Sayfa 1065 / 1204 İlkİlk ... 655659651015105510631064106510661067107511151165 ... SonSon
31,921 ile 31,950 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi ok Fatih Terim'e mi döndü ? Adam batmış takımı alıp nerelere getirdi.Hangimiz 8. olduktan sonra ki sezon şampiyonluk bekliyorduk sezon başında ? Şahsen ben Avrupa kupalarına katılalım yeter kafasındaydım ancak o sezon müthiş bir performans ile şampiyon olduk,geçen yıl oyunumuz çok tatmin edici olmasa da ligi 10 puan önde ŞL'de çeyrek final görerek bitirdik.

Bence Galatasaray tarihinin en başarılı 3. dönemini geçirdik.(4 sene üst üste şampiyonluk ve Derwall&Denizli yönetiminden sonra)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Terim Türk futbolcular ve İtalya'da oynayan veya yolu oradan geçen adamlar dışındaki oyunculardan zerre haberi olmayan birisi. Oyuncudan verim almasını biliyor ama oyuncu transferinden kesinlikle anlamıyor.

Riera'ya yılda 3 milyon euroyu ben verdirmedim, adam da Roberto Carlos değil neticede.

Melo ve yerli oyuncular dışında faydası yok, üstüne de bir sürü çöplük sayarım Aydın, Aykut, Sercan, Yiğit, Amrabat, Furkan, say Allah say bitmez. Sayesinde takımda duranlar da var. Adam anlamıyor transferden kardeşim, hep aynı terane.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şimdi ok Fatih Terim'e mi döndü ? Adam batmış takımı alıp nerelere getirdi.Hangimiz 8. olduktan sonra ki sezon şampiyonluk bekliyorduk sezon başında ? Şahsen ben Avrupa kupalarına katılalım yeter kafasındaydım ancak o sezon müthiş bir performans ile şampiyon olduk,geçen yıl oyunumuz çok tatmin edici olmasa da ligi 10 puan önde ŞL'de çeyrek final görerek bitirdik.

Bence Galatasaray tarihinin en başarılı 3. dönemini geçirdik.(4 sene üst üste şampiyonluk ve Derwall&Denizli yönetiminden sonra)
    Adamın emrine Arsenal'in sağ bekini, Atletico Madrid kaptanını, en iyi yerli orta sahayı, dünya futbolunun yükselen değeri olan bir kaleciyi verdiler ve Fenerbahçe şaşkın tavuğa dönmüştü 3 Temmuz yüzünden, şampiyon olabilecek daha iyi bir ortam düşünebiliyor musunuz?

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    işin drogba yönünü geçtim zaten Drogba'yı yedek kulübesinden tutamazsın o ayrı konuda yıllık 3 milyon euro verdiğin yabancı oyuncunun yedek olması ?
    Türkiye liglerinden herhangi bir 3 klübün toplam değeri kadar para alan adam Kaka bile yedek oturdu.

Sen Drogba'ya o parayı takımda şanına şöhretine veriyorsun her mac 11 oynasın diye değil. Dünyada Giggs ve Zanetti de dahil 36 yaşındaki hiçbir oyuncu çarşamba-pazar top oynayamaz.
    Man u da Scholes ile sözleşme yenilemişti. Scholes takımın en çok para kazanan oyuncusu olmuştu ve yedekti. Carrick Fletcher oynuyordu. Dunyada böyle örnekler var. R. Baggio var, yedekten girip girip etkili oldugu dönemler olmuştu. Böyle yaşlanan yıldızları Avrupa liglerinde sürekli 11 oynatamazsın, yedek kaldıklarında da çok problem edeceklerini sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Adamın emrine Arsenal'in sağ bekini, Atletico Madrid kaptanını, en iyi yerli orta sahayı, dünya futbolunun yükselen değeri olan bir kaleciyi verdiler ve Fenerbahçe şaşkın tavuğa dönmüştü 3 Temmuz yüzünden, şampiyon olabilecek daha iyi bir ortam düşünebiliyor musunuz?
    Fazla tartışmak istemiyorum ancak bu kadar başarılı olup,kovulmuş biri için çöplük bıraktı denmesi çok ağır.Çöplüğü yaratacak/yaratmış olan kişi Ünal Aysal'dır.

Çöplük diyorsun neye dayanarak diyorsun ? Adam bir sezon sonunu getirseydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Türkiye liglerinden herhangi bir 3 klübün toplam değeri kadar para alan adam Kaka bile yedek oturdu.

Sen Drogba'ya o parayı takımda şanına şöhretine veriyorsun her mac 11 oynasın diye değil. Dünyada Giggs ve Zanetti de dahil 36 yaşındaki hiçbir oyuncu çarşamba-pazar top oynayamaz.
    Man u da Scholes ile sözleşme yenilemişti. Scholes takımın en çok para kazanan oyuncusu olmuştu ve yedekti. Carrick Fletcher oynuyordu. Dunyada böyle örnekler var. R. Baggio var, yedekten girip girip etkili oldugu dönemler olmuştu. Böyle yaşlanan yıldızları Avrupa liglerinde sürekli 11 oynatamazsın, yedek kaldıklarında da çok problem edeceklerini sanmıyorum.
    Kaka'yı örnek gösterirsek sizi Real Madrid yerine koymamız gerekir ama abi. Bizim lig için lüks olur o 3 Milyon alan adamın yedek oturması.

Kaka'nın yedek oturmasının acısı da şuan eminim Real izledikçe yaşıyodur. Her neyse konu bölmeyelim Drogba bence tadında bırakmalı bu işi.

Galatasaray onu da sevdiği bir simge olarak anmalı bu sezon sonu giderse bence çok sağlıklı olur takım adına.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Fazla tartışmak istemiyorum ancak bu kadar başarılı olup,kovulmuş biri için çöplük bıraktı denmesi çok ağır.Çöplüğü yaratacak/yaratmış olan kişi Ünal Aysal'dır.

Çöplük diyorsun neye dayanarak diyorsun ? Adam bir sezon sonunu getirseydi.
    Bilmediğiniz veya göremediğiniz veya görmek istemediğiniz çok şey var.

Aklıselim düşünebilen, bu kulübün son 15 yılını bilen her Galatasaraylı Terim'in bu kulübe faydaları olduğu kadar zararları olduğunu da bilir, kişisel algılama sözlerimi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Bilmediğiniz veya göremediğiniz veya görmek istemediğiniz çok şey var.

Aklıselim düşünebilen, bu kulübün son 15 yılını bilen her Galatasaraylı Terim'in bu kulübe faydaları olduğu kadar zararları olduğunu da bilir, kişisel algılama sözlerimi.
    Konu Fatih Terim'in ne katıp katmadığıysa kattıklarının yanında katmadıklarının bahsi bile geçmez,şu günlerde stadta hala adı inliyorsa demek ki yanlış olan bir şey var,ben çok çok süper bir kadro bıraktı demiyorum ama elinde ki kadroyu kendisine göre,en iyi şekilde kullandı,kullanıyordu.Geçen iki yıl ki gibi değildi ama bu adam da Fatih Terim yani.

@Kaka Leite

Kaka'yı duyunca nasıl da atladın hemen

Biz RM tabi ki değiliz ama RM'de Kaka transferi ne ise bizde de Drogba o. O açıdan örnekledim.
    Kaka'nın Real ile stadyumda sözleşme imzaladıgı gunu hatırlıyorum

Yani 3 m euro da versen Drogba'ya veriyorsun sen onu. İsme veriyorsun. Bence oturtabilirsin. Ki Drogba yedek de kaldı bu takımda gayet de neşeli idi. 36 yaşındaki adam banane banane ben oynayacagım demez zaten. Tekrar ediyorum o parayı Drogba ismine veriyorsun takımda gençlerin tecrubeli biriyle idman yapmasına veriyorsun klüp imajı için veriyorsun çıksın 90 dakika deli gibi oynasın diye vermiyorsun. Bence gayet de yedek kalır pek de sorun olacagını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Örnekler hep Avrupadan, Drogba Chelsea'ye gitse senin dediğin gibi olur ama Türkiye de olmaz.
    Drogba'yı oyundan çıkarmak sorunken sürekli yedek başlamasından bahsediyorsun. Bursaspor maçında oyundan çıkarken verdiği tepkiyi unuttunuz herhalde. Hepsini geçtim yabancı yasağında kenarda yedek oturtmak saçma zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer bir risk işidir, her transferin süper katkısını beklemek yanlış. İşler iyi gidince bunlar konuşulmuyor sadece, sanki diğer takımların yaptığı tüm transferler süper gidiyormuş gibi davranmayı anlamıyorum. Sürekli Galatasaray için tribünde şu kadar adam gibi yorumlar yapılıyor, sadece örnek olsun diye söylüyorum Fenerbahçe de Kadlec'i aldı, Holmen'i aldı ama oynatmıyor, oynatamıyor. Bence hiç bir takımın planlaması hatasız değil ve her takımda bir şekilde transferden sorumlu kişilerin kişisel çıkar ve bağlantıları üzerinden transfer yapıldığını düşünüyorum.

