Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Gecenin Sonuçları;

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

avusturya wien demistim.keske oynasaydım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Schalke maçında hakemler harbiden Basel'i katletmiş.Maç 0-0 iken gösterdiği kırmızı kart çok ağır karar.Schalke'nin attığı 2.goldeki bariz ofsaytı yardımcı hakemin yakalayamaması kabul edilir gibi değil.Çok büyük talihsizlik olmuş Basel adına.Napoli'ye de yazık olmuş ama yapacak bir şey yok.Arsenal ve Dortmund da hak etti gruptan çıkmayı.Zenit 6 puanla çıkarak tarihe geçmiş ama son maçları çok ilginç olmuş.O skoru görünce şaşırmıştım zaten.Özetten izlediğim kadarıyla ilk yarı Zenit pozisyonları bulmuş,öne de geçmişler.İlk yarı biterken A.Wien ilk net pozisyonunu savunmanın hatasından bulup,ikinci yarının başında da üst üste 2 gol atınca Zenit'in fişini çekmişler.Gerçi Zenit çıktı yine de ama ilk yarı biterken o hata olmasa belki bunlar olmazdı.Neyse futbol hatalar oyunu. Milan - Ajax maçında Milan Juventus gibi beraberliğe çıkmış ve başarılı olmuşlar ama ben bu oyunu Milan'a yakıştıramıyorum.Şubat'a kadar bir şeyler değişmezse ŞL'de ömürleri uzun değil malesef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Schalke maçında hakemler harbiden Basel'i katletmiş.Maç 0-0 iken gösterdiği kırmızı kart çok ağır karar.Schalke'nin attığı 2.goldeki bariz ofsaytı yardımcı hakemin yakalayamaması kabul edilir gibi değil.Çok büyük talihsizlik olmuş Basel adına.Napoli'ye de yazık olmuş ama yapacak bir şey yok.Arsenal ve Dortmund da hak etti gruptan çıkmayı.Zenit 6 puanla çıkarak tarihe geçmiş ama son maçları çok ilginç olmuş.O skoru görünce şaşırmıştım zaten.Özetten izlediğim kadarıyla ilk yarı Zenit pozisyonları bulmuş,öne de geçmişler.İlk yarı biterken A.Wien ilk net pozisyonunu savunmanın hatasından bulup,ikinci yarının başında da üst üste 2 gol atınca Zenit'in fişini çekmişler.Gerçi Zenit çıktı yine de ama ilk yarı biterken o hata olmasa belki bunlar olmazdı.Neyse futbol hatalar oyunu. Milan - Ajax maçında Milan Juventus gibi beraberliğe çıkmış ve başarılı olmuşlar ama ben bu oyunu Milan'a yakıştıramıyorum.Şubat'a kadar bir şeyler değişmezse ŞL'de ömürleri uzun değil malesef.
    Katılıyorum sana.

Milan'ı izliyor musun bilmiyorum ama izlemesen bile skorlara ve istatistiklere bakarak da her maç anlayabilirsin Milan'ın oyununu.

Aslında bakarsan kırmızı kart görülmeden önce takım önde basıyordu yani istekliydi. Mevcut kadro ile her maç en iyi oyunumuzu bile oynasak istekli diyebiliyoruz sadece çünkü önde basan ve bu baskılar sonucu pozisyonlar üreten bir Milan yok karşımızda.

Önde basıyoruz ve çok koşuyoruz zaten bunları da yapmasak küme potasında olurduk şuana kadar. Ben henüz Milan'ın kaçırdığı net bir pozisyon hatırlamıyorum izlediğim maçlarda genel olarak girdik mi atıyoruz ve maç orada kopuyor.

Çok acı bir durum var ortada. Milan devre arası en az 3 transfer yapmalı ve doğru yerlere yapmalı. Bir tane stoper, sağ kanat ve forvet ile bu takımdan bir şeyler olabilir ama bu bölgeler çok eksik.

Dün Monto'nun hareketini gördün mü bilmiyorum da böyle kritik bir maçta ve henüz ilk yarıda bu kadar kontrolsüz bir hareketi yapıyorsan kusura bakma da Milan kimlere kalmış diyor insan.

