1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

serwan, öncelikle yorumun için teşekkürler. Verdiğin bilgileri ben de biliyorum fakat benim anlamadığım ortasaha dışında(rakip sahada bile) benim takımın topla oynaması daha yüksek, ama ortasahada en kötü rakibe bile topa sahip olmakta zorluk çekiyorum.

byKpln, önerileri uygulayacağım. Teşekkürker..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by furkanalpay94 View Post
    serwan, öncelikle yorumun için teşekkürler. Verdiğin bilgileri ben de biliyorum fakat benim anlamadığım ortasaha dışında(rakip sahada bile) benim takımın topla oynaması daha yüksek, ama ortasahada en kötü rakibe bile topa sahip olmakta zorluk çekiyorum.

byKpln, önerileri uygulayacağım. Teşekkürker..
    çünkü büyük bi takımın başındasınız ve rakipler büyük çoğunlukla sizde karşı savunmaya çekilip kontrataklarla gol bulmaya çalışıyorlar.
    kendi sahanızda topa sahip olabiliyorsunuz çünkü rakip size basmıyor önde. defans topu orta saha oyuncularınıza verdiği anda onların ilk hedefi topu bir an önce gol bölgesine ulaştırmak oluyor. bu nedenle orta alanda topa sahip olmak yerine ileri taşınıyor top bir an önce. ama rakip kapandığı için oyuncularınız 3. bölgede top dolaştırmak zorunda kalıyor. karşı takım da açık vermemek adına kolay kolay basmıyor. ceza sahası dolaylarında top çevirip duruyorsunuz. oyunu geniş alana yaymadığınız için de rakibin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz.
    tabi taktiği sahada görmeden net yorumlar yapmak da zor ama koymuş olduğunuz görüntüden yola çıkarak sorunun bu olduğunu tahmin ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

serwan, gerçekten de dediğin gibi rakip yarı sahasında çok top çeviriyorum fakat biraz savunma direncini kırmakta zorlanıyorum. Oyunu geniş alana yaymak bir nebze de olsa rahatlatır mı takımı sence?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by furkanalpay94 View Post
    serwan, gerçekten de dediğin gibi rakip yarı sahasında çok top çeviriyorum fakat biraz savunma direncini kırmakta zorlanıyorum. Oyunu geniş alana yaymak bir nebze de olsa rahatlatır mı takımı sence?
    oyunu geniş alana yaydığınızda rakibin açık verme olasılığı artacaktır. bir de tempoyu düşürmeyi deneyin. zaten oyun anlayışınız yüksek tempolu üstüne bi de yüksek tempo diye direktif vermek takımın hücumdaki dengesini bozabilir.

Mesaj Yetkileri