Bunun dışında evet iki sezondur hatalı diyebileceğimiz pek çok transfere rağmen şampiyon olduk, başarı sağladık. Ancak en büyük planlama yanlışı bu sene yapıldı. Takımda yerli oyuncu havuzu zaten dardı, yaz dönemi takıma katılması beklenen 4 isim vardı Türk olarak, Erman, Alper, Kerim Frei, Kazım'ın geri dönmesi. Erman'ı aldık ve sattık. Kazım'ı sattık. Alper'i alamadık, Kerim Frei yine alınamadı. Bir de üstüne yeterlilikleri tartışılır olsa da mevkisinde banko oynayacak iki adam sakatlandı, Hakan Balta ve Hamit Altıntop. Hem lig hem Avrupa derken kaldıramadı takım.

Fatih Terim'e transfer konusunda eleştiri getirenleri de haksız bulmuyorum, Kayseri ile maç yapıyoruz Amrabat 3-4 kişiyi oyundan düşürüyor, sezon sonu bize geliyor. Hazırlık maçında Riera'yı beğeniyor hoca, alıyoruz. Sercan, Yiğit, Dany yine lig içinden transferler. Bülent Tulun hatalı bulunuyor Chedjou için, yok efendim Lille satınca kendine gelmiş gol yemiyormuş falan. E bu adam orada şampiyonluk da yaşadı. O nasıl oluyor? Her transfer tutacak diye bir şey yok, açıkçası Chedjou'da pek kendini kasıyormuş, umursuyormuş gibi bir hava göremiyorum ben. Yoksa kötü oyuncu diyemem. FM'deki bizlerin yaptığı gibi transfer yapıyor benzetmesiyle övülen Aykut Kocaman'ın da aldığı oyuncuların tutmadığı oldu, Krasic, Dia, Stoch, hatta Kadlec de onun transferi deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum. Beşiktaş da, başka takımlarda hatta dünyada da aynı şey geçerli.

Şu anda lider ve favori olduğu için kendimizi Fenerbahçe ile kıyaslarsak bence belirleyici olan en önemli şey Alper Potuk. Fenerbahçe Alper'i almasa, Alper Eskişehir'de kalsa çok bir şey değişmeyecekti belki Galatasaray almış olsa çok şey değişecekti. Tıpkı 2 sene önce Selçuk İnan'da olduğu gibi, sadece bir transfer çalımı değil, çok önemli bir dönemeç Alper transferi. Fenerbahçe hem kendisine katkı sağlayacak, hem de rakibinin pek çok eksiğini kapatabilecek bir ismi kattı kadrosuna.

Son olarak Drogba konusunda bence büyük haksızlık yapılıyor, bu adam geçen sene şampiyonluğu getirdi denilebilir rahatlıkla. Her maç oynatılıyor neredeyse, hiç ortada gözükmediği bir anda, gol veya asist bularak katkı sağlıyor. Tek handikabı duran top mevzusu, o da biraz abartılıyor. Sanki Selçuk her kullandığı frikikte gol buluyordu. Herkes bir suçlu arıyor, tarafını seçiyor, bence şu andaki başarısız durumda herkesin payı var. Devre arası birlik olunursa işler düzelir, yoksa kim gelirse gelsin zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Konu Fatih Terim'in ne katıp katmadığıysa kattıklarının yanında katmadıklarının bahsi bile geçmez,şu günlerde stadta hala adı inliyorsa demek ki yanlış olan bir şey var,ben çok çok süper bir kadro bıraktı demiyorum ama elinde ki kadroyu kendisine göre,en iyi şekilde kullandı,kullanıyordu.Geçen iki yıl ki gibi değildi ama bu adam da Fatih Terim yani.
    Olay bağırmaksa ben sana Terim'in aleyhinde bağıran 1 milyon kişi bulabilirim, facebook grubu ismi gibi oldu bu da ama.

Kattıklarının yanında götürdüklerinin bahsi tabii ki geçer, 2. döneminde tek bir artısı yoktu üstüne de sadece bonservislere 50 milyon dolar gibi bir para harcanmıştı, yazık değil mi o döneme, hala sıkıntısını çekiyoruz.