Maçtan sonra olaylar olmuş zaten taraftarlar ayaklanmış.
    Last edited by Kaka Leite : 12.Aralık.2013 at 23:21

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçlarını seyretmiyorum.Ligdeki durumlarını buradan sen paylaştığın zaman takip ediyorum.İtalya'da en sevdiğim kulüp Milan'dır ama öyle senin kadar fanatik değilim. Yine de üzücü Milan'ı bu halde görmek.Bugünlerin sinyali, Kaka para için satıldığı zaman verilmişti aslında.Zaten o dönem yanlış hatırlamıyorsam yine bir duraklama olmuştu.İbra'nın geldiği dönem bir hareketlenme oldu fakat Silva ve İbra gönderildikten sonra işler iyice çığrından çıktı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şampiyonlar ligi tarihi

sakary Ali Misafir

2. tur maçları başlıyor. Mükemmel bir karşılaşmayla hemde. City - Barcelona 21.45'te NTV'de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fernandinho oynuyormus , oynamasaydi isleri zordu ama oynuyormus bugun kazanirlar bence zor olsada..

sakary Ali Misafir

Ben Barcelona'dan ve Messi'den bol gol bekliyorum. Turu biterecek gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Messi kendini hatırlatacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

PSG golü attı hemen Matuidi ile.Leverkusen çok kötü oynuyor rahat turlar PSG

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça çok zorlanıyor City defansına karşı. Düzgün bir santraforları olmadığı sürece de mahkumlar bu tarz savunmalar karşısında zorlanmaya. Negredo Barça'da olsa her şey çok farklı olurdu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Barca'nın zaten santraforu yok ki düzgün olsun
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

NTVye şifre girmiş çoğu kişiye var mı sizdede bu sorun?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    NTVye şifre girmiş çoğu kişiye var mı sizdede bu sorun?
    Yasal olarak mümkün değil,salı günleri 1 maç şifresiz yayınlanmak zorunda diye biliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yasal olarak mümkün değil,salı günleri 1 maç şifresiz yayınlanmak zorunda diye biliyorum.
    Bende açık ama arkadaşlarımın çoğunda şuan şifre varmış.Şu maçları da Acun alsa da rahat rahat izlesek.

Edit:İbrahimovic harbiden büyük topçu.O gol ne abi öyle

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ibrahimovicin golü https://vine.co/v/MZ5tBix6T3O

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Biss key kırarlar çok zor bir şey değil araştırsınlar 2 dakikalarını alır.Onu kırınca zaten La Liga'yı da izlerler Almanya maçlarını da.Zaten izlenesi bir maç olmuyor Barça sağolsun futboldan soğuttu. İkinci yarı umarım bol gol olur üst verdik 1.30 orandan yatıcaz abi ya PSG bile 3-0 oldu ilk yarıdan.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

PSG dağıttı Leverkuseni.İbrahimovic çok büyük faktör resmen takım İbrahimovice bakıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Messi attı penaltıdan 1-0.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu gece, deplasman takımları işi ilk maçta bitirdiler bana göre

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Messinin pozisyonu kesinlikle penaltı değil faul dışarıda,faul olduğu bile tartışılır.Türk hakemlerine laf ediyoruz ama diğerlerinin de pek farkı yok.

sakary Ali Misafir

Penaltı pozisyonunu sanırım bir tek televizyon başından izleyenler çözebildi. Kart doğru ama dışarda olması gerekli gibi. Eğer penaltı olmasa çok daha zevkli bir son yarım saat izleyebilirdik.

David Silva büyük topçu olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

City en azından berabere kalmalıydı evinde sürpriz oldu bu sonuç bence.Barça futboldan soğuttu bizi. PSG'nin rahat geçmesini bekliyordum ben zaten sürpriz olmadı 4-0 bakalım yarın da Munih ve Atletico bitirebilecekler mi işi ? Bence Munih yense bile Atletico'nun yenmesini zor görüyorum Milan en kötü sezonunu geçirmesine rağmen sahasında ŞL'de yenilmedi yine yenilmez diyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    City en azından berabere kalmalıydı evinde sürpriz oldu bu sonuç bence.Barça futboldan soğuttu bizi. PSG'nin rahat geçmesini bekliyordum ben zaten sürpriz olmadı 4-0 bakalım yarın da Munih ve Atletico bitirebilecekler mi işi ? Bence Munih yense bile Atletico'nun yenmesini zor görüyorum Milan en kötü sezonunu geçirmesine rağmen sahasında ŞL'de yenilmedi yine yenilmez diyorum ben.
    Kesinlikle katılıyorum.

Milan yarın kaybetmez diyorum bende. İnşallah öyle de yapacağız bakalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Katılıyorum.Milan yenilmez ama Bayern turu rahat geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona rövanşta dağılır bence. Manchester City 10 kişiyken bile çok iyi zorladı. 11e 11 bam güm oynayacaklardır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Agüero'suz City çöp. Ben de çok istiyorum Barcelona'yı dağıtmalarını ama çok zor..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

city oynadi barca kazandi...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Barcelona rövanşta dağılır bence. Manchester City 10 kişiyken bile çok iyi zorladı. 11e 11 bam güm oynayacaklardır.
    barca mi bam gum dogasina aykiri
    city cok iyi basladi ama sonrasi gelmedi. direnci cabuk dustu. deplasmanda da 3-4 tane yerler.

Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri