Kötü olmuş.
Kötü olmuş.
KULÜP HABERLERİ
" COPA LİBERTADORES "
Copa Libertadores, Güney Amerika'da en üst seviye kulüplerin mücadele ettiği futbol turnuvası. Geçtiğimiz yıllarda Meksika takımları da katılmıştır.
Turnuva CONMEBOL tarafından düzenlenmektedir. Güney Amerika'da yapılan en önemli turnuva olması sebebiyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne benzetilir. Son Copa Libertadores şampiyonu Brezilya'dan Atlético Mineiro kulübüdür. Günümüzde ana sponsoru Santander nedeniyle, Copa Santander Libertadores olarak isimlendirilmektedir. Copa Santander Libertadores 2011 yılında Konami'nin Santander'in lisans haklarını satın almasıyla ilk kez bir video oyununa katılmıştır.
Turnuvaya katılacak takımlar ülkelerine göre şöyle belirlenmektedir:
Son Şampiyon - Atletico Minéiro
5'er Takım: Arjantin, Brezilya
3'er Takım: Bolivya, Şili, Kolombiya, Ekvator, Meksika, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuella
"Son 4 yılda bu kupayı sadece Brezilya takımları kazandı. Biz de bu sene kazanmak ve bu geleneği devam ettirmek istiyoruz." - Hector Toretto
GRUPLAR
Oyunun salaklığından dolayı katılamıyoruz sandım. Normalde haber vermesi gerekiyordu oyunun " Fluminense, gelecek sezon Copa Libertadores'te mücadele edecek" diye. Neyse ki hak ettiğimiz şekilde yolumuza devam ediyoruz..
Gruplara baktığımızda da sanırım kolay bir gruba düştük. Lig başlamadan grup aşaması maçlarını oynayacağız ve sonra lig başlayacak. Tabi Rio Eyalet turnuvası da var yine.
Libartadorese katılmak güzel.
Güzel ve henüz Güney Amerika'ya yabancı olduğum için de bayağı bir heyecan yaptımBu arada Milan, Robinho'yu önerdi 425k ya. 30 yaşında ve özellikleri de fena değil. Fakat çok yüksek şartlar istiyor sözleşmede. Bu şartları karşılayabiliyoruz fakat 30 yaşında ve 1 temmuzda gerçekleşecek transferi ????
Profil ve sözleşmesi de bu şekilde ;
kariyere devam o halde (:
robınho guzel olmus libertadorese guzel baslamıssın
Robinho çok iyi olur![]()
Cyberfoot diye bir oyun vardı, Universidad Catolica'da hep 100lük oyuncular vardı diye hatırlıyorum. Emin değilim ama böyleydi sanırım![]()
Robinho çok gerçekçi olmuş , Güney Amerikalılar zaten belli bir düşüşden sonra veya yaşdan sonra %90'ı ülkesinin yolunu tutuyor
Robinho güzel
Elbet bizde bir oyuncuya yıllık milyonlu rakamlar teklif edecez yakındır (: Ama 30 yaşıdna adam almayı tasvip etmem git 20 yaşıdna adam oynat hic degilse gelişir
Aklımda vardı böyle Avrupa'dan birkaç tecrübeli ismi kadroya katmak. Robinho da menajeri tarafında 450k ya önerildi bize. Ama birde baktık sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Bossman sağolsun, bonservissiz kattık kadromuza. Genç isimlere iyi bir rol model olacak
Katkı sağlayacaktır inşallah![]()
Aynen darısı senin başınaGenç bir takımız ondan arada böyle tecrübeli isimler de takıma katılmalı diye düşünüyorum. Robinho şuanda takımda Cavalieri, Gum ve Fred ile birlikte takımın abileri durumundalar
Bunların haricinde yaş ortalaması 22-23 civarı.
Robinho iyi olmuş bence.Yaşıyla tecrübesiyle gençlere yol gösterir![]()
Gerçi Robinho'nun profil çok aşırı düşmüş çok ciddi sakatlıklar geçirmiş sanırım[/QUOTE]
Sakatlık geçmişine bakmadım. Fakat hücumda her mevkide oynayabilecek bir isme ihtiyaç vardı takımda. Robinho da bunu fazlasıyla karşılayacaktır![]()
Aynen. İnşallah istediğimiz katkıyı alacağız Robinho Abi'den![]()
TAKIMIMIZIN GENEL FİKSTÜRÜ
"Takımımızın golcüleri oldukça formda. Bizi en çok sevindiren olay ise genç santraforumuz Tapparello'nun da takıma uyum sağlaması ve mevcut potansiyelini daha da üstlere çekmesiydi. Copa Libertadores'de Anzoategui maçında da 2.golümüzü atarak bize kendisine güvenebileceğimizin sinyallerini verdi. Öte yandan Fred ve Ademilson da dönüşümlü olarak (kondisyon ve form durumuna bağlı) forma giyiyorlar ve neredeyse her maçta golü var bu 2linin. Rio Eyaleti ve Libertadores'in grup aşaması bittiğinde ise Brezilya Ulusal Futbol Ligi başlayacak. Çok yoğun tempoda geçecek bu sezon " - HECTOR TORETTO
Tek kelimeyle muhteşem gidiyoruz.
Çok iyiyiz cidden
Müthiş gidiyorsun hocam![]()
COPA LIBERTADORES C GRUBU 3.MAÇ : FLUMINESE - BOLIVAR
" Normalde maçlara tek tek yorum yapmıyorum fakat bu maçta birkaç noktaya değinmeden geçemeyeceğim. İstatistiklere baktığımızda farkla almamız gereken maçta, 10 kişi kaldık ve son dakikalarda genç yeteneğimiz Tapparello ile 3 puanı aldık. Bolivar, grupta sonuncu ve averaj takımı durumunda, nasıl oldu da bu kadar zorlandık şaşırdım doğrusu"
C GRUBU PUAN DURUMU
Grupta namağlup 1.yiz ve sadece 1 gol yedik, 6 da gol attık. Grup etabı kolay geçiyor. Rövanşların 2'si içerde 1'i de deplasmanda. Bu da gayet tabi işimize geliyor.
Grupta durumumuz gayet iyi
Hocam Biro-Biro mu Ciro-Ciro mu ne öyle bi adam vardı ne oldu ona ben pek beğenmiştim onu![]()
Catolica, çok ciddi bir takımmış. Bizden fazla gol attılar grup maçlarında. Ama gruptan çıkmayı garantiledik. 1 puan almamız halinde liderliği de garantileyeceğiz
Ben de çok umutluydum fakat kadro çok kabardı ve forma şansı bulması zordu. İlk sezon Ceara, bu sezonda da Cruzieiro'ya kiralık yolladık. Kiralıktan döndüğünde durumuna bakacağız![]()