Quote Originally Posted by Flammable View Post

Bro,hadi biz orta sıralı takımımızla utangaç adamız da elin Dortmund'u ,Arsenal'ı ,Porto'su da mı utangaç adam ?
Tamam bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır da ,bi kere de önce onlar talip olsun benim shortlist imdekliere de sonradan parayı basıp kızı alan ağa çocuğu biz olalım di mi?

Ben elden çıkarmak istediklerime kendimce şu yolu izliyorum:
Önce fiyat belirtmeden transfer listesine koyuyorum adamı.1 hafta falan geçtikten sonra da para kazandırabilecek bi adamsa yüksek fiyattan ,yok değersiz bir adamsa profildeki ederinden kulüplere öneriyorum.Elde patlayan olmadı böylece.
Bence elin Dortmund'u, Arsenal'i de sark kurnazi; kapiyi kactan acacaklar diye bekliyolar.

Ben basarim 10M'yi adami alirim ama piyasasi 7M civarinda dolasirsa niye fazladan para vereyim diyo olabilir

Butun sezon satis listesinde olup, kadroya da ara ara soktugum reservelerde de surekli oynatip form tutturdugum, hatta gelisen adamlari bile bedavaya satamiyorum.

Daha da otesinde; oyunculari ne zaman baska takimlara onersem, nadir gelen o teklifler hep pazarlik yapilmaya kapali geliyor, ucun besin hesabini yapamiyorum, "bu kadar verdi adam su kadari zorlayayim" diyemiyorum. "Ya reddet ya kabul et" diyor adam hep.

Bu seride transfer islerinden nefret ettim.