1 ile 30 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.
    Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
    Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
    Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
    Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
    Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.

Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
    Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
    Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
    Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
    Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.

Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.
    onu bunu bilmemde Trabzon evinde 3-0 öndeyken Lazio ile 3-3 berabere kaldi mi ? Kaldi.. dahada tartismaya gerek yok biraz tecrübeli ciddi bir rakip geldimi Trabzon'u affetmezler kaldiki burda Juventus'tan bahsediyoruz... Trabzonlu arkadaslarda sakin bana kizmasin cekemedigimden felan degil Juventus gibi bir takimin bu kadar kücük düsürülmesini dogru bulmadigimdan yaziyorum bunlari Trabzonspor insallah final oynar kupayi alir gönlümden gecen o sahsen.

Mesaj Yetkileri