Önceki yazdıklarımı okumamışsın, elindeki kadro ne olursa olsun en iyi verimi alır hoca, onda bir sıkıntı yok, sorun başka şeylerde.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Mancini dışında herkes kabahatli; Terim, Aysal, yönetimdeki bazıları, yönetimde olup sonra ayrılan bazıları, taraftar, oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sezon sonu lucescunun geleceğini düşünen tek ben olamam herhalde bir de yabancı sınırı kalkarsa muhteşem olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Terim enkaz birakti tartismaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mancini devre arasında kafasına yatmayan oyuncularla yolları ayırıp 3 tane oyuncu aldırabilirse 2. devre çok değişik bir takım izleyebiliriz. Ben Mancini'nin oyuna müdahale ve diziliş seçimlerinden çok memnunum açıkçası.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Sezon sonu lucescunun geleceğini düşünen tek ben olamam herhalde bir de yabancı sınırı kalkarsa muhteşem olur
    Yılllardır her takıma Luce de Luce gelmesin yahu Mancini'den faydalanalım birazcık. Önümüzdeki yıl ona kendi kadrosunu kurma imkanı verildiğini neler yapabileceğini görmek istiyorum ben açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alo... Ben Mancini. Bize gel Kolarov

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25309009.asp

Su bizim gazetelerin yaptigi haberler cok komik ararken ordamiydilar acaba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alvaro Pereira , Davide Astori ... : )))

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini bu elemani getircek diyollar nasil acaba

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_87210.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    mancini bu elemani getircek diyollar nasil acaba

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_87210.html
    Fmde hep almaya çalıştığım, genç Nesta tarzında bir arkadaştır ama gerçekte nasıl bilemiyorum. Sonuçta İtalyan defans

OOOO Astori.
    Lugano var ya heh bildin mi? İşte Astori öyle bir şey. Sert agresif çakal savunmada en göze batan oyunculardan asla pasif kalmaz. Çok çok iyi bildiğim bir oyuncu. Markaj manyagı bu arada.
    Sevinirim gelirse.
    Alvaro Pereira'yı da ligden çok Uruguay milli takımıyla gördüm. Ciğer var bunda en dişe dokunur özelliği o gibiydi. Çok da yakından tanımıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fanatik'in haberine göre,
    Serdar Aziz için : Amrabat + Engin + 1 M Euro
    İshak Doğan için: Yekta + 1 M Euro

Şeklinde anlaşıyormuşuz.
    Jem Karacan'ı da 2-3 milyona alsak be ya.

Elalem 100bin Euro'ya gidiyor Jimmy Durmaz'ı alıyor, Oğuzhan Özyakup'u alıyor ondan sonra al alabiliyorsan. Yahu Çok ucuz miktara alabiliriz gurbetçi Türklerden. Jem Karacan en fazla 2 M euroya alabileceğimiz bir oyuncu...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Serdar etmez o kadar ya . Amrabat gibi elimizde patlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Serdar etmez o kadar ya . Amrabat gibi elimizde patlar.
    TÜrk stoperin zararı olmaz, Dany'i gönderip kadromuzda bulundurabiliriz. Ek olarak, Tunay Torun, Sercan Sararer bedavadan biraz pahalıya alabileceğimiz oyuncular. Enes Sağlık da düşünülmeli. Böyle oyuncuları kadromuza katmamız lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Alvaro Perreira taş gibi olur gerek Mancini İnter bağlantısı gerek 2.tura çıkmamız beni heyecanlandırıyor.Astori galiba stoper için düşünülüyor.Dany gidişi olur öyle durumda birde Amrabat'tan kurtulup sol öne iyi bir kanat alırsak 2.yarı çok etkili bir Galatasaray izleriz.Mancini ilk geldiğinde pek beğenmiyordum ancak ligi oyuncuları tanıması gerekiyormuş gayet beğeniyorum.Gelecek sene ne yapacağı konusunda baya meraklıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veysel Sarı, Cenk Tosun, Orhan Gülle ve Tarık Çamdal bu sene sonu kontratı bitecek oyuncular.. Ocak ayında mutlaka bu oyuncularla görüşmeliyiz mesela..

Veysel harici diğer oyuncular GS'da oynayamaz diye dusunuyorum.

Tarık Camdal'ı da ayrı tutuyorum kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim daha fazla maç yapması lazım bence.

Cenk yerine Muhammed daha iyi olur.

Orhan Gülle istikrarın zıt anlamlısı resmen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veysel harici diğer oyuncular GS'da oynayamaz diye dusunuyorum.

Tarık Camdal'ı da ayrı tutuyorum kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim daha fazla maç yapması lazım bence.

Cenk yerine Muhammed daha iyi olur.

Orhan Gülle istikrarın zıt anlamlısı resmen
    Muhammet için dünyanın parasını isterler Bedava oyuncu, kime ne zararı çıkar Cenk güzel bir yedek olabilir, Tarık, Veysel Sarı bedavaya bulmuşken kaçırmayacaksın. Hele ki Eskişehir'in bize Alper konusunda yaptığından sonra sırf kıllığına Tarık ile Veysel'i almak lazım bedavaya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Muhammet icin 5 milyon deniliyor, bizimkilerde istiyor ama okadar para vermekte bizim isimize gelmiyor.

Mesaj Yetkileri