1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: "Zirvede Bırakmak En Güzeli " - Hector Toretto | FLUMINENSE FC

Hybrid View

Nesil
    2012

Robinho çok gerçekçi olmuş , Güney Amerikalılar zaten belli bir düşüşden sonra veya yaşdan sonra %90'ı ülkesinin yolunu tutuyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Robinho çok gerçekçi olmuş , Güney Amerikalılar zaten belli bir düşüşden sonra veya yaşdan sonra %90'ı ülkesinin yolunu tutuyor
    Aklımda vardı böyle Avrupa'dan birkaç tecrübeli ismi kadroya katmak. Robinho da menajeri tarafında 450k ya önerildi bize. Ama birde baktık sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Bossman sağolsun, bonservissiz kattık kadromuza. Genç isimlere iyi bir rol model olacak

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Robinho güzel

Katkı sağlayacaktır inşallah

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Elbet bizde bir oyuncuya yıllık milyonlu rakamlar teklif edecez yakındır (: Ama 30 yaşıdna adam almayı tasvip etmem git 20 yaşıdna adam oynat hic degilse gelişir

Aynen darısı senin başına Genç bir takımız ondan arada böyle tecrübeli isimler de takıma katılmalı diye düşünüyorum. Robinho şuanda takımda Cavalieri, Gum ve Fred ile birlikte takımın abileri durumundalar Bunların haricinde yaş ortalaması 22-23 civarı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

La ben gelir gider hesabını yaptım yıllık 2.5 milyon vermiyodum ben 300 bin önerdim kanuteye

Mesaj Yetkileri