmesi lazim fijkirlerin.
Konuya donersek; serinin -bu kurala sahip- gecmis oyunlarinda, kontrati 6 ay sonra bitecek olan oyuncularla anlasmaya varilirdi ve anlasma tarihi geldiginde (30 Haziran - 1 Temmuz - 2 Temmuz vs.) izin verilen sayi uzerinde yabanci varsa transfer(ler) anlasma tarihinde iptal edilirdi.
Su an buna izin vermiyor oyun.
Baska ornek;
Kontrati korumada olmayan 18 yas alti bir oyuncuyla, takimina yetistirme parasi vermek kaydiyla anlastim. Yine sene sonu icin;
Adam Guney Afrikali. Avrupa Disi statude.
Bununla nasil anlastim o zaman?
Öncelikle ben şunu söyleyeyim sallamıyorum. Burada senin derdine bir laf söylüyorsam bence laf sokmak yerine düzgün bir üslup ile cevap ver.
Benimde bir Milan kariyerimde aynısı olmuştu ama seninki daha farklı bir olay belli ki ama ben buna istinaden cevap verdim sana.
Cevap vermemek gerekiyormuş demek ki, sorunun ile başarılar umarım çözersin.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kaka;
Kesinlikle iyi niyetlisin, farkindayim. Kisiligine de birsey demiyorum. O sebeple alinmana gerek yok, laf sokmuyorum, ne gececek elime sana laf soksam yahu?
Bilmiyor olabilirsin zira ayni degil "benzer" durumu yasamissin. Bilmiyorum de, baska durum de. Ama "Italya'da bu isler boyle" diye kesip atma.
Yine de cozum bulmak icin kendince cabaladin, zamanini verdin, tesekkur ederim.
okul durumu dolayısıyla cevap veremedim kusura bakmayın![]()
yok 45 olmasada dk 75 ten sonra top dolandırmadığım için 2-3 kontra fırsatı buldular o şekilde geldi şutlar
artık futbolda büyük takım küçük takım ayrımı kalmadı hocaaam
aynen dediğin şekilde oynandı maç normal olarak
7 direkten dönen top enteresan olan nokta.. ki 36'da 7 yani neredeyse aşağı yukarı şutların %20'si direkten dönmüş.. bana bu tip istatistikler çok garip geliyor.. birde öyle karambole direkten dönmedi toplar.. yaydan vuruyor 90'dan veya üst direğe çarpıp oyuna geri dönüyor
zaten kulüp kariyerimde doğru dürüst oyuncu satamadığım için mutlu mesut hollandayla devam ediyorum
bu arada o kariyerde Türkiye milli takımından teklif geldi ama reddettim2020'yi kazanmamı istediler ama doğru dürüst regen bile yoktu
![]()
Yeni versiyonu az sonra tam anlamıyla deniyeceğim. Skor anlamında birkaç maçım daha iyi geçti, kazandım.
Kasım ayında Playstore'da en çok satılan oyun FM olmuş, ikinciliği ise Battlefield 4 almış. Sanırım şirket Türkiye satışlarından fazlasıyla memnundur.
ben hala yıldız olayına takmış durumdayım. yıldızlar oyun süresi için kısa vadede çok çabuk değişebiliyor. bir de mesela düşük yıldızlı oyuncu kötü oyuncuymuş gibi bir psikoloji oluşmaya başladı. aslında bu tamamen cm/fm ruhuna aykırı. yıldız sisteminde sanki uygulamasal olarak bir yanlışlık var. ya da benim içime sinmiyor.